Προς το περιεχόμενο

Βιογραφικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα σας έχω στείλει βιογραφικό πριν απο 5 ημέρες για μία δουλειά που τη θέλω πολύ μέχρι πόσες μέρες έχω ελπίδα για να με πάρουν τηλέφωνο ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mary123_3 είπε

καλησπέρα σας έχω στείλει βιογραφικό πριν απο 5 ημέρες για μία δουλειά που τη θέλω πολύ μέχρι πόσες μέρες έχω ελπίδα για να με πάρουν τηλέφωνο ?

αν βιαζονται παιρνουν αμέσως, αλλιως 1-2 βδομάδες περίπου. με την προυπόθεση να τους κάνεις για τη θέση

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, velociraptoras είπε

αν βιαζονται παιρνουν αμέσως, αλλιως 1-2 βδομάδες περίπου. με την προυπόθεση να τους κάνεις για τη θέση

σας ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.

Αν έχεις το τηλέφωνο του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας, μπορείς να καλέσεις για να ρωτήσεις. Δε χάνεις κάτι, μόνο μπορείς να κερδίσεις αφού θα δουν ότι κυνηγάς τη θέση.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μετα τις 20 μερες το ξεχνας οριστικα

Μπα οχι.Μετα το διμηνο θα ελεγα.Βεβαια εξαρταται απο το μεγεθος εταιρειας,ποσο καιγονται τη θεση κτλ.

Μεγαλες εταιρειες συνηθως θα καθυστερησουν περισσοτερο.

Απο μια εταιρεια με πηραν σχεδον 6μηνο μετα.Βεβαια τους εριξα ακυρο γιατι ειχα βρει ηδη δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mary123_3 είπε

Αυστηρός κανόνας δεν υπάρχει.

ΕΦΟΣΟΝ η θέση είναι πραγματική και όχι απλά μια εικονική αγγελία για να μαζευτούν βιογραφικά (που παίζει πολύ), το 2 βδομάδες-20μέρες που αναφερθηκε παραπάνω είναι όντως ένα σύνηθες "μέτρο".

Παρόλα αυτά μπορεί να παίζουν διάφορα.

Μου έχε τύχει να μεπάρουν τηλ 2 ωρες μετά και μου έχει τύχει να με πάρουν 1,5-2 μήνες μετά (Ελλάδα). Αλλα σπάνια.

Σε εξωτερικό σε μερικές εταιρείες μπορεί να παίζουν και άλλα ζητήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις πχ θα δεις να αναγράφεται σε αγγελία η τελευταία μέρα που δέχονται αιτήσεις. Αν δεν υπάρχει άλλη επεξήγηση, κάποιες φορές αυτό σημαίνει ότι ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝ βιογραφικά πριν από αυτή τη μέρα. Θα ξεκινήσουν από τότε και μετά. Αυτό βέβαια ξέρω ότι παρότι είναι πολτική κάποιον εταιρειών μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα μέσα στην ίδια την εταιρεία.

Επίσης αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω να επικοινωνήσεις με το contact person εφόσον γράφεται στην αγγελία, παρότι αμφιβάλλω γενικά για την αξία του, ομολογώ ότι 1 φορά έχει "δουλέψει" για μένα. 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Για μένα, πάνω από μήνα δεν παίζει. αν σε πάρουν μετά τον μήνα σημαίνει ότι ο προηγούμενος έφυγε ή ότι άνοιξε και δεύτερη/άλλη θέση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυστηρός κανόνας δεν υπάρχει.

ΕΦΟΣΟΝ η θέση είναι πραγματική και όχι απλά μια εικονική αγγελία για να μαζευτούν βιογραφικά (που παίζει πολύ), το 2 βδομάδες-20μέρες που αναφερθηκε παραπάνω είναι όντως ένα σύνηθες "μέτρο".

Παρόλα αυτά μπορεί να παίζουν διάφορα.

Μου έχε τύχει να μεπάρουν τηλ 2 ωρες μετά και μου έχει τύχει να με πάρουν 1,5-2 μήνες μετά (Ελλάδα). Αλλα σπάνια.

Σε εξωτερικό σε μερικές εταιρείες μπορεί να παίζουν και άλλα ζητήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις πχ θα δεις να αναγράφεται σε αγγελία η τελευταία μέρα που δέχονται αιτήσεις. Αν δεν υπάρχει άλλη επεξήγηση, κάποιες φορές αυτό σημαίνει ότι ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝ βιογραφικά πριν από αυτή τη μέρα. Θα ξεκινήσουν από τότε και μετά. Αυτό βέβαια ξέρω ότι παρότι είναι πολτική κάποιον εταιρειών μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα μέσα στην ίδια την εταιρεία.

Επίσης αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω να επικοινωνήσεις με το contact person εφόσον γράφεται στην αγγελία, παρότι αμφιβάλλω γενικά για την αξία του, ομολογώ ότι 1 φορά έχει "δουλέψει" για μένα. 

πρόκειται για ένα ιδιωτικό ιατρείο  που ζητάει γραμματειακή υποστήριξη και ζητάνε να στείλουν βιογραφικά 

Δημοσ.

έχει τύχει να με πάρουν και μετά από 1 χρόνο για συνεντευξη.. δεν υπάρχει κανόνας

πάντως, αφού θες πολύ τη δουλειά, πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτα αν έλαβαν το βιογραφικό σου. Θα μετρήσει ως ένδειξη ενδιαφέροντος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνοι κλήσης για συνέντευξη, από 1 έως άπειρες ημέρες. Υπάρχουν άτομα που τα καλούν μετά από μήνες. Σημαντικό είναι επίσης αν έστειλες βιογραφικό για αγγελία η γενικά όπου βρεις από εταιρείες στο Internet, μερικές εταιρείες όταν θελήσουν εργαζόμενο αναζητούν στα ήδη απεσταλμένα βιογραφικά. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Dantε said:

Μπα οχι.Μετα το διμηνο θα ελεγα.Βεβαια εξαρταται απο το μεγεθος εταιρειας,ποσο καιγονται τη θεση κτλ.

Μεγαλες εταιρειες συνηθως θα καθυστερησουν περισσοτερο.

Απο μια εταιρεια με πηραν σχεδον 6μηνο μετα.Βεβαια τους εριξα ακυρο γιατι ειχα βρει ηδη δουλεια.

Εμενα μια εταιρεια επικοινωνησε μαζι μου και 12 μηνες μετα XD Και τους ειπα 'Δουλευω ηδη σε σας εδω και εναν χρονο! Το γραφείο μου είναι εναν οροφο πιο πάνω.'

Αμα πέσεις σε γελοιο, ανυπαρκτο HR ολα ειναι πιθαναααα! 

Αλλη εταιρεια επικοινωνησε μετα απο 2 βδομαδες, μια άλλη μετα απο μηνες. Δεν υπάρχει standard απαντηση. 

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

με έχουν πάρει μετά από 6 μήνες για να πάω για interview και τελικά μετά από ένα χρόνο με πήραν. Δεν υπάρχει στάνταρ. Δεν λειτουργούν όλοι το ίδιο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...