TravelGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας ταξιδεύω σύντομα με Ryanair και βλέπω ότι το αεροπλάνο είναι σχεδόν άδειο (μέσω εφαρμογής Ryanair το τσεκάρω) μπορώ πχ εάν εμένα και την παρέα μου μας έχω ξεχωριστά σε θέσης κατά την πτήση να αλλάξουμε δίπλα δίπλα ή και σε παράθυρο; σε κενή πάντα θέση εννοείται ή δεν επιτρέπεται; το έχει κάνει κάποιος; ευχαριστώ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από TravelGR
gianniz_k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Με βάση το χωρατό που λένε πως η ryanair είναι το ΚΤΕΛ του αέρα, όταν μπουν όλοι και ξεκινήσει το αεροπλάνο παίρνεις την παρέα σου και πάτε να καθίσετε στην γαλαρία. Ε αν βάλει φωνή ο οδηγός επιστρέφετε στις αρχικές θέσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα σας ταξιδεύω σύντομα με Ryanair και βλέπω ότι το αεροπλάνο είναι σχεδόν άδειο (μέσω εφαρμογής Ryanair το τσεκάρω) μπορώ πχ εάν εμένα και την παρέα μου μας έχω ξεχωριστά σε θέσης κατά την πτήση να αλλάξουμε δίπλα δίπλα ή και σε παράθυρο; σε κενή πάντα θέση εννοείται ή δεν επιτρέπεται; το έχει κάνει κάποιος; ευχαριστώ! Ναι ρε συ!Σιγά το πράγμα!!!Το κάνω συνέχεια όταν μια τριάδα είναι άδεια .Ρωτα και την αεροσυνοδό πρωτα για το οκ
SilentVoice Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Το σωστό βέβαια είναι να κάθεσαι στην θέση σου, για να σε αναγνωρίσουν σε περίπτωση ατυχήματος. Μακάβριο λίγο, αλλά αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός για την αριθμοδοτηση θέσης. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Το σωστό βέβαια είναι να κάθεσαι στην θέση σου, για να σε αναγνωρίσουν σε περίπτωση ατυχήματος. Μακάβριο λίγο, αλλά αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός για την αριθμοδοτηση θέσης. Βαζεις την ταυτότητα στο στόμα.
w95chris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Σε Ryanair δε το έχω δοκιμάσει αλλά σε άλλες εταιρίες που το αεροπλάνο ήταν άδειο και είχαν βάλει εμένα στη μια άκρη και τους φίλους μου στην άλλη, άλλαξα κανονικά θέση. Εννοείται πως πρώτα ρώτησα την αεροσυνοδό. Δε νομίζω να σου πει κανείς κάτι, εφόσον ρωτήσεις
george1807 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Πέρα από το μακάβριο της υπόθεσης σε περίπτωση ατυχήματος, ειδικά τώρα με τον covid δεν θα το πρότεινα. Σε περίπτωση κρούσματος μπερδεύονται τα πράγματα. Επίσης έχει να κάνει και με την ισοκατανομή του βάρους. Υπολογίζεται και αυτός ο παράγοντας και μοιράζονται οι θέσεις σε κάθε πλευρά. Πάντως όπως και να έχει τώρα αεροσυνοδό πρώτα. 1
G.TH. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Το σωστό βέβαια είναι να κάθεσαι στην θέση σου, για να σε αναγνωρίσουν σε περίπτωση ατυχήματος. Μακάβριο λίγο, αλλά αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός για την αριθμοδοτηση θέσης. Και να δαγκώνει και το διαβατήριό του. Spoiler DNA. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από G.TH.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα