Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά gaming pc με κάρτα γραφικών RTX 3080 μέχρι 2000 εύρω σύνολο μεταχειρισμένο ή κομμάτι κομμάτι να το φτιάξω. Θα ήθελα να ακούσω καλές ιδέες.

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα είναι να περιμένεις να έρθουν οι τιμές σε λογικά πλαίσια. Επίσης ακόμη μια καλή ιδέα είναι να σκεφτείς το ενδεχόμενο να αγοράσεις κονσόλα.

Δεν τρολαρω, είναι πραγματικά πολύ καλές ιδέες.

Αν επιμένει σε gaming pc, βρίσκεις την κάρτα που θες και το υπόλοιπο budget το μοιράζεις σε ότι καλύτερο αρκεί.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/8/2021 στις 2:34 ΜΜ, mmikee96 είπε

Ενδιαφέρομαι για αγορά gaming pc με κάρτα γραφικών RTX 3080 μέχρι 2000 εύρω σύνολο μεταχειρισμένο ή κομμάτι κομμάτι να το φτιάξω. Θα ήθελα να ακούσω καλές ιδέες.

H RTX 3080 παίζει καινούρια στα 1300, οπότε με τα υπόλοιπα 650-700 φτιάχνεις πιστεύω αρκετά καλό σύστημα (Όλα καινούρια... )

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.

Αυτη την στιγμη η φθηνοτερη 3080, ειναι στα 1300-1400 και σιγουρα χωρις stock. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι θα παρεις μια τουμπανη καρτα, με αρκετα μετριο συστημα (συγκριτικα). Παντα θα πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια που εδω σιγουρα δεν θα την εχεις.

Συμπληρωσε την φορμα και τα ξανα λεμε. Δεν ξερουμε τι απαιτησεις εχεις, ουτε αμα εχεις οθονη κτλπ.

Δημοσ.
Στις 11/8/2021 στις 2:34 ΜΜ, mmikee96 είπε

- Αγοράζεις κονσόλα, αν βρείς πουθενά διαθέσιμη.

- Περιμένεις έως τα μέσα του 2022 και μετά και πάλι βλέπουμε τότε αν θα έχει στρώσει η αγορά.

Δημοσ.

Τα μέσα του 2022 είναι το καλό σενάριο , γιατί με χθεσινές δηλώσεις του πέτσινου , το shortage στα chips θα συνεχισθεί  όλο το 2022 και......βλέπουμε.

Δύσκολα να επανέλθουν οι τιμές σε φυσιολογικό επίπεδο πριν το τέλος του 2022 ,αν ποτέ επανέλθουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, hliastsek είπε

Αυτη την στιγμη η φθηνοτερη 3080, ειναι στα 1300-1400 και σιγουρα χωρις stock. 

https://www.skroutz.gr/s/30452698/MSI-GeForce-RTX-3080-Ventus-3X-10G-OC-LHR.html

https://www.e-gate.gr/1086818/e-gate-intel-swift-business-pro-g11-ultra-i7-1170016gb480gbno-os

Μέσα στο budget...

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Με 500 watt psu του κιλού δε βάζεις 3080

Νομίζω του περισσεύουν για να το αλλάξει με ένα 80+, ένα παράδειγμα έφερα ότι είναι εφικτό να φτιάξει με 2k αυτό που θέλει, σίγουρα με επιλεγμένα parts θα βγει καλύτερο, αλλά και ακριβότερο... (;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostis76 είπε

Νομίζω του περισσεύουν για να το αλλάξει με ένα 80+, ένα παράδειγμα έφερα ότι είναι εφικτό να φτιάξει με 2k αυτό που θέλει, σίγουρα με επιλεγμένα parts θα βγει καλύτερο, αλλά και ακριβότερο... (;)

Ναι, η λογική σου είναι σωστή σε γενικές γραμμές. Αν πάει πάντως σε λίγο φτηνότερη  gpu θα έχει συνολικά καλύτερο σύστημα, με ποιοτικά parts και εντός μπάτζετ. Ένα άλλο σημείο που θέλει προσοχή είναι να δει αν η gpu χωράει στο κουτί.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε όλους. εμενα σημερα απο μλκ δικια μου χαλασα την μητρικη. εβαλα αλλη ψυχτρα και οταν εβγαλα την cpu για να καθαρισω την παλια παστα μαλλον ακουμπησα την πλακετα που καθετε  η cpu .και τελος..τα μόνα που θα χρειαστώ είναι τα βασικα 3 πραγματα. cpu-ram-motherboard για αρχη. λέω να ξεκινησω να αγοραζω απο τα τέλη τουυ μηνα  και να ολοκληρωσω το pc τελος Σεπτέμβρη .intel θα πάρω. το pc που εχω τωρα και πιστευω τα εβγαλε τ λεφτα του ειναι i7 4770κ με 16gb ram και gforce nvidia 970 kai asus motherboard. όλα τα υπολοιπα είναι καινουργια οποτε δεν  θα τα αλλάξω.{ full tower glass , 3 ssd κλπ κλπ>..ξερω ότι η περιοδος για τα parts είναι κακη βασικα ειναι ακριβα αλλα δεν μπορω να μεινω χωρις pc για μηνες... θεθα πεσει και το δωρο.λω βοηθεια σε τη να κοιταξω...δλδ sockrt 1151 ή 1200??? επίσης ποιον επεξεργαστή?? σκοπος μου ειναι να δωσω 600Ε στο περιπου και να τον κρατησω αλλα 5-6 χρόνια όπως αυτον που έχω/είχα τωρα. καρτα γραφικων θα παρω προς τα χριστουγεννα που θα πέσει και το δωρο. <ΤΑ specs μου τα διόρθωσα πριν λίγο που γράφω ποιο κάτω>

Επεξ/σία από axilleas7
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, axilleas7 είπε

μαλλον ακουμπησα την πλακετα που καθετε  η cpu .και τελος..

Δηλαδή τι έγινε; Στράβωσαν τα πινάκια ή απλά έπεσε πάστα στο socket;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έπεσε μάλλον ένα κομματάκι απ την χαρτοπετσέτα και όπως πήγαν πάλι με την χαρτοπετσέτα να την διώξω στραβώσανε κάποια.

ανοιγω το pc και κάνει μεγάλο θόρυβο και κλεινει.  δοκίμασα και χωρις την ψυχτρα να ανοιξω το pc γιατι καταλαβα πως έγινε μλκ και κάνει πάλι θόρυβο και κλεινει

Επεξ/σία από axilleas7
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν δεν ισιώσουν τα πινάκια με τσιμπηδάκι (για φρύδια) και να γίνουν όπως ήταν, δεν πρόκειται να παίξει.

Το ξέρω φίλε... δεν ξέρω εάν θα μπω σε αυτή την διαδικασία . Έχω βρει μητρικές μέχρι 100€ αλλά  πιστεύω ότι θα είναι πεταμένα λεφτά απ την στιγμή που πρέπει να κάνω αναβάθμιση γιατί είναι παλιός την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Πλέον όλα έχουν αλλάξει και αναφέρομαι στο game που παίζω (cod) . Επειδή το είχα αφήσει το άθλημα βλέπω πως έχουν βγει έντεκατης γενιάς επεξεργαστές. Και εγώ είμαι στην Τετάρτη....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...