gokuthelegend Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Gogotsa είπε Δεν εχει σχεση το 365 με το lοcal account. Το εχω βαλει σε δεκαδες pc με local. Μονο αμα θες κατι που να σχετιζεται με το λογαριασμο σου το χρειαζεσαι. Τεχνικώς δεν έχει σχέση αλλά αν συνδέσεις το 365 account στο Office (την εφαρμογή Word, Excel κλπ) ίσως τα Windows αρπάξουν την ευκαιρία για να τον κάνουν και Microsoft account (τεχνικώς είναι Microsoft account) και για τον υπολογιστή.
wargasm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Εμένα παιδιά το pc είναι ακόμα στην 23Η2. τι φάση; πλήρως ενημερωμένο αλλά ακόμα να πάρει την 24. να περάσω περάσω την ενημέρωση manual ή να περιμένω;
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, wargasm είπε Εμένα παιδιά το pc είναι ακόμα στην 23Η2. τι φάση; πλήρως ενημερωμένο αλλά ακόμα να πάρει την 24. να περάσω περάσω την ενημέρωση manual ή να περιμένω; Κι εμένα τέτοια μου έκανε και το πέρασα από πάνω manual. 1
wargasm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, micos000 είπε Κι εμένα τέτοια μου έκανε και το πέρασα από πάνω manual. Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ. Το ερώτημα είναι, να περάσω την 24H2 και να περιμένω να ωριμάσει η 25, ή κατευθείαν την 25;
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Βάλε την 24 και άστο μέχρι να στη δώσει μόνο του. Αν δεν στη δώσει θα το κανεις πάλι manual. 1
Gogotsa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, wargasm είπε Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ. Το ερώτημα είναι, να περάσω την 24H2 και να περιμένω να ωριμάσει η 25, ή κατευθείαν την 25; Aν βαλεις την 24 και κανεις ολα τα updates, εχεις και την 25 σε δευτερολεπτα αν τρεξεις το enablement package. 1
Teo1303 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μηπως ακομα δεν ηρθε εδω στην Ελλαδα το 25H2 ?....για ποιο λογο να γινει manual?
wargasm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δεν είχα τρόπο να βρω μόνο την 24Η2, και έτσι πέρασα την 25, στην οποία μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Ολα καλά.
profile Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, Teo1303 είπε Μηπως ακομα δεν ηρθε εδω στην Ελλαδα το 25H2 ? Μόλις ήρθε και μπήκε. Τα μπέρδεψε με τις ημερομηνίες
Teo1303 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Στις 9/10/2025 στις 4:59 ΜΜ, profile είπε Μόλις ήρθε και μπήκε. Τα μπέρδεψε με τις ημερομηνίες Σε εμενα γιατι οχι? Εχεις laptop ή desktop?
p4n0s86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Πρώτη φορά ετήσιο upgrade που το περνάει σε 2 λεπτά. Δεν είχε και καμιά σπουδαία αναβάθμιση απ' ότι κατάλαβα. 1
profile Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Teo1303 είπε Εχεις laptop ή desktop? Desktop Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από profile
Teo1303 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, profile είπε Desktop Τελικα το εκανα μεσω του προγραμματος επεξεργασιας (group policy ) και ενεργοποιησα να μπει το update για το 25Η2 .... ηρθε με το κλικ που εκανα στο Win Update και μετα το απενεργοποιησα απο το policy ... πλεον ολα καλα... Έκδοση Windows 11 Home Έκδοση 25H2 Έγινε εγκατάσταση στις 11/10/2025 Δομή λειτουργικού συστήματος 26200.6725 Εμπειρία Πακέτο εμπειρίας δυνατοτήτων των Windows 1000.26100.253.0 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Teo1303 1
profile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πλεον δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Υπάρχουν κάπου αυτές οι ρυθμίσεις εκτός πίνακα ελέγχου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα