Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Υπάρχει καποιο εμπιστο site που σου δινει virtual χρεωστικη κάρτα ώστε να κανεις αγορες απεξω χωρίς νανσου ζηταει ταυτοτητες κτλ; 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ibarumah είπε

Καλησπερα παιδια. 

Υπάρχει καποιο εμπιστο site που σου δινει virtual χρεωστικη κάρτα ώστε να κανεις αγορες απεξω χωρίς νανσου ζηταει ταυτοτητες κτλ; 

Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς την κάρτα που ήδη έχεις;ή ΡΡ ?

Δημοσ.

Προφανώς δε θελω να χρησινοποησω τη καρτα που ήδη εχω. Γιαυτο ρωταω. 

Οτι γίνεται αυτο που ρωταω, σιγουρα γινεται. Το ειχα κανει πριν δεκα χρόνια σχεδον. Αλλα δε θυμαμαι καν απο που. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ibarumah είπε

Προφανώς δε θελω να χρησινοποησω τη καρτα που ήδη εχω. Γιαυτο ρωταω. 

Οτι γίνεται αυτο που ρωταω, σιγουρα γινεται. Το ειχα κανει πριν δεκα χρόνια σχεδον. Αλλα δε θυμαμαι καν απο που. 

Να σου εκδώσει κάποιος καρτα χωρίς ταυτοποίηση;

Δημοσ.

Ναι οπως ξαναείπα το είχα κάνει προ δεκαετιας. Οποτε δεν ειναι κατι που δεν γίνεται. 

Παρακαλω οποιος ξέρει να μου πει. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ibarumah είπε

Ναι οπως ξαναείπα το είχα κάνει προ δεκαετιας. Οποτε δεν ειναι κατι που δεν γίνεται. 

Παρακαλω οποιος ξέρει να μου πει. 

Τωρα κλείνουν λογαριασμούς που δεν μπορούν να αποδείξουν πρόελευση χρημάτων.Ολες οι  fintech  ζητάνε ταυτοποίηση  για να μην γίνεται ξέπλυμα χρημάτων.

Πραγματικά θα ήθελα και εγω να μάθω αν υπάρχει ακόμα τέτοια υπηρεσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Κάτι θυμάμαι στο παρελθόν με κάτι prepaid μιάς χρήσης ή μάλλον μιάς φόρτισης σε βενζινάδικα αλλά αυτό είναι στο πολύ παρελθόν.

Πλέον 100% δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα λόγω AML νομοθεσίας.

Όλοι περνούν αναγκαστικά από KYC τουλάχιστον σε EU ΗΠΑ κτλ.

European Commission (europa.eu)

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

Ποια paysafe ρε αδερφέ, 43 χρόνων ειμαι ψωνιζω απτο ίντερνετ απτη δεκαετια του 90. Οταν λεω κατι ξερω. Αν πλεον δεν ισχυει οκ το δεχομαι, αλλα στο παρελθον υπήρχε. Προφανως δεν ηταν ευρεως διαδεδομενα. 

Επαναλαμβάνω. Δεν μιλάω για καρτες μιας χρήσης, paysafe η οτιδηπτος σχετικο. Μιλάω για καρτα ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ που εκανα αγορες χρονια ολοκληρα στην οποία επάνω αναγράφοταν ονομα που είχα υποδειξει εγω ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. 

Μιλαω για χρονιές 2010-2011 καπου εκει. 

Και αν θυμάμαι καλα τη γεμιζες κ με bitcoins

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ibarumah είπε

Ποια paysafe ρε αδερφέ, 43 χρόνων ειμαι ψωνιζω απτο ίντερνετ απτη δεκαετια του 90. Οταν λεω κατι ξερω. Αν πλεον δεν ισχυει οκ το δεχομαι, αλλα στο παρελθον υπήρχε. Προφανως δεν ηταν ευρεως διαδεδομενα. 

Επαναλαμβάνω. Δεν μιλάω για καρτες μιας χρήσης, paysafe η οτιδηπτος σχετικο. Μιλάω για καρτα ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ που εκανα αγορες χρονια ολοκληρα στην οποία επάνω αναγράφοταν ονομα που είχα υποδειξει εγω ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. 

Δεν έχεις κάποιο email  κατι απο τότε με τα στοιχεία της κάρτας;

Δημοσ.

Δυστηχως ειναι ενα παλιο mail, το οποιο ειχα αδειασει κιολας. Εψαξα δε βρήκα τιπτοα

Απο μια γρηγορη ματια βρηκα το getsbygift.com νομιζω ειναι αυτο που θελω

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ibarumah είπε

Ώπα!

- Έκδοση χρεωστικής κάρτας προϋποθέτει και δικό σου καταθετικό λογαριασμό στην όποια εταιρία την εκδίδει (δεν μπαίνω στην κουβέντα αν αυτό γίνεται με ταυτοποίηση ή όχι).

- Όταν "γεμίζεις" μια κάρτα "κ με bitcoins" όπως λες, αυτή δεν λέγεται χρεωστική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...