Maria2000123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ανοιξα λογαριασμο πριν 3-4 μερες και μου ειπε εκει η κυρια οτι θα μου σταλει ταχυδρομικά η κάρτα στη διεύθυνση μου. Ολη μερα δουλευω ομως και νομιζα πως θα αφήσει ο ταχυδρομος την καρτα στο κουτι. Σημερα μου ηρθε μνμ με τον αριθμο της καρτας τον πιν κτλ αλλα ακομη δεν μου εχει ερθει η καρτα. Μηπως ηρθε ο ταχυδρομος οταν έλειπα και εφυγε; Η μηπως δεν ηρθε ακομη; Παντως δεν βρηκα τιποτα στο κουτι. Με ποια ταχυδρομική στελνουν την καρτα; Ελτα? Acs? Ξερει κανεις;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η καρτα έρχεται με απλο ταχυδρομείο, αν ερθει λοιπόν δεν θα χτυπήσει κανείς το κουδουνι σου θα την πετάξουν στην πόρτα σου και θα φυγουν. Τα ελτα εχουν σοβαρό πρόβλημα και οι αποστολές καθηστερουυυυυυν παααααρα πολύ Υπομονή Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από NikosKallithea
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Maria2000123 είπε Ανοιξα λογαριασμο πριν 3-4 μερες και μου ειπε εκει η κυρια οτι θα μου σταλει ταχυδρομικά η κάρτα στη διεύθυνση μου. Ολη μερα δουλευω ομως και νομιζα πως θα αφήσει ο ταχυδρομος την καρτα στο κουτι. Σημερα μου ηρθε μνμ με τον αριθμο της καρτας τον πιν κτλ αλλα ακομη δεν μου εχει ερθει η καρτα. Μηπως ηρθε ο ταχυδρομος οταν έλειπα και εφυγε; Η μηπως δεν ηρθε ακομη; Παντως δεν βρηκα τιποτα στο κουτι. Με ποια ταχυδρομική στελνουν την καρτα; Ελτα? Acs? Ξερει κανεις; Καλησπέρα, αναμένω την επανέκδοση της κάρτας μου από την Εθνική. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εχθές μιας και έχουν περάσει σχεδόν 20-25 ημέρες η υπάλληλος μου ανέφερε αυτό που αναφέρθηκε. Είναι καθυστέρηση / παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Καταλήξαμε πως αν....δεν παραλάβω μέσα στην εβδομάδα αυτή ή αρχές τις επόμενης να κάνω ακύρωση και να εκδόσουν νέα... Οπότε απλά υπομονή
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, kormos είπε Καλησπέρα, αναμένω την επανέκδοση της κάρτας μου από την Εθνική. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εχθές μιας και έχουν περάσει σχεδόν 20-25 ημέρες η υπάλληλος μου ανέφερε αυτό που αναφέρθηκε. Είναι καθυστέρηση / παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Καταλήξαμε πως αν....δεν παραλάβω μέσα στην εβδομάδα αυτή ή αρχές τις επόμενης να κάνω ακύρωση και να εκδόσουν νέα... Οπότε απλά υπομονή Μην το κανεις αυτο γιατι θα πας στο τρίμηνο για να δεις κάρτα, εξαιρουμένου του Αυγούστου που ετσι και αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα στο Ελλάδα Ο πιο ασφαλείς και γρήγορος τροπος πλεον αν θέλετε να παραλάβετε μια καρτα απο την Εθνική ειναι να τους πείτε να την στείλουν σε κάποιο κατάστημα και να πάτε απο εκεί μα την πάρετε, γιατι εκει στην ετε δουλεύουν ακομα με κάρβουνο 1 1
kostasbm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 56 λεπτά πριν, kormos είπε Καλησπέρα, αναμένω την επανέκδοση της κάρτας μου από την Εθνική. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εχθές μιας και έχουν περάσει σχεδόν 20-25 ημέρες η υπάλληλος μου ανέφερε αυτό που αναφέρθηκε. Είναι καθυστέρηση / παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Καταλήξαμε πως αν....δεν παραλάβω μέσα στην εβδομάδα αυτή ή αρχές τις επόμενης να κάνω ακύρωση και να εκδόσουν νέα... Οπότε απλά υπομονή κλεισε ραντεβου σε καταστημα κοντα σου να στη στειλουν εκει... 1
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Παλιά τις έβγαζαν επιτόπου. Τώρα τι γίνεται, λόγο ιού βρήκαν ευκαιρία και την σκαπουλάρουν οι υπάλληλοι? Τα αναγάγουν όλα στα κεντρικά? Τότε να απολυθούν!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Παλιά τις έβγαζαν επιτόπου. Τώρα τι γίνεται, λόγο ιού βρήκαν ευκαιρία και την σκαπουλάρουν οι υπάλληλοι? Τα αναγάγουν όλα στα κεντρικά? Τότε να απολυθούν! Η ετε ποτε δεν εβγαζε καρτα άμεσα μονο την πειραιως ξερω να το κανει αυτο.
