valantis123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Έχω 2ετη συμβόλαιο στην SkyTelecom από Οκτώβρη του 2020, λόγω δουλείας πρέπει να μετακομίσω και να πάω κάπου που δεν έχουν κάλυψη δικτύου. Μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω ποινή λόγο αθέτησης συμβολαίου κάπου στα 70 εύρω. Είναι δίκαιο αυτό πρέπει να τους πληρώσω? Τους είπα ότι δεν φταίω εγώ που δεν έχουν κάλυψη και μου είπαν ούτε εμείς που πρέπει να μετακομίσω εγώ... Το άλλο που σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω είναι ότι δεν είναι σωστή σε αυτά που μου παρέχουν καθώς έχω συνέχεια μικρές διακοπές στην γραμμή μου και τους τελευταίους μήνες κάτι έχει γίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποιες ιστοσελίδες και συνέχεια μου ζητάει και captcha να συμπληρώνω και δεν μπορώ ούτε να συνδεθώ να παίξω Online στην Rockstargames, ενώ αν κάνω hotspot από το κινητό κάνω τα πάντα σωστά κανονικά! Μπορώ να αποφύγω την ποινή ή πρέπει να τους πληρώσω? Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Οι εταιρείες σε δενουν οπως γουστάρουν. Το συμβόλαιο που υπογράφεις ειναι για συγκεκριμένη διευθηνση ...και τέλος νομίζω οχι δεν μπορείς να φυγεις χωρίς το προστημο 1
jkoukos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε περίπτωση μετακόμισης και αν δεν μπορεί να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του ο πάροχος, τότε γίνεται αζημίως διακοπή της σύμβασης. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στις κανονικές σταθερές συνδέσεις. Αν ο πάροχος δεν μπορεί να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του πακέτου της σύμβασης, είτε από δικό του εξοπλισμό είτε μέσω χοντρικής από άλλον πάροχο (ακόμη και με υποβάθμιση της ταχύτητας σύνδεσης), τότε έχεις δικαίωμα να διακόψεις αζημίως. Ξεκινάς με το να κάνεις έγγραφο σχετικό ερώτημα στον πάροχο, αναφέροντας πραγματικά στοιχεία και ζητάς έγγραφη απάντηση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική, προχωράς σε σχετική καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Υπόψη ότι πρέπει να έχεις αποδεικτικά στοιχεία στο δικό σου όνομα για την μετακόμιση (συμβόλαιο αγοράς ή ενοικίου, λογαριασμό εταιρείας παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας κλπ). Για το δεύτερο σκεπτικό σου, δυστυχώς δεν έχεις κανένα απολύτως πάτημα. 1
alkis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Στις 12/7/2021 στις 5:19 ΜΜ, valantis123 είπε Το άλλο που σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω είναι ότι δεν είναι σωστή σε αυτά που μου παρέχουν καθώς έχω συνέχεια μικρές διακοπές στην γραμμή μου και τους τελευταίους μήνες κάτι έχει γίνει και δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποιες ιστοσελίδες και συνέχεια μου ζητάει και captcha να συμπληρώνω και δεν μπορώ ούτε να συνδεθώ να παίξω Online στην Rockstargames, ενώ αν κάνω hotspot από το κινητό κάνω τα πάντα σωστά κανονικά! Μπορώ να αποφύγω την ποινή ή πρέπει να τους πληρώσω? Ευχαριστώ. Α) βλέπεις ότι δεν είναι τυπικοί στις υπηρεσίες που παρέχουν. Ζητάς να φύγεις ατελώς και να μη πληρώσεις τίποτα από αυτούς και προφανώς γραπτά το αίτημα. Έπειτα στέλνεις το ίδιο αίτημα στην ΕΕΤΤ. Β) Δεν υπάρχει κάλυψη για πάροχο wisp? εκεί απευθύνεσαι στην ΕΕΤΤ αν υπάρχει πρόβλεψη καθώς πρόκειται για wisp υπηρεσία και όχι τηλεφωνίας( adsl/vdsl). Spoiler Μια ερώτηση μόνο, πριν βάλει κάποιος πάροχο wisp δεν έψαξε ότι ΔΕΝ λειτουργεί το συγκεκριμένο μοντέλο (wisp); Πώς γίνεται και όλοι μάσησαν άχυρα από το 24/2 πραγματικό internet με 18€;
valantis123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Α) βλέπεις ότι δεν είναι τυπικοί στις υπηρεσίες που παρέχουν. Ζητάς να φύγεις ατελώς και να μη πληρώσεις τίποτα από αυτούς και προφανώς γραπτά το αίτημα. Έπειτα στέλνεις το ίδιο αίτημα στην ΕΕΤΤ. Β) Δεν υπάρχει κάλυψη για πάροχο wisp? εκεί απευθύνεσαι στην ΕΕΤΤ αν υπάρχει πρόβλεψη καθώς πρόκειται για wisp υπηρεσία και όχι τηλεφωνίας( adsl/vdsl). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μια ερώτηση μόνο, πριν βάλει κάποιος πάροχο wisp δεν έψαξε ότι ΔΕΝ λειτουργεί το συγκεκριμένο μοντέλο (wisp); Πώς γίνεται και όλοι μάσησαν άχυρα από το 24/2 πραγματικό internet με 18€; wisp εννοείς την υπηρεσία ασύρματη σύνδεση ίντερνετ? εκεί που θα πάω δεν έχει κάλυψη η Skytelecom οχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ΕΕΤ καθώς είναι ιδιωτική εταιρεία και βάζει αυτή της κεραίες? Σκεφτόμουν να παω να βρω τον υπεύθυνο εκεί να τους προτείνω να τούς δώσω πίσω την κεραία που ειχα αγοράσει 135€ και να πατσισουμε την ποινή και να διακόψω την σύνδεση.
