raptorx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μετά από μια επιτυχημένη συνέντευξη για εργασία μου έστειλαν ένα pdf με τα έγραφα που θα χρειαστώ για την πρόσληψη.Ολα τα χαρτιά τα έχω εκτός από την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος . Μόλις αποφοίτησα από τμήμα Μηχανικών πληροφορικής Τ.Ε. Που πρέπει να απευθυνθώ για την έκδοση της άδειας?
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δεν έχουν άδεια άσκησης οι μηχανικοί πληροφορικής είτε από ΑΕΙ είτε από πρώην ΤΕΙ. Μόνο οι απόφοιτοι πολυτεχνείου βγάζουν άδεια άσκησης. 1
raptorx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Δεν έχουν άδεια άσκησης οι μηχανικοί πληροφορικής είτε από ΑΕΙ είτε από πρώην ΤΕΙ. Μόνο οι απόφοιτοι πολυτεχνείου βγάζουν άδεια άσκησης. Σε υπερευχαριστώ για την πληροφορία
DrLo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, raptorx είπε Μετά από μια επιτυχημένη συνέντευξη για εργασία μου έστειλαν ένα pdf με τα έγραφα που θα χρειαστώ για την πρόσληψη.Ολα τα χαρτιά τα έχω εκτός από την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος . Μόλις αποφοίτησα από τμήμα Μηχανικών πληροφορικής Τ.Ε. Που πρέπει να απευθυνθώ για την έκδοση της άδειας? Άδεια ασκήσεων ΠΟΙΟΥ επαγγέλματος. Οι μηχανικοί παίρνουν μια άδεια ασκήσεων επαγγέλματος όταν γράφονται στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ ... που είναι ένα τυπικό χαρτί το οποίο έχω χάσει εδώ και καμία 20ρια χρόνια και έχει λίγη σημασία. Πιθανότατα η λίστα που σου στείλανε είναι απλά μια τυπικη λίστα που κάποιος τη στέλνει σε όλους χωρίς να ξέρει 100% τι ζητά. Το να δουλέψεις ως προγραμματιστής πχ δεν απαιτεί άδεια μηχανικου. Μήπως στη περίπτωση σου σου ζητάνε ουσιαστικά την εγγραφή σου σε κάποιο επιμελητήριο ? (Δε ξέρω αν υπάρχει για αυτή τη περίπτωση). Θα δουλεύεις ως μισθωτός ή μπλοκακι; 1 1
raptorx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DrLo είπε Άδεια ασκήσεων ΠΟΙΟΥ επαγγέλματος. Οι μηχανικοί παίρνουν μια άδεια ασκήσεων επαγγέλματος όταν γράφονται στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ ... που είναι ένα τυπικό χαρτί το οποίο έχω χάσει εδώ και καμία 20ρια χρόνια και έχει λίγη σημασία. Πιθανότατα η λίστα που σου στείλανε είναι απλά μια τυπικη λίστα που κάποιος τη στέλνει σε όλους χωρίς να ξέρει 100% τι ζητά. Το να δουλέψεις ως προγραμματιστής πχ δεν απαιτεί άδεια μηχανικου. Μήπως στη περίπτωση σου σου ζητάνε ουσιαστικά την εγγραφή σου σε κάποιο επιμελητήριο ? (Δε ξέρω αν υπάρχει για αυτή τη περίπτωση). Θα δουλεύεις ως μισθωτός ή μπλοκακι; Σαν τεχνικός δικτύων θα είμαι εκεί Μισθωτός θα εργάζομαι.Η εταιρία έχει και άλλες ειδικότητες οπότε φοβάμαι ότι η λίστα απαιτούμενων εγγράφων ήταν τελικά γενική... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από raptorx
tsioulak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Ως πληροφορικός δεν υπάρχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εκτός από την περίπτωση του εκπαιδευτικού. 1
raptorx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, tsioulak είπε Ως πληροφορικός δεν υπάρχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εκτός από την περίπτωση του εκπαιδευτικού. Χμμ...κατάλαβα
DrLo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, raptorx είπε Σαν τεχνικός δικτύων θα είμαι εκεί Μισθωτός θα εργάζομαι.Η εταιρία έχει και άλλες ειδικότητες οπότε φοβάμαι ότι η λίστα απαιτούμενων εγγράφων ήταν τελικά γενική... χμ, υπάρχουν κάποιες εργασίές/μελέτες/σχεδιασμό δικτών νομίζω που τυπικά απαιτούν μηαχνικό πολυτεχνικής σχολής (άσχετα ποιός τις κάνει στη πράξη). Δε ξέρω ακριβώς τί αλλά υποθέτω ότι είναι κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο ή "high level" από αυτό για το οποίο σε πήραν. Άλλωστε θα το ξέρανε πριν σε προσλάβουν. Ίσως ένας μηχανικός που ασχολείται με μελέτες εγκατασεις μπορεί να εξηγήσει παρισσότερα για το τι ακριβώς μελέτες πχ αφορά αυτή η απαίτηση. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από DrLo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα