nikcrf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα Θέλω να ρωτήσω με ποια τράπεζα μπορώ να κάνω εμβάσματα στο εξωτερικό, ευρώπη μόνο, χώρις κάθε φορά να πλήρωνω έξτρα ταρίφα 15 ευρώ. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Τα 15 απο που προκύπτουν, 1 ευρω ειναι το εμβασμα
nikcrf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα 15 απο που προκύπτουν, 1 ευρω ειναι το εμβασμα Για να στείλω λεφτά απο την εθνική στην Γερμανία μου είπαν 15 ευρώ η προμήθεια τους. Και επειδή θα χρειαστεί να στείλω πολλές φορές, ε δεν λέει. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από nikcrf
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα 15 απο που προκύπτουν, 1 ευρω ειναι το εμβασμα Μάλλον σου διαφεύγει ότι προμήθειες εμβασμάτων χρεώνει και η τράπεζα του αποστολέα (προμήθεια εξερχόμενου εμβάσματος), και η τράπεζα του παραλήπτη (προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος). 1 - 1,2€ είναι μόνο η προμήθεια εξερχόμενου εμβάσματος, και αυτό με την προϋπόθεση η εντολή να δοθεί μέσω e-banking, από γκισέ στην Πειραιώς πχ η ελάχιστη είναι 10€. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μάλλον σου διαφεύγει ότι προμήθειες εμβασμάτων χρεώνει και η τράπεζα του αποστολέα (προμήθεια εξερχόμενου εμβάσματος), και η τράπεζα του παραλήπτη (προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος). 1 - 1,2€ είναι μόνο η προμήθεια εξερχόμενου εμβάσματος, και αυτό με την προϋπόθεση η εντολή να δοθεί μέσω e-banking, από γκισέ στην Πειραιώς πχ η ελάχιστη είναι 10€. Εγω μίλησα για τον αποστολέα του εμβάσματος, δεν ξερω την προμήθεια της τράπεζας τη στην εε, εγω πχ δεν εχω καμιά προμήθεια για την παραλαβή του εμβάσματος, και 1 για την αποστολη
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω μίλησα για τον αποστολέα του εμβάσματος, δεν ξερω την προμήθεια της τράπεζας τη στην εε Το ότι δεν ξέρεις την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος της τράπεζας του παραλήπτη είναι αδιάφορο, ο φίλος που θέλει να στείλει λεφτά Γερμανία θα πρέπει να την υπολογίσει και αυτή αν θέλει ο παραλήπτης να μην παραλάβει το ποσό κουτσουρεμένο. 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε εγω πχ δεν εχω καμιά προμήθεια για την παραλαβή του εμβάσματος, και 1 για την αποστολη Είσαι σίγουρος πως μιλάς για έμβασμα σε τράπεζα και όχι για κάτι άλλο? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Joshua21
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) δεν μου έχει τύχει ποτέ τόσο μεγάλη χρέωση. έχει επιλογή η τράπεζα σου να αναλάβεις και έξοδα παραλήπτη στο e-banking; αν ναι πόσο βγαίνει; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από The_Judas
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Να κάνω μια πρόταση ως άσχετος. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα εμβάσματα προς τράπεζες του εξωτερικού. Δοκίμασε από το ebanking σου να στείλεις έμβασμα προς έναν λογαριασμό στο εξωτερικό, βρες ένα οποιοδήποτε ΙΒΑΝ από το Google προς την χώρα που σε ενδιαφέρει. Ετοίμασε να στείλεις τα χρήματα, λίγο πριν το τελικό Οκ και το μήνυμα με OTP η τράπεζα έχει αναλυτικά τι γίνεται με τις προμήθειες και τις χρεώσεις που θα γίνουν σε εσένα ανάλογα τι είδους επιβάρυνση επέλεξες, προφανώς μην πατήσεις το ΟΤΡ και την επιβεβαιωση, αλλά παρά άκυρο μετά, θα γνωριζουμε τι ισχύει με τις προμήθειες συνολικά. 1
etheo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 πχ https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/embasmata/eksoterikou Κόστος εμβάσματος εντός ΕΟΧ 1,20€ για εμβάσματα έως 12.500€ 4,00€ για εμβάσματα 12.500€ - 50.000€ Κόστος εμβάσματος εκτός ΕΟΧ 17€ για εμβάσματα έως 12.500€ 30€ για εμβάσματα 12.500€ - 50.000€ Στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) ανήκουν οι 28 χώρες της ΕΕ, η Ισλανδία, η Νορβηγία και το Λιχτενστάιν. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/embasmata/eksoterikou
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ίσως να μιλάει για έμβασμα στο γκισέ π κάποιες έχουν και 15€ χρέωση 1
nikcrf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ναι από τον γκισέ μου ζητήθηκε αυτότο πόσο. Δεν δοκίμασα με ebanking, ευχαριστώ
Bitbit Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχουμε 2021 και υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν στο γκισέ για εμβάσματα; Δε θέλω να το παιξω έξυπνος αλλά μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και μου φαίνονται αδιανόητες τέτοιες απορίες. 4 2
DownUNDERground Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, Bitbit είπε Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχουμε 2021 και υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν στο γκισέ για εμβάσματα; Δε θέλω να το παιξω έξυπνος αλλά μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και μου φαίνονται αδιανόητες τέτοιες απορίες. Μπορεί ο φίλος να είναι 65 ετών...
nikcrf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Bitbit είπε Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχουμε 2021 και υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν στο γκισέ για εμβάσματα; Δε θέλω να το παιξω έξυπνος αλλά μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και μου φαίνονται αδιανόητες τέτοιες απορίες. Nαι οι γονείς μου, δεν έχουν ebanking και χρειαζόμαι υποστήριξη. Μερικά πράγματα δεν είναι αυτόητα συνάδελφε, δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται, οπότε να μην κρίνουμε. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από nikcrf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα