Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περισυ 21/6/20 ημερα του πατερα νομιζω, πηραμε μια προσφορα Bitdefender Total Security στα 25€ για ενα φιλο χρησιμοποιωντας το δικο μου Paypal.
Δεν βγαλαμε ομως την αυτοματη ανανεωση και χρεωθηκαμε σημερα 80€ για αλλο ενα χρονο!

Φυσικα δεν το θελουμε με αυτη τη τιμη και θελουμε να επιστραφουν τα χρηματα.
Σκεφτομαι για αρχη να τους στειλω email στο suppοrt οτι θελω να υπαναχωρήσω (νομιζω απο EU εχω δικαωμα για 15 μερες, το γνωριζει καποιος; )
Αν δεν το δεχτουν μπορω να ριξω ακυρο μεσω Paypal?
Υπαρχει και η ενδιαμεσος εταιρεια 2checkout.com η οποια φαινεται οτι τραβηξε τα λεφτα για λογαριασμο του Bitdefender .. να στειλω και σε αυτην;

Γνωριζει καποιος να μου πει πως θα κινηθω;

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MasterX είπε

Περισυ 21/6/20 ημερα του πατερα νομιζω, πηραμε μια προσφορα Bitdefender Total Security στα 25€ για ενα φιλο χρησιμοποιωντας το δικο μου Paypal.
Δεν βγαλαμε ομως την αυτοματη ανανεωση και χρεωθηκαμε σημερα 80€ για αλλο ενα χρονο!

Φυσικα δεν το θελουμε με αυτη τη τιμη και θελουμε να επιστραφουν τα χρηματα.
Σκεφτομαι για αρχη να τους στειλω email στο suppοrt οτι θελω να υπαναχωρήσω (νομιζω απο EU εχω δικαωμα για 15 μερες, το γνωριζει καποιος; )
Αν δεν το δεχτουν μπορω να ριξω ακυρο μεσω Paypal?
Υπαρχει και η ενδιαμεσος εταιρεια 2checkout.com η οποια φαινεται οτι τραβηξε τα λεφτα για λογαριασμο του Bitdefender .. να στειλω και σε αυτην;

Γνωριζει καποιος να μου πει πως θα κινηθω;

Οταν γράφτηκες σου είχε από κάτω "αναγνωρίζω ότι θα χρεωθω συνδρομή 80€ μόλις λήξει η προσφορά" η κάτι παρόμοιο. Έτσι είναι καλυμμένοι αυτοί από πλευράς τους. Αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις στο support. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Οταν γράφτηκες σου είχε από κάτω "αναγνωρίζω ότι θα χρεωθω συνδρομή 80€ μόλις λήξει η προσφορά" η κάτι παρόμοιο. Έτσι είναι καλυμμένοι αυτοί από πλευράς τους. Αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις στο support. 

υπαναχωρηση γνωριζεις αν εχω το δικαιωμα;

Δημοσ.

Δεν έχεις ή για να το θέσω καλύτερα, είχες 12 ολόκληρους μήνες πριν γίνει η αυτόματη ανανέωση, όπως είχες ενημερωθεί και συμφωνήσει. Είναι σύνηθες να δίνουν μια υπηρεσία προσφορά για Χ χρονικό διάστημα, με το πέρας του οποίου γίνεται αυτόματα χρέωση της κάρτας και ανανέωση της υπηρεσίας. Μπορείς ωστόσο να διακόψεις όποτε θέλεις έως και την προηγούμενη μέρα που λήγει η προσφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στείλτους μήνυμα, είναι πολύ πιθανό να στα επιστρέψουν. Την είχε πατήσει μια γνωστή έτσι με το  premium στο linkedin που είχε trial και μετά απο ένα μήνα έκανε ανανέωση αυτόματα. Της τα επέστρεψαν.

Δημοσ.

Γραφω εδω την καταλληξη του συμβαντος για να γνωριζουν και αλλα μελη που ισως το χρειαστουν:

Αφου τους εστειλα μηνυμα μεσω της φορμας που εχουν στο site οτι εγινε αυτοματη ανανεωση που δεν θελαμε και ζητησα ακυρωση και refund, μας απαντησαν στο email που δωσαμε και αφου μας εξηγησαν ευγενικα γιατι εγινε η αυτοματη ανανεωση, μας προτειναν ειτε να μας δωσουν αλλα 2 χρονια επεκταση με το ποσο που πληρωσαμε (δηλαδη συνολικα 3 χρονια για τα 80€) ή να μας επιστρεψουν τα 50€ και να να κρατησουν τα 30 για τον ενα χρονο που πηραμε.

Επειδη με το ιδιο Paypal περισυ ειχα παρει αλλη μια συνδρομη για εμενα την οποια την επεκτεινα για αλλο ενα χρονο με προσφορα 17.70 απο Black Friday (δηλαδη εχω περιπου αλλο ενα χρονο απο τωρα) και επειδη μου περισευαν συσκευες, τους ειπα οτι και ο φιλος θα χρησιμοποιησει συσκευες απο μενα, οποτε δεν τη χρειαζομαστε και θελω πληρες refund.

Μου απαντησαν θετικα και σημερα πηραμε μηνυμα οτι σε 7 μερες το πολυ θα πιστωθουν τα χρηματα.. και επισης το Paypal με ενημερωσε οτι εκδοθηκε επιστροφη χρηματων και οτι θα γινει επιστροφη στην καρτα απο την οποια τα τραβηξαν.

Κοινως η εμπειρια μου απο το support τους ηταν πολυ καλη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...