Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, nikx είπε Καλημερα και χρονια πολλα. Ελαβα το παρακατω SMS ,να ανησυχησω ,να κανω καποια κινηση; Κοιταξα στο ebanking Μου δεν ειδα κατι υποπτο. απατη,ψευτικη διευθυνση στο λινκ ,που δεν πρέπει να πατήσεις ούτως ή αλλως. 1
DrLo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, nikx είπε Καλημερα και χρονια πολλα. Ελαβα το παρακατω SMS ,να ανησυχησω ,να κανω καποια κινηση; Κοιταξα στο ebanking Μου δεν ειδα κατι υποπτο. Scam 100% Το αγνοεις 9 λεπτά πριν, nikx είπε Καλημερα και χρονια πολλα. Ελαβα το παρακατω SMS ,να ανησυχησω ,να κανω καποια κινηση; Κοιταξα στο ebanking Μου δεν ειδα κατι υποπτο. Scam 100% Το αγνοεις 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, nikx είπε Καλημερα και χρονια πολλα. Ελαβα το παρακατω SMS ,να ανησυχησω ,να κανω καποια κινηση; Κοιταξα στο ebanking Μου δεν ειδα κατι υποπτο. Και μόνο το domain, στο οποίο σε παραπέμπει, θα πρέπει να σε ψυλλιάσει με το καλημέρα (πέραν του αποστολέα "ΟΤΡ"). Το ίδιο ακριβώς, έλαβα και εγώ εχθές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα