GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, korakios είπε Απο τη στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν λεφτά αποκλείεται να πάρεις παραπάνω . Επομένως τους διώχνεις με τη λήξη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους ενημερώσεις οτι θα το χρειαστείς άμεσα με τη λήξη Πιθανόν να σκεφτούν και για φέσια ,οπότε σε κάθε περίπτωση ρώτα δικηγόρο που ασχολείται να σου πει τη πιο σύντομη διαδικασία έξωσης να είσαι προετοιμασμένος Αυτό, είναι ένα ενδεχόμενο αλλά δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι το έργο: ΨΑΧΝΩ, δεν βρίσκω και περνούν οι μήνες.
Kapetanakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 6:04 ΜΜ, icebreak είπε καλησπερα παιδια, Εχω ενα σπιτι που το νοικιαζω εδω κ 10 χρονια κ πριν 3 χρονια μου ζητησαν μειωση γιατι δυσκολευοντουσαν οικονομικα πραγμα που δεχτηκα κ το μειωσαμε στα 210€ απο 380€.Φετος λογω κοροναιου εχασα την δουλεια μ κ ζοριζομαι πολυ οικονομικα κ αυτο το ενοικιο ειναι το μοναδικο μου εισοδημα.Προκειται για κατοικια 128τμ με 3 υπνοδωματια, με μεγαλη αυλη,αποθηκη και παρκινγκ. Και μη εχοντας αλλους πορους θελω να ανεβασω τη τιμη με τη ληξη του συμβολαιου, απλα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος πως πρεπει να κινηθώ και πότε να του το πω; Δηλαδη τωρα αυτο ειναι ερωτηση? Συγνωμη ποσο χρονων εισαι? 5? 8? ερχεσαι εδω για να ρωτησεις πως θα διαχειριστεις μια κατασταση?συγνωμη αλλα αυτο ειναι καταντια. ειλικρινα βλεπω τωρα γιατι καταντησαμε ετσι σαν κοινωνια και ερχονται χειροτερα. καταληγω στο οτι η νεα γενια ειναι ΄΄χεστες΄΄ , δηλαδη δεν μπορεις να διαπραγματευτεις? και αυτο μεσα στην ζωη ειναι ,καπου θα χασεις καπου θα κερδισεις. συγνωμη για το υφος ρε παιδια αλλα δεν μπορω να βλεπω τετοιες ερωτησεις. ολα μασημενη τροφη πλεον δυστηχως. δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα φιλε και φιλικα παντα. 1
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε ερχεσαι εδω για να ρωτησεις πως θα διαχειριστεις μια κατασταση? Τρολοποστ είναι, δεν το βλέπεις? 2
plomaskost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Περιοχή πες μας μόνο για να δω πόσο κορόιδο σε πιάσανε.
29gk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Επισκεψη σε δικηγορο σημερα και οχι τον Δεκεμβρη. Αυτος θα σε κατατοπισει και πιθανον θα σε συμβουλευσει και να κινηθεις νομικα - μιας και οι ενοικιαστες αποκλειεται να φυγουν απο ενα τοσο χαμηλο ενοικιο αλλα και απο τη βολευση τους - πολυ νωριτερα απο τον Δεκεμβρη.
zoupous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Τρολοποστ είναι, δεν το βλέπεις? την προηγουμενη φορα ηταν με ληξη μισθωσης μαγαζιου,ανοιξε αλλο προφιλ και εγινε ληξη μισθωσης σπιτιου.Τρολολολολολολο Στις 25/6/2021 στις 10:40 ΜΜ, StamTheMan είπε Αυτος ειναι ο κανονας σε αυτον τον πλανητη. Μην περιμενεις να λαβεις οτι δινεις,απλα το κανεις για να εισαι καλα με τον εαυτο σου. τρολοποστ ειναι 1
l337 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 On 25/06/2021 at 21:44, GREGORYMO said: Στις επαγγελματικές σχέσεις δεν χωρά συναισθητισμος. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι σαφές: ΠΟΥ θα βρουν σπίτι με 210€ !!!!!! 250 νοικιάζω το δικό μου σπίτι, 118 τμ, 1ος όροφος, 2 Υ/Δ Οπότε μη γενικεύεις.
ardi21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, l337 είπε 250 νοικιάζω το δικό μου σπίτι, 118 τμ, 1ος όροφος, 2 Υ/Δ Οπότε μη γενικεύεις. Που υπαρχουν αυτες οι τιμες ρε παιδια? Πραγματικα αναρωτιεμαι. Εκτος αν το σπιτι ειναι ερειπιο.
