-Mikasa- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Το Ντουμπάι δημιουργεί τεχνητή βροχή για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα των 50°C.
CONAN_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδώ έχουν πίστα για σκι , στην βροχή θα κολώσουν ; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από CONAN_
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δεν ξέρω κατά πόσο η βροχή δημιουργεί καλύτερο κλίμα μέσα στον καύσωνα. Η ύπαρξη νερού αυξάνει την υγρασία, άρα επιδεινώνει τις συνθήκες άνεσης αφού ανεβαίνει η αισθητή θερμοκρασία. Τώρα αν μαζί με το νερό υπάρχει και αέρας η κάλυψη του ήλιου, τότε είναι καλύτερα τα πράγματα.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 δεν ξερω ποσο ασφαλές ειναι κατι τέτοιο για το περιβάλλον. αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι ριχνουν νερο αλλα δεν μας λενε πως το βρισκουν το νερο. δεν παράγεται εκ του μηδενός αρα κάποια αποθέματα νερου "ξοδεύονται" νωρίτερα?
NT1G Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 26 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν ξερω ποσο ασφαλές ειναι κατι τέτοιο για το περιβάλλον. αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι ριχνουν νερο αλλα δεν μας λενε πως το βρισκουν το νερο. δεν παράγεται εκ του μηδενός αρα κάποια αποθέματα νερου "ξοδεύονται" νωρίτερα? Το Ντουμπάι είναι δίπλα στην θάλασσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις