Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

Εδω και αρκετο καιρο  ειναι καποιες  μερες (σημερα ας πουμε ) που ανοιγω τον opera  παω στα bookmarks  και οποιο και να πατησω  ανοιγει παραθυρο και προσπαθει απειρες ωρες να κανει loading  αλλά  σελιδα δεν κατεβαινει ποτε  . Αλλες μερες δουλευει τελεια.

Αλλοι browsers πανε σφαιρα .

Συμβαινει σε καποιον αλλον αυτο;  τι διαολο τρεχει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, otso είπε

Γεια

Εδω και αρκετο καιρο  ειναι καποιες  μερες (σημερα ας πουμε ) που ανοιγω τον opera  παω στα bookmarks  και οποιο και να πατησω  ανοιγει παραθυρο και προσπαθει απειρες ωρες να κανει loading  αλλά  σελιδα δεν κατεβαινει ποτε  . Αλλες μερες δουλευει τελεια.

Αλλοι browsers πανε σφαιρα .

Συμβαινει σε καποιον αλλον αυτο;  τι διαολο τρεχει;

Μήπως έχεις ενεργό το VPN?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kormos συγγνωμη που αργησα να απαντησω  αλλά  προβλήματα.  Ναι το εχω ενεργό το VPN  αλλά το εχω ενεργο εδω και χρονια . Αλλη μια φορα μου το εκανε πριν 1 1/2 χρονο νομιζω , αλλά εστρωσε μονο του . Καποιες φορες αργει να ανοιξει εικονες ,βιντεο η αν ανοιξεις 2 βιντεο  μαζι  το οποιο νομιζω οτι ειναι αναμενομενο , αυτο ομως οπως παλι σημερα απο το πρωι που δεν ανοιγει καμμιά ιστοσελιδα σημαινει καποιου ειδους προβλημα φανταζομαι .

Εχουμε χρηστες οπερα εδω μεσα;  εχουν τετοιου ειδους προβλημα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, otso είπε

Εχουμε χρηστες οπερα εδω μεσα;  εχουν τετοιου ειδους προβλημα;

Πολύ σπάνια έχω τέτοια προβλήματα και ο Opera είναι εδώ και καιρό ο βασικός μου browser. Δεν έχω ενεργό το VPN του όμως. Σημειώνω επίσης ότι η γραμμή μου είναι η ...εως 24 (~9 πιάνει), έχω αλλάξει τους DNS servers στο modem της Cosmote με εκείνους της Cloudflare και αν και συνήθως έχω αρκετές καρτέλες ανοικτές το σύστημά μου έχει επίσης και 16GB RAM οπότε σπάνια έχει κολήμματα.

Μήπως το θέμα σου έχει να κάνει με cookies, tracking και γενικότερα ρυθμίσεις privacy/security; Αν "χαλαρώσεις" λίγο τους περιορισμούς εκεί μήπως βελτιωθεί η κατάσταση;

Για σήμερα διάβασα ότι υπήρξαν αρκετές σελίδες με πρόβλημα - ανεξάρτητα από browser, οπότε μην κρίνεις με βάση το σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...