l337 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, ardi21 said: Που υπαρχουν αυτες οι τιμες ρε παιδια? Πραγματικα αναρωτιεμαι. Εκτος αν το σπιτι ειναι ερειπιο. Του 1973 είναι το σπίτι και δεν είναι ερείπιο, κοντά στη Νίκαια, αλλά σηκώνει και επιπλέον ανακαίνιση. Δεν με βολεύει το σπίτι για να μείνω (κυρίως λόγω περιοχής) και το νοικιάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μένω επίσης σε ενοίκιο σε άλλη περιοχή και σε ποιο καινούριο σπίτι που ήθελα. Ξέρω ότι θα μπορούσα να το δώσω και παραπάνω αλλά δεν μ ενδιαφέρει γιατί δεν θέλω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από l337
ardi21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, l337 είπε Ξέρω ότι θα μπορούσα να το δώσω και παραπάνω αλλά δεν μ ενδιαφέρει γιατί δεν θέλω. Τοτε αλλαζει το θεμα. Εισαι μια περιπτωση στο 1 εκατομμυριο. Τυχεροι οι ενοικιαστες σου. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από ardi21 1
l337 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 minutes ago, ardi21 said: Τοτε αλλαζει το θεμα. Εισαι μια περιπτωση στο 1 εκατομμυριο. Τυχεροι οι ενοικιαστες σου. Spoiler Δεν θέλω να πλατιάσω ούτε να βγω offtopic αλλά συνοπτικά να πω ότι για όλη την σήψη και αισχροκέρδεια της φάσης των ενοικίων όλοι είμαστε υπέυθυνοι, και ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Αν θέλουμε να διορθωθεί η κατάσταση θα πρέπει να δούμε τι στρεβλό υπάρχει και να το απαλείψουμε ο καθένας από την πλευρά του. Στη Νίκαια και γύρω περιοχές μένουν και αρκετοί μεροκαματιάρηδες. Δεν γίνεται απλά να ζητήσω ενοίκιο που θα είναι κάτι λιγότερο από τον μισθό του. Είναι ανήθικο απλά και δεν δέχομαι να γίνω κομμάτι του συστήματος αυτού. 4 1
Kapetanakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Τρολοποστ είναι, δεν το βλέπεις? το θεμα ειναι οτι βλεπω συνεχεια τετοιες ερωτησεις του στυλ ¨με γουσταρει τι να κανω¨. ειλικρινα εχει χαθει η μπαλα φιλε.
icebreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2021 στις 1:14 ΜΜ, Nabuko είπε Τρολοποστ είναι, δεν το βλέπεις? δεν ειναι τρολοποστ,οπως ανεφερα εχω χασει την δουλεια μου κ ζοριζομαι οικονομικα κ το προβλημα μου γι αυτο ζηταω συμβουλη εδω γιατι αμα μπλεξω με δικηγορους κ ιστοριες να δω πως θα τα πληρωσω. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από icebreak
korakios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, icebreak είπε δεν ειναι τρολοποστ,οπως ανεφερα εχω χασει την δουλεια μου κ ζοριζομαι οικονομικα κ το προβλημα μου γι αυτο ζηταω συμβουλη εδω γιατι αμα μπλεξω με δικηγορους κ ιστοριες να δω πως θα τα πληρωσω. Εδώ θα χάσεις πολλά περισσότερα από το να μη συμβουλευτείς δικηγόρο . Δε χρειάζεται φυσικά από τώρα να πας , μόνο στην περίπτωση που δε φεύγουν . Επίσης προετοιμάσου για τυχών έξοδα βαψίματα κτλ που θα χρειαστούν για να το ξανανοικιάσεις
icebreak Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε Εδώ θα χάσεις πολλά περισσότερα από το να μη συμβουλευτείς δικηγόρο . Δε χρειάζεται φυσικά από τώρα να πας , μόνο στην περίπτωση που δε φεύγουν . Επίσης προετοιμάσου για τυχών έξοδα βαψίματα κτλ που θα χρειαστούν για να το ξανανοικιάσεις ναι καταλαβα,σε ευχαριστω! για βαψιμο και φθορες το εχω υπολογισει οτι θα θα τα πληρωσω για να μπορεσω να το ξανανοικιασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα