Ace Of Spades Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάω στο ΙΚΑ χωρίς ραντεβού και να μου γράψουν εξετάσεις-αγωγή? Είναι αρκετά επείγον και για την ειδικότητα που θέλω έχει ραντεβού σε 20 μέρες σε όλη την Αττική.
DownUNDERground Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Λογικά δε γίνεται. Αλλιώς δε θα είχε νόημα το κλεισιμο ραντεβού. Καταλαβαίνεις ότι δε θα είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε;
Ace Of Spades Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Λογικά δε γίνεται. Αλλιώς δε θα είχε νόημα το κλεισιμο ραντεβού. Καταλαβαίνεις ότι δε θα είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε; Ναι εννοείται το καταλαβαίνω. Ήλπιζα πως αν μπορούσα να συνεννοηθώ με τον επόμενο ασθενή και να του κλέψω 5 λεπτά να μπορούσα. Θα πάω σε κάποιον ιδιώτη τι να κάνουμε. 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε καποια ικα σε καποιους γιατρους πας επιτοπου στην υποδοχη τους λες το προβλημα σου και αν μπορουν σου κλεινουν εκτακτο ραντεβου αμεσα, ο γιατρος εχει περιθωριο να δεχτει λιγα εκτακτα ραντεβου καθε μερα Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από JohnnySilverhand 1
DownUNDERground Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δοκίμασε αυτό που λέει ο από πάνω, αλλιώς κάνε αυτό που λες. 1
efib Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Οταν ειχα παρει να κλεισω ραντεβου για χαρτι για την δουλεια, μου ειχαν πει πως εχει σε 20 ημερες αλλα να παω απο εκει και αν ειναι επειγον και με δουν χαλια τοτε θα με εξυπηρετησουν. Ημουν αρκετα χαλια και με δεχθηκε η γιατρος, πολυ καλη εξυπηρετηση. 2
Kthulhou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε Θα πάω σε κάποιον ιδιώτη τι να κάνουμε. πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο που εφημερεύει η ειδικότητα που θες 1
Menelaos83 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάω στο ΙΚΑ χωρίς ραντεβού και να μου γράψουν εξετάσεις-αγωγή? Είναι αρκετά επείγον και για την ειδικότητα που θέλω έχει ραντεβού σε 20 μέρες σε όλη την Αττική. Θα σου προτεινα το εξης μιας και το εχω κανει στο παρελθον: Θα πας στο τελος των ραντεβου ,δες την λιστα εξω απο το ιατρειο τι ωρα ειναι το τελευταιο και οταν βγει και ο τελευταιος ασθενης χτυπα την πορτα και μιλα στον γιατρο Αν πεσεις σε καλο θα σε δεχτει. 1
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Κάποια ΙΚΑ, έχουν γιατρούς για επείγοντα περιστατικά. Δοκίμασε με το ΙΚΑ της περιοχής σου. Ξέρω σίγουρα πως συνήθως το ΙΚΑ Αμπελοκήπων έχει γιατρούς μόνο για επειγοντα περιστατικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα