Προς το περιεχόμενο

[Bluetooth mouse] Microsoft 3600 Bluetooth Mini mouse red - Κωτσόβολος - 12.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Oχι ειναι πολυ καλο στα πλαστικα μερη . Απλα 2 xornet απο κοτσο οντως ήταν μαπα στις ροδελες  . 3 ποντικια και χαλασανε ολα στα 2 χρονια 

Και τι σχέση έχει αυτό με το ποντίκι 🐁 του θέματος; Ότι ήταν προσφορά στο ίδιο κατάστημα;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το παρήγγειλα μέσω παραλαβής από κατάστημα...και διαβάζω τα τελευταία σχόλια, περί rubber coating, μπορείτε να εξηγήσετε λίγο πιο απλά...σε κάποιον που δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις.... σχετικά με το ποντίκι...

Επεξ/σία από history
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, history είπε

Επειδή το παρήγγειλα μέσω παραλαβής από κατάστημα...και διαβάζω τα τελευταία σχόλια, περί rubber coating, μπορείτε να εξηγήσετε λίγο πιο απλά...σε κάποιον που δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις.... σχετικά με το ποντίκι...

Το εχω αναλυσει πιο πολυ απο οσο "αντεχει" το τοπικ. Ισως δεν το διαβασες προσεκτικα το σχολιο;

Για περισσοτερα μπορεις να ψαξεις και με google , youtube ισως, κλπ. Για να παρεις πληροφοριες τι ειναι και τι θεματα εχει. Λογικα ολο και καποια συσκευη θα εχεις με rc παντως.

Αν βεβαια ισχυει αυτο που λεει ο mhlogiatros οτι σε 1-2 χρονια θα εχει χαλασει το ποντικι (που κανενα ποντικι μου, δεν μου εχει χαλασει σε λιγοτερο απο 4-5-6 χρονια), δεν σε επηρεαζει το rc. Οπως επισης και αν το αγορασεις με σκοπο την χρηση του μονο για 1-2 χρονια.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Το εχω αναλυσει πιο πολυ απο οσο "αντεχει" το τοπικ. Ισως δεν το διαβασες προσεκτικα το σχολιο;

Για περισσοτερα μπορεις να ψαξεις και με google , youtube ισως, κλπ. Για να παρεις πληροφοριες τι ειναι και τι θεματα εχει. Λογικα ολο και καποια συσκευη θα εχεις με rc παντως.

Αν βεβαια ισχυει αυτο που λεει ο mhlogiatros οτι σε 1-2 χρονια θα εχει χαλασει το ποντικι (που κανενα ποντικι μου, δεν μου εχει χαλασει σε λιγοτερο απο 4-5-6 χρονια), δεν σε επηρεαζει το rc. Οπως επισης και αν το αγορασεις με σκοπο την χρηση του μονο για 1-2 χρονια.

Συγγνώμη και καλοπροαίρετα, αλλά θα μπω στο youtube και στο google, για να ψάξω να βρω τι είναι το rc; Εγώ βλέπω στο skroutz συμπαθητικές απόψεις... μάλλον θα πρέπει να κάνουμε διατριβή, για να παραγγείλουμε ένα ποντίκι σε προσφορά, επειδή κατά λάθος χάσαμε το δέκτη usb ενός microsoft 4000...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Καλοπροαιρετα, αλλα πιο μασημενα δυσκολα. Εχω πει ΚΑΙ τι ειναι ΚΑΙ ποιο ειναι το προβλημα του. Αν καποιος παρολα αυτα θελει να μαθει κατι παραπανω, ναι θα μπει youtube και google. Δεν του ειπε κανεις να μπει με το ζορι, αν δεν θελει να μαθει τιποτα, δεν μπαινει πουθενα, ειναι οκ. 

Εδω δεν θα ξεφυγει η κουβεντα να μιλαμε πχ για rc ή για τι ειναι το laser ή το ball mouse με αναλυσεις - σεντονια. Οι 3 γραμμες κειμενου ειμαι σιγουρος οτι ηταν υπερ αρκετες για οποιον διαβασε. Και το λεω και 3η φορα, οποτε μπορεις να το πιστεψεις: Ξερω αρκετα για το rc, ετσι οταν σου λεω οτι οι 3-4 γραμμες που εχω γραψει σε καλυπτουν, ολα τα αλλα ειναι για να παιζουμε με τις λεξεις.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Καλοπροαιρετα, αλλα πιο μασημενα δυσκολα. Εχω πει ΚΑΙ τι ειναι ΚΑΙ ποιο ειναι το προβλημα του. Αν καποιος παρολα αυτα θελει να μαθει κατι παραπανω, ναι θα μπει youtube και google. Δεν του ειπε κανεις να μπει με το ζορι, αν δεν θελει να μαθει τιποτα, δεν μπαινει πουθενα, ειναι οκ. 

Εδω δεν θα ξεφυγει η κουβεντα να μιλαμε πχ για rc ή για τι ειναι το laser ή το ball mouse με αναλυσεις - σεντονια. Οι 3 γραμμες κειμενου ειμαι σιγουρος οτι ηταν υπερ αρκετες για οποιον διαβασε. Και το λεω και 3η φορα, οποτε μπορεις να το πιστεψεις: Ξερω αρκετα για το rc, ετσι οταν σου λεω οτι οι 3-4 γραμμες που εχω γραψει σε καλυπτουν, ολα τα αλλα ειναι για να παιζουμε με τις λεξεις.

Οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον matrixxx για το rc, απλά από την εμπειρία μου αυτό δεν γίνεται απαραίτητα σε 1-2 χρόνια. Είναι ανάλογα με την ποιότητα του coating. Κάποια κρατάνε για πολλά χρόνια. Εγώ πήρα 2, ένα για δώρο, και μου άρεσε και πήρα άλλο ένα για ένα παλιό laptop όπου την “πάτησα” γιατί δουλεύει με Bluetooth 4 και πάνω. Απο το λίγο που το χρησιμοποίησα για 13 € είναι ένα ποιοτικό μικρό mouse για μεταφορά και με Bluetooth όποτε γλιτώνεις μια usb Θήρα. Ελπίζω να βοήθησα 

Επεξ/σία από DrElNinio
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Είναι δυνατόν να αγοράσετε ποντίκι χωρίς τουλάχιστον ένα back button;;

ανετα! Και στο τωρινο μου ποντικι εχω εξτρα buttons και δεν τα χρησιμοποιω...

• Like 6
Δημοσ.
23 minutes ago, ChrisN.S. said:

Είναι δυνατόν να αγοράσετε ποντίκι χωρίς τουλάχιστον ένα back button;;

Νομίζω ότι πάει back και forward με το κεντρικό το οποίο είναι 4way. Αν θέλει κάποιος που το έχει να επιβεβαιώσει γιατί νομίζω ότι είναι αρκετά χρήσιμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει 4-Way scroll wheel, που δεν ξέρω αν μπορεις να το κάνεις να λειτουργεί σαν back/forward button, το δοκίμασα και δεν λειτουργεί από default. δεν έρχεται με κάποιο software και φυσικά δεν διάβασα το manual 😂

Επεξ/σία από DrElNinio
  • Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, DrElNinio είπε

Θα συμφωνήσω με τον matrixxx για το rc, απλά από την εμπειρία μου αυτό δεν γίνεται απαραίτητα σε 1-2 χρόνια.

Δεν ειπε κανεις για 1-2 χρονια για το coating. Αλλο ειπε ο mhlogiatros  για 1-2 χρονια και απαντησα οτι για 1-2 χρονια δεν υπαρχει θεμα στο coating. (σπανια ισως, αλλα μονο σε κακης ποιοτητας, που εδω δεν νομιζω να ειναι, αλιμονο)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...