user2163 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η ετε ποτε δεν εβγαζε καρτα άμεσα μονο την πειραιως ξερω να το κανει αυτο. Και η eurobank. 1
vagstef Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Θα μπορούσαν να εκδίδουν digital κάρτες και να κάνουν προεραιτική την έκδοση φυσικής (βλ. N26 κτλ) αφού πλέον υπάρχουν τα e-wallets και θα γίνονται οι συναλλαγές στα ATM με αυτά, πχ Eurobank χρήση κινητού, το περνάς ανέπαφα και κάνεις οτι θες στο ATM. Πως γίνεται να δημιουργείς και να προωθείς e-wallets και να υποχρεώνεις κάποιον να πληρώσει για επανέκδοση κάρτας που έχει λήξει. Αυτά τα δύο είναι ασύμβατα. Βέβαια η απάντηση είναι προφανής. Απλά θέλω να πω το πόσο άσχετοι είναι. Όλοι έχουν κινητό - ewallet, πλέον τα POS που δεν δέχονται ανέπαφες είναι ανύπαρκτα, τα ATM θα δέχονται ανέπαφες, Άρα, άχρηστη η πλαστική κάρτα
spartak1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, vagstef είπε Θα μπορούσαν να εκδίδουν digital κάρτες και να κάνουν προεραιτική την έκδοση φυσικής (βλ. N26 κτλ) αφού πλέον υπάρχουν τα e-wallets και θα γίνονται οι συναλλαγές στα ATM με αυτά, πχ Eurobank χρήση κινητού, το περνάς ανέπαφα και κάνεις οτι θες στο ATM. Πως γίνεται να δημιουργείς και να προωθείς e-wallets και να υποχρεώνεις κάποιον να πληρώσει για επανέκδοση κάρτας που έχει λήξει. Αυτά τα δύο είναι ασύμβατα. Βέβαια η απάντηση είναι προφανής. Απλά θέλω να πω το πόσο άσχετοι είναι. Όλοι έχουν κινητό - ewallet, πλέον τα POS που δεν δέχονται ανέπαφες είναι ανύπαρκτα, τα ATM θα δέχονται ανέπαφες, Άρα, άχρηστη η πλαστική κάρτα Δυστυχως δεν ειναι ακόμα άχρηστη η πλαστική για αναλήψεις. Εκτός της eurobank δε γνωρίζω κάποια άλλη που να έχει ενεργοποιησει τις ανέπαφες για αναλήψεις στα ατμ(στην περιοχή μου). Επίσης υπάρχουν αρκετά μεμονωμένα ατμ τα οποία δε δέχονται ανέπαφες ακόμα και ίσως αργήσουν να τα αντικαταστήσουν. 1
filipN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η ετε ποτε δεν εβγαζε καρτα άμεσα μονο την πειραιως ξερω να το κανει αυτο. Πριν ελάχιστους μήνες, και μάλιστα όταν ήταν σε εφαρμογή τα ποιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊό, πήγα στην Εθνική με ραντεβού που έκλεισα μέσω διαδικτύου και μου έβγαλαν αμέσως κάρτα. Άρα: Ή είναι πρόσφατο μέτρο και προέκυψε γιατί δημιουργήθηκαν τελευταία κάποια προβλήματα ασφαλείας που δεν τα γνωρίζουμε, ή αφορά μόνο όσους ανοίγουν πρώτη φορά λογαριασμό και χρειάζεται να γίνουν κάποιοι τυπικοί έλεγχοι. Και στην Ολλανδία, όταν άνοιξα πρώτη φορά λογαριασμό δεν μου έδωσαν αμέσως την κάρτα. Μου είπαν ελάτε να την πάρετε σε 3-4 μέρες. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από filipN
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, filipN είπε Πριν ελάχιστους μήνες, και μάλιστα όταν ήταν σε εφαρμογή τα ποιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊό, πήγα στην Εθνική με ραντεβού που έκλεισα μέσω διαδικτύου και μου έβγαλαν αμέσως κάρτα. Μακαρι να πανε μπροστά και αυτοι
Silverage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 9/7/2021 στις 9:38 ΠΜ, filipN είπε Πριν ελάχιστους μήνες, και μάλιστα όταν ήταν σε εφαρμογή τα ποιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊό, πήγα στην Εθνική με ραντεβού που έκλεισα μέσω διαδικτύου και μου έβγαλαν αμέσως κάρτα. Άρα: Ή είναι πρόσφατο μέτρο και προέκυψε γιατί δημιουργήθηκαν τελευταία κάποια προβλήματα ασφαλείας που δεν τα γνωρίζουμε, ή αφορά μόνο όσους ανοίγουν πρώτη φορά λογαριασμό και χρειάζεται να γίνουν κάποιοι τυπικοί έλεγχοι. Και στην Ολλανδία, όταν άνοιξα πρώτη φορά λογαριασμό δεν μου έδωσαν αμέσως την κάρτα. Μου είπαν ελάτε να την πάρετε σε 3-4 μέρες. Απλά δεν έχουν όλα τα καταστήματα το μηχάνημα. 2
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Έληξε η κάρτα της μάνας περισυ τον Αύγουστο και πήγαμε στο κατάστημα για να μην γίνει ανανέωση, αφού δεν την χρησιμοποίει λόγω ηλικίας. Εκει, μας είπαν ότι δεν μπορουν να κάνουν κάτι (αίτημα μη ανανέωσης) αλλα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο !! Η μάνα δεν είναι εξοικειωμένη με αυτά και αναγκαστικά το αφήσαμε. Τώρα, 1 χρόνο μετά θυμήθηκαν την χρέωση. Το θέμα, πέρα από τα 6€, είναι ότι και η ΝΕΑ κάρτα λήγει σε 2 χρόνια και ΠΑΛΙ τα ίδια θα λέμε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα