MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στο Vendora πουλούσα ένα μικρόφωνο στα 120 ευρώ και έρχεται ο άλλος και μου λέει μπορώ να διαθέσω 50 ευρώ και αφού του είπα όχι μου έδειξε ένα μεταχειρισμένο Blue Yeti από Αμερική να ότι αυτό είναι απο κατάστημα και το έχουν 88$ μόνο. Με τι εγωισμό έρχεσε και ζητάς κάτι που κάνει 120 να το πάρεις 50...
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Στο Vendora πουλούσα ένα μικρόφωνο στα 120 ευρώ και έρχεται ο άλλος και μου λέει μπορώ να διαθέσω 50 ευρώ και αφού του είπα όχι μου έδειξε ένα μεταχειρισμένο Blue Yeti από Αμερική να ότι αυτό είναι απο κατάστημα και το έχουν 88$ μόνο. Με τι εγωισμό έρχεσε και ζητάς κάτι που κάνει 120 να το πάρεις 50... Αδερφέ από τον τρόπο που γράφει παίζει να είχε στείλει και σε μένα πιο παλιά. Μου έστελνε λινκ από τόμαν ότι το έχει τόσο αρά εσύ πρέπει να μου το αφήσεις τόσο κλπ. Αφού τον έγραφα και δεν απαντούσα επανέρχεται ξανά, να μου το αφήσεις τόσο γιατί αφού το έχεις πολύ καιρό αγγελία και δεν έχει πουληθεί άρα έχει κάποιο πρόβλημα. (3-4 βδομάδες αγγελία και το μικρόφωνο του κουτιού). Πήγα να του απαντήσω ότι αφού έχει πρόβλημα μην το παίρνεις. Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ανοίξω συζήτηση Τελικά το έδωσα σε κάποιον που μου έκανε μια πολύ καλή προσφορά και σε 1 ώρα ήρθε το πήρε κι έφυγε
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αδερφέ από τον τρόπο που γράφει παίζει να είχε στείλει και σε μένα πιο παλιά. Μου έστελνε λινκ από τόμαν ότι το έχει τόσο αρά εσύ πρέπει να μου το αφήσεις τόσο κλπ. Αφού τον έγραφα και δεν απαντούσα επανέρχεται ξανά, να μου το αφήσεις τόσο γιατί αφού το έχεις πολύ καιρό αγγελία και δεν έχει πουληθεί άρα έχει κάποιο πρόβλημα. (3-4 βδομάδες αγγελία και το μικρόφωνο του κουτιού). Πήγα να του απαντήσω ότι αφού έχει πρόβλημα μην το παίρνεις. Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ανοίξω συζήτηση Τελικά το έδωσα σε κάποιον που μου έκανε μια πολύ καλή προσφορά και σε 1 ώρα ήρθε το πήρε κι έφυγε Δημήτρης? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από MessatsuRoku
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Έχει τύχει να πουλάω κάτι 100€ να πει δίνω 70 να συμφωνήσω και στη συνάντηση να κάνει παζάρι να κόψω κι άλλα
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Δημήτρης? Δε θυμάμαι, έχει κάτι μήνες. Δυστυχώς τα έσβησα τα μηνύματα. Έπρεπε να κρατήσω print screen
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχει τύχει να πουλάω κάτι 100€ να πει δίνω 70 να συμφωνήσω και στη συνάντηση να κάνει παζάρι να κόψω κι άλλα Μου έχει τύχει και αυτό... συμφώνησα στο παζάρι και όταν πήγα από κοντά ήθελε άλλα 10 ευρώ κάτω. Άμα μου το έλεγε από τα μυνήματα θα συμφωνούσα αλλά μόνο και μόνο που το έκανε εκείνη τι στιγμή είπα όχι και έφυγα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από MessatsuRoku 1
tasvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Σε αγγελία στην οποία πουλούσα μια σέλα για ποδήλατο, επικοινώνησε κάποιος ΧΩΡΙΣ παζάρι στην τιμή. 30€ η τιμή. Δώσαμε ραντεβού, ήρθε και μου λέει: "σου δίνω 20€". "Ευχαριστώ για την προσφορά" Απάντησα. Και γύρισα να φύγω, λέγοντας καλή συνέχεια. Βλεποντάς με να φεύγω, μου λέει " Εντάξει θα την πάρω όσο τη δίνεις". Ξέρεις του λέω, η τιμή άλλαξε λόγω της απόστασης που έκανα για να έρθω. Είναι 40€. 😁 Με κοίταξε και μου ζήτησε συγνώμη για το παζάρι. Τελικά την πήρε στην τιμή της αγγελίας. Απλά μου την έσπασε αφάνταστα η σκέψη, πως αφού πήγα, έχω ανάγκη να τη δώσω όσο όσο... 3
Dantε Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Εχω βαλει λαπτοπ για πουλημα καπου στα 250 αν θυμαμαι καλα. Και να μου στειλνει ο αλλος εχω παιδια,αστο μου 200.Τι να του πεις?Ε εχω και εγω παιδια,δωσε μου 300? 2
Giama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, adi32 είπε Έχει τύχει να πουλάω κάτι 100€ να πει δίνω 70 να συμφωνήσω και στη συνάντηση να κάνει παζάρι να κόψω κι άλλα Κι εμένα και αυτό. Επίσης πριν πολλά πολλά χρόνια πήρα ένα κινητό από επιδότηση που δεν το χρειαζόμουν οπότε το έβαλα την ίδια μέρα απευθείας προς πώληση σφραγισμένο με την απόδειξη για την εγγύηση κλπ. κλπ. Το κινητό έκανε 100 Ευρώ και το έδινα 80. Μου έστειλε μήνυμα ότι τον ενδιαφέρει το κινητό και μια λογική τιμή είναι 30 (!!) Ευρώ. Πες μου πού θέλεις να συναντηθούμε για να το πάρω άμεσα, λέει. Έκανε μόνος του το παζάρι του και το μόνο που έμενε ήταν να κανονίσουμε το σημείο συνάντησης.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω βαλει λαπτοπ για πουλημα καπου στα 250 αν θυμαμαι καλα. Και να μου στειλνει ο αλλος εχω παιδια,αστο μου 200.Τι να του πεις?Ε εχω και εγω παιδια,δωσε μου 300? Αυτό χρησιμοποιείται γενικά και με τρελαίνει. Όχι μόνο στις αγγελίες ιδιωτών, ο άλλος πάει στο μαγαζί (κυρίως σε μαγαζιά που προσφέρουν αυλές υπηρεσίες, γιατί θεωρούν ότι αφού δεν πιάνει κάτι δεν έχει ανάλογο κόστος) λέει έχω παιδιά, είμαι άνεργος, παίρνω αναπηρικό επίδομα, δεν μου φτάνουν για τα φάρμακα κλπ κλπ κλπ. Σαν να είναι πρόνοια ο απέναντι τους. Γενικά ο πωλητής θεωρείται αυτόματα ο "έχων" από διάφορους (είτε ιδιώτης σε αγγελία, είτε μαγαζοτορας, είτε ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενης κατοικίας). Δεν ισχύει. 2
Dantε Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Giama είπε Κι εμένα και αυτό. Επίσης πριν πολλά πολλά χρόνια πήρα ένα κινητό από επιδότηση που δεν το χρειαζόμουν οπότε το έβαλα την ίδια μέρα απευθείας προς πώληση σφραγισμένο με την απόδειξη για την εγγύηση κλπ. κλπ. Το κινητό έκανε 100 Ευρώ και το έδινα 80. Μου έστειλε μήνυμα ότι τον ενδιαφέρει το κινητό και μια λογική τιμή είναι 30 (!!) Ευρώ. Πες μου πού θέλεις να συναντηθούμε για να το πάρω άμεσα, λέει. Έκανε μόνος του το παζάρι του και το μόνο που έμενε ήταν να κανονίσουμε το σημείο συνάντησης. Ε του λες σημειο συναντησης στο "Διαολου τη μανα" και αν το βρισκε ,του το δινες 30 ευρω 🤣 1
Giama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Αυτό χρησιμοποιείται γενικά και με τρελαίνει. Όχι μόνο στις αγγελίες ιδιωτών, ο άλλος πάει στο μαγαζί (κυρίως σε μαγαζιά που προσφέρουν αυλές υπηρεσίες, γιατί θεωρούν ότι αφού δεν πιάνει κάτι δεν έχει ανάλογο κόστος) λέει έχω παιδιά, είμαι άνεργος, παίρνω αναπηρικό επίδομα, δεν μου φτάνουν για τα φάρμακα κλπ κλπ κλπ. Σαν να είναι πρόνοια ο απέναντι τους. Εντωμεταξύ αυτός θα θέλει πάντα να πάρει και το ακριβότερο μοντέλο κιόλας, σε τιμή χαμηλότερη του φθηνότερου, ενώ ήδη με το φθηνότερο θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του. Απειροελάχιστες οι εξαιρέσεις. 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Ε του λες σημειο συναντησης στο "Διαολου τη μανα" και αν το βρισκε ,του το δινες 30 ευρω 🤣 Μου φάνηκε λίγο περίεργος και από τον τρόπο που έγραφε και προτίμησα να μην απαντήσω καθόλου.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Giama είπε Εντωμεταξύ αυτός θα θέλει πάντα να πάρει και το ακριβότερο μοντέλο κιόλας, σε τιμή χαμηλότερη του φθηνότερου, ενώ ήδη με το φθηνότερο θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του. Απειροελάχιστες οι εξαιρέσεις. Μου φάνηκε λίγο περίεργος και από τον τρόπο που έγραφε και προτίμησα να μην απαντήσω καθόλου. Βρε γούστο του να θέλει το μεγάλο μοντέλο και να το πάρει και να το χαρεί. Απλά δεν συνέβαλα στο να κάνει παιδιά (ελπίζω) ή στο να μείνει άνεργος. Να επιδοτούμε τότε και ένα δωμάτιο έξτρα στο σπίτι σου για κάθε παιδί που ΕΠΕΞΕΛΕΞΕΣ να κάνεις. Αν κάνεις 6 παιδιά θα φροντίσει ο ιδιοκτήτης να σου νοικιάσει μια βίλα 7 υπνοδωματιων σε τιμή στούντιο στην Κυψέλη. Φυσικά δεν ξέρεις αν ο ιδιοκτήτης, είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό και δεν κοιμάται τα βράδια από το άγχος του για αυτό. Αλλά πρέπει να σου κόψει, είσαι ο εκλεκτός που έκανε τις ορθές επιλογές και πρέπει να σε στηρίξουμε όλοι. Α στο καλό με νευριασατε 😁
Giama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Βρε γούστο του να θέλει το μεγάλο μοντέλο και να το πάρει και να το χαρεί. Εννοώ ότι δεν συμβαδίζει με την εισαγωγή που κάνει ότι έχει τεράστια ανάγκη για βοήθεια.
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Πούλαγα ένα smartband κάπου στα 21-22 ευρώ, δεν θυμάμαι, αλλά ήταν πολύ χαμηλή η τιμή. Μου έστειλε μνμ κάποιος ο οποίος έδινε 15 ευρώ και ήθελε και να του το ταχυδρομήσω με δικά μου έξοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις