Προς το περιεχόμενο

Φορολογία revolut Ελλαδα


JR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, μάλλον εννοείς αν έχεις αφορολογητο με τις αγορές από τη Revolut. Η απάντηση είναι όχι. Μόνο οι ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν.

Βέβαια κάποια στιγμή είχαν πει να μετρήσει και η αγορά με μετρητά στο αφορολογητο σκαναροντας το qr code στις αποδείξεις, αλλά δεν βλέπω να προχωρησε. Θα μπορούσες αν έκανες αγορά με revolut να σκαναρες την απόδειξη μετά και να πέρναγε.

Αν βέβαια πάλι εννοείς αν θα δουν "μαύρα" χρήματα που ξοδεύεις η απάντηση είναι αργά ή γρήγορα ναι. Μπορούν αλλά όχι αυτόματα από όσο ξέρω, όπως συμβαίνει με τις ελληνικές τράπεζες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 17/7/2021 στις 11:00 ΠΜ, george1807 είπε

Βέβαια κάποια στιγμή είχαν πει να μετρήσει και η αγορά με μετρητά στο αφορολογητο σκαναροντας το qr code στις αποδείξεις, αλλά δεν βλέπω να προχωρησε.

Λογικό, αφού δεν είναι υποχρεωτική η σύνδεση με τα mydata. Θα είναι απ την επόμενη χρονιά, ωστόσο δεν το βλέπω απίθανο να πάρει κι άλλη παράταση. Οπότε αν περιμένουμε τα mydata για την αποφορολόγηση, σίγουρα δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα έξοδα μας μέσω revolut ούτε στην φορολογική δήλωση του επόμενου έτους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα, έχω δει από φίλο που την χρησιμοποιεί αρκετά (κινήσεις πάνω από 500 το μηνά) του ζήτησε υποχρεωτικά ΑΦΜ. Δεν ειμαι σιγουρος αν το κανει στην περιπτωση που εγγραφεις στην υπηρεσια bank

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...