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 το συμβολαιο ειναι 2ετες αν δε κανω λαθος γραμμη 50αρα η 24αρα ? σου ζηταει 70 ητοι περιπου 4 μηνες χ 17,9(24αρα) ενω εχεις υπολοιπο 14-15 μηνες αν ησουν cosmote wind voda ποσα θα ζητουσαν ??? ζυγισε τα και αποφασισε .... εμενα ληγει τελος του ετους ...μεχρι τοτε βλεπω γιατι εχουμε και cosmote τωρα
valantis123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 ετες είναι το συμβόλαιο με 24αρα γραμμή ναι. Δεν ξέρω πόσο θα κόστιζε αν ήταν άλλη εταιρεία δεν νομίζω οτι έχει και σημασία με το πρόβλημα το δικό μου.
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, valantis123 είπε 2 ετες είναι το συμβόλαιο με 24αρα γραμμή ναι. Δεν ξέρω πόσο θα κόστιζε αν ήταν άλλη εταιρεία δεν νομίζω οτι έχει και σημασία με το πρόβλημα το δικό μου. θελω να πω συγκριτικα με τις γνωστες εταιρειες λιγα μου φανηκαν τα 70 ευρω για τοσο προωρη διακοπη προσπαθησε να βρεις την ποιο ανωδυνη λυση
valantis123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Ναι καταλαβαίνω, προσπαθώ η αλήθεια είναι να βρω κάποιον να του κάνω μεταφορά την γραμμή που είναι δωρεάν, και να του πάρω και ένα ποσό για την κεραία. Αλλιώς αυτό που έλεγα να τους δώσω την κεραία πίσω και να πατσισουμε.
alkis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, valantis123 είπε wisp εννοείς την υπηρεσία ασύρματη σύνδεση ίντερνετ? εκεί που θα πάω δεν έχει κάλυψη η Skytelecom οχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ΕΕΤ καθώς είναι ιδιωτική εταιρεία και βάζει αυτή της κεραίες? Σκεφτόμουν να παω να βρω τον υπεύθυνο εκεί να τους προτείνω να τούς δώσω πίσω την κεραία που ειχα αγοράσει 135€ και να πατσισουμε την ποινή και να διακόψω την σύνδεση. wisp =Wireless Internet service provider Δεν μπορεί ένα προιόν ή υπηρεσία να μην έχει κάποια (Εδω γελαμε) κανονιστική αρχή. Λογικά θα είναι η ΕΕΤΤ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Απλά τα πληρώνεις. Διάβασε μήπως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για κάτι διαφορετικό. Συμβουλέψου ΕΕΤΤ ή συνήγορο του καταναλωτή .
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Η μεταφορά της γραμμής χρεώνεται 50 ευρό δεν είναι δωρεάν, αν το νέο σου σπίτι είναι στου χάρτες κάλυψης που έχουν στην σελίδα τους στο ίντερνετ και δεν έρχονται να σε συνδέσουν κάνεις διακοπή χωρίς ρήτρα κανονικά ...
valantis123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Η μεταφορά της γραμμής χρεώνεται 50 ευρό δεν είναι δωρεάν, αν το νέο σου σπίτι είναι στου χάρτες κάλυψης που έχουν στην σελίδα τους στο ίντερνετ και δεν έρχονται να σε συνδέσουν κάνεις διακοπή χωρίς ρήτρα κανονικά ... Ναι το γνωρίζω ότι έχει 50€ να έρθουν για μεταφορά γραμμής. Όχι εκεί που θα πάω δεν έχουν κάλυψη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Τότε βρες έναν που θέλει να βάλει skytelecom και βάλε το στο όνομα του
wh1t3r0se Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα, εχω 24μηνο συμβολαιο με την Skytelecom, οποτε μου απομενουν 20 μηνες ακομα και επειδη οταν βρεχει κανει αποσυνδεσεις σκεφτομαι την διακοπη. Κατα τ' αλλα, ολα καλα. Μου ειπαν πως το προστιμο ειναι τα παγια που μενουν μεχρι την ολοκληρωση του συμβολαιου δια 3, στην περιπτωση μου 20/3 = 165€. Επισης, για την κεραια που εχω πληρωσει εγγυηση 100€ μου ειπαν πως αν δεν ολοκληρωθει το συμβολαιο χανω και την κεραια και δεν υπαρχει τροπος να μου επιστραφει η εγγυηση. Ποια η αποψη σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα