Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ghost_Rider είπε Δε θα βρεις το δικιο σου φιλε μου Δηλαδή εχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχει δίκιο;
agiannesg59 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Η κρισιμη ερωτηση ειναι η εξης;Στον κοτσοβολο υπαρχει διαθεσιμη καποια απο τις καρτες που ζητας εστω και σε αλλη τιμη τωρα η και πρν ; Αν ναι πηδα τους.Αν δεν υπαρχει δυσκολη κατασταση
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Αν τα εχω καταλαβει καλα : 1. Για την Ti στα 1100 ευρω δεν υπηρξε ποτε καποια συμφωνια καθως δεν υπηρξε καν αντιπροσφορα. 2. Για την Master δεν υπηρξε αθετηση συμφωνιας, διοτι δεν υπηρξε συμφωνια. Αντιθετως τους ειπες οτι εσυ θες την Ti κι οχι την Master, επι της αρχης δηλαδη, αρνηθηκες την αντιπροσφορα της Master. Καποιες βδομαδες αργοτερα που ειδες να αργουν να σου απαντησουν για την Ti, αλλαξες γνωμη αλλα πλεον , -για καποιο λογο- δεν ισχυε η αντιπροσφορα της Master. Το ερωτημα λοιπον ειναι γιατι δεν ισχυε; Πιθανα σεναρια: Α. Ειχε ληξει το διαστημα αποδοχης της οταν πηρες τηλ να την αποδεχθεις. Πρεπει να το δεις στο mail με την αντιπροσφορα. Σε αυτην την περιπτωση δεν εχεις ελπιδα νομικα, ειναι δικο σου το λαθος, οποτε μιλα με κανα υπευθυνο μπας και με καλη θεληση σου λυσει το θεμα. Β. Οταν τους ειπες για την Τι , o εκπροσωπος μπορει να ερμηνευσε (ή να το ειπες κι εσυ ξεκαθαρα στο τηλ) οτι δε θες την Master , αρα και να εκλεισε το θεμα αντιπροσφορας της Master την ιδια μερα που σου την προσφερανε. Ουτε σε αυτη τη περιπτωση βλεπω να εχεις ελπιδα νομικα αν τους εκανες ξεκαθαρο οτι δε σε ενδιαφερει η Master, οποτε για αρχη μιλα με κανα υπευθυνο να ακουσει το ηχογραφημενο για να δει αν σου κλεισανε την αντιπροσφορα της Master δικαιως ή μη, κι επειτα κινεισαι αναλογως. Eχεις ισως ελπιδα, αν δεν ειπες κατι τετοιο και καταλαβε λαθος ο εκπροσωπος ή αν επραξε λαθος με δικη του πρωτοβουλια. Γ. Καποιο αλλο λαθος-παρεξηγηση που δεν ερχεται στο μυαλο μου. Ισως μπορεις να κινηθεις νομικα. Αναλογως. 1) Όταν από το πουθενά-ήμουν απροετοίμαστος (αυτή κάλεσαν τηλεφωνικά για αντιπροσφορά) σου λένε πάρε την Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB και μπαίνω στην σελίδα τους να την δω και βλέπω τα 2699Ε Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB Κάρτα Γραφικών | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr, το ψάχνω λίγο βλέπω ότι είναι θηρίο η συγκεκριμένη, βλέπω τι άλλες έχουν και αντιπροτείνω την ASUS RTX 3080 TUF TI στα 2799Ε (100Ε παραπάνω αλλά θεωρούσα θα τα κάλυπτα εγώ). 2) Σε email απάντησα αν γίνεται να πάρω την ASUS. Δεν υπήρξε καμία άρνηση αλλά το ή και πήρα την απάντηση ότι σύντομα το αρμόδιο τμήμα θα με ενημερώσει. Δεν έγινε ποτέ αυτό. 2 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Η κρισιμη ερωτηση ειναι η εξης;Στον κοτσοβολο υπαρχει διαθεσιμη καποια απο τις καρτες που ζητας εστω και σε αλλη τιμη τωρα η και πρν ; Αν ναι πηδα τους.Αν δεν υπαρχει δυσκολη κατασταση Αυτή που μου πρότειναν 9/7/21 υπάρχει Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB Κάρτα Γραφικών | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Το θέμα είναι ότι ισχυρίζονται ότι είναι άλλη. Αυτή που είχαν 10/7/21 κόστιζε 1100Ε, δεν θα χρεωνόμουν διαφορά αλλά πλέον δεν την έχουν. Σας παραθέτω το email της αντιπρότασης. Τα συμπεράσματα για το αν λένε αλήθεια δικά σας. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Vasilis 07
Baator Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Στην πρώτη πρόταση τους δηλαδή για να πάρεις το άλλο μοντέλο που έκανε 2700, τελικά εννοούσαν πως θα έπρεπε να δώσεις τα εξτρά 1600 ευρώ, χωρίς όμως να το διευκρινίζουν; Τα λες λίγο μπερδεμένα. Όπως και να 'χει, εγώ φυσικά και θα δεχόμουνα να πάρω το άλλο μοντέλο, θα δεχόμουν την πρόταση τους με την μία (3080 με ένα 1000ικο; Κυριολεκτικά...με τα 1000!) Χωράει, δεν χωράει στο case, στην τελική πούλα την και βγάλε και κέρδος τρελό. Ή πάρε ένα άλλο case με 80 ευρώ, σιγά το πρόβλημα. Αν μετά σου βγάζανε την ιστορία για την χρηματική διαφορά, φυσικά αρνείσαι. Όπως και να 'χει, αν δεν δέχονται να σου δώσουν μια (οποιαδήποτε) 3080 με τα αρχικά λεφτά, ζητάς πίσω το 1000ρικο σου και τέλος. (που εννοείται θα στο δώσουν χωρίς πολλά μα-μου). Το να το τραβάς και να επιμένεις ή να το πας δικαστικά, δεν αξίζει. Μιλάμε για μια πολύ εξειδικευμένη περίπτωση και για ένα προιόν που δημιούργησε και δημιουργεί προβλήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τι να κάνουμε, αν βρεις 3080 με msrp, θα σε δείξουν οι ειδήσεις, απλά δεν υπάρχει. Και ακόμα και αν είχες την διάθεση, τον χρόνο και το χρήμα να το κυνηγήσεις, πιστεύω δεν θα κατάφερνες να δικαιωθείς.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Baator είπε Στην πρώτη πρόταση τους δηλαδή για να πάρεις το άλλο μοντέλο που έκανε 2700, τελικά εννοούσαν πως θα έπρεπε να δώσεις τα εξτρά 1600 ευρώ, χωρίς όμως να το διευκρινίζουν; Τα λες λίγο μπερδεμένα. Όπως και να 'χει, εγώ φυσικά και θα δεχόμουνα να πάρω το άλλο μοντέλο, θα δεχόμουν την πρόταση τους με την μία (3080 με ένα 1000ικο; Κυριολεκτικά...με τα 1000!) Χωράει, δεν χωράει στο case, στην τελική πούλα την και βγάλε και κέρδος τρελό. Ή πάρε ένα άλλο case με 80 ευρώ, σιγά το πρόβλημα. Αν μετά σου βγάζανε την ιστορία για την χρηματική διαφορά, φυσικά αρνείσαι. Όπως και να 'χει, αν δεν δέχονται να σου δώσουν μια (οποιαδήποτε) 3080 με τα αρχικά λεφτά, ζητάς πίσω το 1000ρικο σου και τέλος. (που εννοείται θα στο δώσουν χωρίς πολλά μα-μου). Το να το τραβάς και να επιμένεις ή να το πας δικαστικά, δεν αξίζει. Μιλάμε για μια πολύ εξειδικευμένη περίπτωση και για ένα προιόν που δημιούργησε και δημιουργεί προβλήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τι να κάνουμε, αν βρεις 3080 με msrp, θα σε δείξουν οι ειδήσεις, απλά δεν υπάρχει. Και ακόμα και αν είχες την διάθεση, τον χρόνο και το χρήμα να το κυνηγήσεις, πιστεύω δεν θα κατάφερνες να δικαιωθείς. Τηλεφωνικά έγινε η αντιπρόταση Λένε έχετε παραγγείλει ASUS να σας δώσουμε μια αντίστοιχη Gigabyte. Για διαφορά τιμής δεν αναφέρθηκε τίποτα. Λέω στείλτε τη σε email την σελίδα του προϊόντος να την δω. Και έστειλαν το email που σας παράθεσα. Πόσο πιό απλά να το γράψω. Εγώ βασίζομαι και σκέφτομαι να το τραβήξω, επειδή ισχυρίζονται ότι στις 10/7 θα μου έδιναν άλλη Gigabyte RTX 3080 Aorus Master που είχε τιμή 1100Ε!!! ενώ αυτή που έχουν τώρα ισχυρίζονται πως δεν είναι η ίδια και έχει 2700. Και στην τελική δεν περίμενα 1 χρόνο για να πάρω τώρα τα χρήματα πίσω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Baator είπε Θα σου πω την γνώμη μου, έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο ακριβώς θέμα και πολλοί διαφωνούν, αλλά ας ξαναπώ τι πιστεύω προσωπικά: Βγαίνει πέρσι ένα προιόν Α, το περιμένει πως και πως όλος ο κόσμος και βγαίνει και επισήμως η εταιρεία και ανακοινώνει πως το κόστος του προιόντος θα είναι Χ. Ξεκινάει ο Κωτσόβολος και ο κάθε Κωτσόβολος και βάζει παραγγελίες και οι προμηθευτές του του εγγυώνται πως θα το πάρει σε τέτοια τιμή που θα μπορεί όντως να το πουλάει στην τιμή Χ που ανακοίνωσε η εταιρεία. Μπαίνουν και οι πελάτες και αρχίζουν τις προπαραγγελίες. Τελικά έρχονται τα πάνω κάτω, η μια συγκυρία πίσω από την άλλη και τελικά στοκ δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, όχι πέρσι τον Νοέμβρη, ακόμα βλέπεις τις κάρτες γραφικών με το κυάλι και σε αστείες τιμές. Ο Κωτσόβολος τώρα βρίσκεται στην θέση που έχει πελάτες που έχουν προ-παραγγείλει το προιόν στην τιμή Χ, αλλά δεν έχει στοκ. Μπορεί να φέρει ΠΙΘΑΝΩΣ κάποια κομμάτια, αν και όταν και ίσως, και πάλι όμως η τιμή έχει πάει στα 3Χ και 4Χ. Παρόλ' αυτά, υπάρχει κόσμος που συνεχίζει και αγοράζει σε αυτές τις τιμές και το στοκ και πάλι εξαντλείται σε λίγα λεπτά. Τώρα υπάρχουν 2 σενάρια: 1. Αν όλα πήγαιναν ρολόι και δεν είχε συμβεί τι είχε συμβεί, φαντάζομαι γνωρίζεις τι έχει συμβεί και γιατί αυτές οι τιμές, αν δηλαδή ο Κωτσόβολος ή το Πλαίσιο ή ο τάδε είχε παραλάβει όλο το στοκ που παρήγγειλε, στην ώρα του και στην τιμή που του είχε ανακοινωθεί αρχικά και μετά από μόνος του επειδή έτσι του ήρθε, αποφάσισε να μην στο δώσει και να βάλει 3πλάσια και 4πλάσια τιμή και άμα θες πάρτην, θα σου 'λεγα ξέσκισε τους. Έγινε αυτό όμως; 2. Τώρα, το κατάστημα ποτέ δεν παρέλαβε στις τιμές που ήλπιζε και μετά από μήνες και μήνες αναμονής, πιθανώς να μπόρεσε να φέρει κάποιες άλλες υλοποιήσεις ή ό,τι βρήκε τέλος πάντων, σε τιμή όμως πολλαπλάσια του αρχικού κόστους που του είχε δηλωθεί. Οι 2 σχολές σκέψεις είναι "ρε εμένα τι με νοιάζει, ο κόσμος ας κάηκε, εγώ πρόλαβα πάτησα το κουμπί στην τάδε τιμή, στην τάδε τιμή το θέλω. Ας πληρώσει την χασούρα ο Κωτσόβολος". Δεν μιλάμε όμως για φραγκοδίφραγκα. Μιλάμε για ΛΕΦΤΑ. Και όχι μόνο για σένα, για ΠΟΛΛΟΥΣ. Η άλλη σχολή είναι "καταλαβαίνω τι παίχτηκε, δεν μπορούσε το κατάστημα να προβλέψει το τι θα γίνει, ΔΕΝ προσπάθησε να με εξαπατήσει, ζητάω τα λεφτά μου πίσω και τέλος". Εγώ πιστεύω πως από την στιγμή που ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ αλλά έγινε κάτι μη προβλέψιμο και πάνω από τις δυνάμεις τους, το κατανοώ και πάω παρακάτω. Είναι παράλογο να ζητώ να αγοράσω κάτι με 1000 ευρώ ενώ πλέον κοστίζει 2700. Και κάτι που ούτε ο Κωτσόβολος δεν αγοράζει με 1000 ευρώ ε, ΑΝ το βρει. Δεν είναι λογικό δηλαδή να ζητάω να μου πληρώσει την κάρτα το κατάστημα από την τσέπη του. Και ας μην μείνουμε στα τεράστια καταστήματα. Έχω εγώ ένα μικρό μαγαζί και κάνω το ίδιο πράγμα, ζητάω να φέρω 20 κάρτες, μου λένε κοστίζουν ένα Α ποσό, τις βάζω προπαραγγελία με τιμή 1000, δεν μου έρχονται ποτέ και πλέον, μήνες μετά, όταν πλέον ΑΝ βρω να αγοράσω τις κάρτες, ο προμηθευτής μου τις δίνει 2200 και 2300, εγώ πρέπει να τις στείλω σε αυτούς που κάνανε προπαραγγελία για 1000; Να καταστραφώ δηλαδή. Κανείς δεν προσπάθησε να σε εξαπατήσει. Έγινε κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Λίγο τα κρύπτο, λίγο ο κορονοιός, λίγο η έλλειψη σε τσιπ, λίγο το ότι όλοι το ρίξανε ξαφνικά στα pc και στις κονσόλες, κάρτες γιοκ. Και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει αυτό. Το να επιμένω να πάρω κάτι με μια τιμή που δεν ίσχυε ποτέ ουσιαστικά, είναι τσάμπα κόπος. Οταν κανεις προ-παραγγελία κάτι κανεις "συμβόλαιο" οτι θα δώσεις τα λεφτά στην εταιρεία, η οποία τα εχει σεν κεφαλαιο και μπορει να τα χρησιμοποιησει οπως θέλει, και αυτή θα σου προσφέρει το προιον στην συγκεκριμένη τιμη οποτε ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Δεν ειναι οτι εκανε παραγγελια και δεν ειχαν αποθεμα ηταν ΠΡΟπαραγγελία. Αν εγω παρω μια τηλεοραση 2000€ σε δοσεις και ξαφνικα δεν μπορω να πληρωσω γιατι ειχαμε κοβιντ και δεν δουλευω και δεν βγαζω λεφτα η εταιρεια θελει τα λεφτα ετσι και εγω θα εχω θεματα και τον καθε κωτσοβολο δεν τον απασχολει τι επαθες αυτος θελει τα λεφτα (ναι ξερω οτι τα εχει η τραπεζα και ο κωτσος τα εχει παρει αλλα καταλαβαινεις) ετσι οταν κατι αναπαντεχω συμβαινει ειναι προβλημα της εταιρειας να βρει λυση να τηρήσει το συμβολαιο που εχει κανει.. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα. Για μενα τιποτα λιγοτερο απο την καρτα που πληρωσε ή μια ιδιων δυνατοτήτων και προβλημα του μαγαζιου για το κοστος 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Οταν κανεις προ-παραγγελία κάτι κανεις "συμβόλαιο" οτι θα δώσεις τα λεφτά στην εταιρεία, η οποία τα εχει σεν κεφαλαιο και μπορει να τα χρησιμοποιησει οπως θέλει, και αυτή θα σου προσφέρει το προιον στην συγκεκριμένη τιμη οποτε ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Δεν ειναι οτι εκανε παραγγελια και δεν ειχαν αποθεμα ηταν ΠΡΟπαραγγελία. Αν εγω παρω μια τηλεοραση 2000€ σε δοσεις και ξαφνικα δεν μπορω να πληρωσω γιατι ειχαμε κοβιντ και δεν δουλευω και δεν βγαζω λεφτα η εταιρεια θελει τα λεφτα ετσι και εγω θα εχω θεματα και τον καθε κωτσοβολο δεν τον απασχολει τι επαθες αυτος θελει τα λεφτα (ναι ξερω οτι τα εχει η τραπεζα και ο κωτσος τα εχει παρει αλλα καταλαβαινεις) ετσι οταν κατι αναπαντεχω συμβαινει ειναι προβλημα της εταιρειας να βρει λυση να τηρήσει το συμβολαιο που εχει κανει.. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα. Για μενα τιποτα λιγοτερο απο την καρτα που πληρωσε ή μια ιδιων δυνατοτήτων και προβλημα του μαγαζιου για το κοστος Ακριβώς αυτό ισχύει για μένα είτε το μαγαζί λέγεται ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είτε ΠΛΑΙΣΙΟ είτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλήρωσες για ένα προιόν (δεν έχει σημασία αν είναι προ-παραγγελία ή παραγγελία ή ετοιμοπαράδοτο ή σε 1-3 εργάσιμες ή σε 4-10 εργάσιμες ή σε 30 ημέρες και παραπάνω αυτό το προιόν σε αυτή την τιμή που πλήρωσες θα πάρεις αν αλλάξει η τιμή είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω είναι πρόβλημα του μαγαζιού/προμηθευτή όχι δικό σου το έχω κάνει άπειρες φορές και μαντέψτε πάντα πήρα αυτό που παράγγειλα/πλήρωσα/αγόρασα και τελικά το παρέλαβα.
Ghost_Rider Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή εχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχει δίκιο; Αναφερομαι στις τριτοκοσμικες αυτες δημοσιες υπηρεσιες.Εΰχαριστω
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Spect~ είπε Οταν κανεις προ-παραγγελία κάτι κανεις "συμβόλαιο" οτι θα δώσεις τα λεφτά στην εταιρεία, η οποία τα εχει σεν κεφαλαιο και μπορει να τα χρησιμοποιησει οπως θέλει, και αυτή θα σου προσφέρει το προιον στην συγκεκριμένη τιμη οποτε ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Δεν ειναι οτι εκανε παραγγελια και δεν ειχαν αποθεμα ηταν ΠΡΟπαραγγελία. Αν εγω παρω μια τηλεοραση 2000€ σε δοσεις και ξαφνικα δεν μπορω να πληρωσω γιατι ειχαμε κοβιντ και δεν δουλευω και δεν βγαζω λεφτα η εταιρεια θελει τα λεφτα ετσι και εγω θα εχω θεματα και τον καθε κωτσοβολο δεν τον απασχολει τι επαθες αυτος θελει τα λεφτα (ναι ξερω οτι τα εχει η τραπεζα και ο κωτσος τα εχει παρει αλλα καταλαβαινεις) ετσι οταν κατι αναπαντεχω συμβαινει ειναι προβλημα της εταιρειας να βρει λυση να τηρήσει το συμβολαιο που εχει κανει.. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα. Για μενα τιποτα λιγοτερο απο την καρτα που πληρωσε ή μια ιδιων δυνατοτήτων και προβλημα του μαγαζιου για το κοστος Χαίρομαι που κάποιος εστίασε και στον όρο προ-παραγγελία. Επίσης να τονίσω για την συζήτηση πως η κάρτα ( η ASUS Strix oc) έπαιζε μέχρι πρόσφατα στα 2700, άλλα τα καταστήματα την έφερναν εκτός του Κωτσόβολου που προφανώς δεν ήθελε να το προχωρήσει το θέμα. 7 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ακριβώς αυτό ισχύει για μένα είτε το μαγαζί λέγεται ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είτε ΠΛΑΙΣΙΟ είτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλήρωσες για ένα προιόν (δεν έχει σημασία αν είναι προ-παραγγελία ή παραγγελία ή ετοιμοπαράδοτο ή σε 1-3 εργάσιμες ή σε 4-10 εργάσιμες ή σε 30 ημέρες και παραπάνω αυτό το προιόν σε αυτή την τιμή που πλήρωσες θα πάρεις αν αλλάξει η τιμή είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω είναι πρόβλημα του μαγαζιού/προμηθευτή όχι δικό σου το έχω κάνει άπειρες φορές και μαντέψτε πάντα πήρα αυτό που παράγγειλα/πλήρωσα/αγόρασα και τελικά το παρέλαβα. Για πες και τον τρόπο πως τα κατάφερες γιατί τηλεφωνικά η υπάλληλος (μετά από αναμονή 15') μου τόνισε πως ο προιστάμενος δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσουν κάρτα με τόσο μεγάλη έκπτωση. Βέββαια έχουμε ξεχάσει να τονίσουμε ότι οι τιμές τους είναι με καπέλο. Έχουν τις RTX 3080 στα 2800 όταν οι RTX 3080 Ti ξεκινάνε από τα 1700. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Vasilis 07 1
Macosj Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Η ευαισθησία εδώ μέσα για τις εταιρίες είναι μεγάλη. Καπιταλιστες για τους καταναλωτές και σοσιαλιστές για τις εταιρείες. Ο άλλος γράφει ότι η καημένη η εταιρεία είχε συμφωνήσει σε Χ πόσο καρτών αλλά ο κακός ο προμηθευτής της έδωσε Υ<Χ και έτσι δεν μπορεί τώρα να πουλάει σε τιμή προπαραγγελιας. Αυτό δεν νοιάζει κανέναν πάρα μόνο την εταιρεία, ας έβλεπε μπροστά. Όταν εγώ θα αγοράσω σπίτι έχοντας μια δουλειά με Χ χρήματα και μετά πάρω Υ<Χ δεν θα μου πουν έχεις δίκιο δεν μπορείς να πληρώσεις αλλά θα μου πάρουν το σπίτι. Είναι απλά τα πράγματα Οι επιχειρήσεις είναι ρίσκο, ο κωτσος ρίσκαρε βάζοντας πολλές προπαραγγελιες αλλά επειδή έχουμε ελεύθερη αγορά δεν κατάφερε να έχει το προϊόν, άρα θα πρέπει να πουλήσει με χασούρα. Έτσι είναι η ζωή που έχετε επιλέξει ( καπιταλισμός) όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλλά στην ελληνική νομοθεσία αυτός είναι ο νόμος. Έχετε δανείσει άτοκα τις επιχειρήσεις και το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να πάρετε τα λεφτά σας πίσω αντί να υποχρεωθεί η εταιρεία να παραδόσεις το προϊόν που συμφωνήθηκε ( ο ορισμός της μπανανίας) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Macosj 6 1
Bubs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Παντως, με το να κανει καταγγελια σε συνηγορο κλπ οχι μονο δεν θα καταφερει να παρει την Ti αλλα θα κανει και ενα πολυ ωραιο δωρο στον Κωτσο, δλδ να τον «αναγκασει» να του επιστρεψει τα χρηματα και να ακυρωσει την προπαραγγελία! Ο Κωτσος θα ισχυριστεί αδυναμία εύρεσης στοκ, το οποιο πολυ πιθανων να ισχυει πραγματικά… 3
Macosj Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Bubs είπε Παντως, με το να κανει καταγγελια σε συνηγορο κλπ οχι μονο δεν θα καταφερει να παρει την Ti αλλα θα κανει και ενα πολυ ωραιο δωρο στον Κωτσο, δλδ να τον «αναγκασει» να του επιστρεψει τα χρηματα και να ακυρωσει την προπαραγγελία! Ο Κωτσος θα ισχυριστεί αδυναμία εύρεσης στοκ, το οποιο πολυ πιθανων να ισχυει πραγματικά… Καταγγελία σε συνήγορο και μήνυση θα έκανα εγώ, ζητώντας και αποζημίωση 100 χιλιάδες ακόμα και μου έλεγε ο δικηγόρος ότι θα χάσω σίγουρα. Εδώ ο άλλος περιμένει 9 μήνες αν είναι δυνατόν ειδικά αν είναι για επαγγελματική χρήση ή κάρτα δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω μήνυση Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Macosj
kage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Απάντησε τωρα στο εμειλ αποδέχομαι την αντιπρόταση σας για μια από τις διαθέσιμες που υπάρχουν στο site sas με άμεση παραδοση(3 νομίζω έχουν ρίξε φίλτρο screenshot κ βαλτο μαζί στην καταγγελια)....ούτε αυτοί εγραφαν για χρηματική διαφορα..άσε τι έγινε στο τηλέφωνο.. στειλτα σκρεενσοτ μαζί με την καταγγελια http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html ..έχουν συγκεκριμένες μέρες να απαντήσουν...πρέπει οπωσδήποτε να γράψεις ότι δεν είναι λογικό και ότι σε εξαπάτησαν με την αρχική αθετηση συμφωνίας επί ένα χρόνο ότι δεν βρίσκουν στοκ ίδιας σειράς (3080 oc /3080ti) ενώ στο site σημερα έχουν ετοιμοπαραδοτες. Spoiler μόλις τώρα ειδα ότι βρίσκεις ετοιμοπαραδοτες με 1400€ κ 1700€ ti στα άλλα μαγαζάκια... 2ον μην ακούτε μλκς οι μαμά εταιρείες στυλ nvidia shop, evga,mediamarkt γερμανιας πουλάνε αυτά τα 2 χρονια σχεδόν msrp τιμές ..+ ένα 40€ μεταφορικά και σας ήρθε σπιτι. 3ον υπάρχουν ακόμη άμυαλοι που έχουν προπληρώσει ps5 κ δεν το χουν παραλάβει σχεδόν ένα χρόνο μετά...αλλά παράλληλα ξέρουν ότι αν είχαν κάνει έξτρα παραγγελία (προφανώς με αντικαταβολή)σε άλλα μαγαζιά θα το είχαν παραλάβει ακόμη και 2 μέρες μετά Edit: τα 2600ε ειναι εκτός τόπου κ χρόνου ,υπεραξία που δεν μπορούν ΠΛΕΟΝ να την εισπράξουν αφού έπεσαν οι τιμες.αν όντως θες ινφο για σύνταξη καταγγελίας κτλ στείλε μου Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από kage 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Χαίρομαι που κάποιος εστίασε και στον όρο προ-παραγγελία. Επίσης να τονίσω για την συζήτηση πως η κάρτα ( η ASUS Strix oc) έπαιζε μέχρι πρόσφατα στα 2700, άλλα τα καταστήματα την έφερναν εκτός του Κωτσόβολου που προφανώς δεν ήθελε να το προχωρήσει το θέμα. Για πες και τον τρόπο πως τα κατάφερες γιατί τηλεφωνικά η υπάλληλος (μετά από αναμονή 15') μου τόνισε πως ο προιστάμενος δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσουν κάρτα με τόσο μεγάλη έκπτωση. Βέββαια έχουμε ξεχάσει να τονίσουμε ότι οι τιμές τους είναι με καπέλο. Έχουν τις RTX 3080 στα 2800 όταν οι RTX 3080 Ti ξεκινάνε από τα 1700. φίλε μου γράφω ακριβώς το πως το έχω κάνει παντού (δεν κάνω κάτι το εξειδικευμένο ούτε θεωρώ ότι είμαι έξυπνος) απλά ξέρω τα δικαιώματα μου και τις υποχρεώσεις μου ως πελάτης/καταναλωτής για αυτό γελάω (να μου επιτραπεί) με κάποια πράγματα που διαβάζω σε αυτή την ιστοσελίδα είτε αφορά κάρτες γραφικών είτε κονσόλες είτε αφορά πολυεθνική εταιρεία (αλυσίδα καταστημάτων) είτε ένα μεσαίο/μικρό κατάστημα με απλά λόγια μου αρέσει μια ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ή μια ΚΟΝΣΟΛΑ ή μια ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ μπαίνω είτε σε μηχανή αναζήτησης τιμών (Skroutz/Bestprice) είτε κατευθείαν σε ιστοσελίδα καταστήματος που ψωνίζω βλέπω το προιόν το οποίο αναγράφει μια συγκεκριμένη τιμή δεν με νοιάζει η διαθεσιμότητα το κάνω προ-παραγγελία ή παραγγελία ή 1-3 εργάσιμες ή 4-10 εργάσιμες ή και εγώ δεν ξέρω τι... το πληρώνω με την πιστωτική/χρεωστική μου κάρτα της αγαπημένης μου τράπεζας και περιμένω να το παραλάβω μέχρι τώρα έχει δουλέψει σε όλες τις πολυεθνικές-ελληνικές εταιρείες δεν το συζητώ για τους ξένους (AMAZON) γιατί εκεί εκτιμούν τους πελάτες (κάνουν και δώρα όταν κάνουν "βλακείες" κάποιοι υπάλληλοι τους) 5 λεπτά πριν, kage είπε Απάντησε αποδέχομαι την αντιπρόταση σας για την τάδε π σ είπαν....κ στειλτα σκρεενσοτ στη γγκ ..έχουν συγκεκριμένες μέρες να απαντήσουν... 2ον μην ακούτε μλκς οι μαμά εταιρείες στυλ nvidia shop, evga,mediamarkt γερμανιας πουλάνε σχεδόν msrp τιμές... 3ον υπάρχουν ακόμη άμυαλοι που έχουν προπληρώσει ps5 κ δεν το χουν παραλάβει σχεδόν ένα χρόνο μετά...αλλά παράλληλα ξέρουν ότι αν είχαν κάνει έξτρα παραγγελία (προφανώς με αντικαταβολή)σε άλλα μαγαζιά θα το είχαν παραλάβει ακόμη και 2 μέρες μετά.. εγώ πάντως ξέρω άτομα που είχαν κάνει προ-παραγγελία και έχουν πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα για κονσόλα PS5 ή XBOX Series X έχουν παραλάβει κανονικά είτε μια κονσόλα είτε δύο (ίδιας εταιρείας ή διαφορετικής)
Hacker?pcs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από την Newegg μέχρι το κομπιουτεράδικο της γειτονίας να πουλάει κάτι σε MSRP που προλάβαμε να κάνουμε παραγγελία όταν σε χονδρική το αγοράζει σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή, πολύ απλά δεν είναι τρελοί να χάνουν λεφτά με τέτοια δώρα, ούτε εμείς αν είχαμε κάποιο τέτοιο κατάστημα δεν θα το κάναμε. Πιστεύω ότι αυτό το "έχεις συμβόλαιο με την προπαραγγελία" που γράφτηκε νομικά δεν θα στέκει, να μην πω είναι αστείο. Θα μπορούσαν πολύ νωρίτερα να σου ακυρώσουν την παραγγελία και να σου δώσουν τα λεφτά πίσω και τέλος, ούτε αντιπροτάσεις ούτε τίποτα, και το που σου δίνουν προτεραιότητα με την παρούσα τιμή πολύ είναι. Τα παράπονα σας για την κατάσταση αυτή στους miners και στις τιμές των κρύπτο, μέχρι να φτιάξει το πρόβλημα με τα κρυπτο η κατάσταση θα είναι τέτοια και χειρότερη 17 λεπτά πριν, ikorolis είπε εγώ πάντως ξέρω άτομα που είχαν κάνει προ-παραγγελία και έχουν πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα για κονσόλα PS5 ή XBOX Series X έχουν παραλάβει κανονικά είτε μια κονσόλα είτε δύο (ίδιας εταιρείας ή διαφορετικής) Γιατί πολύ απλά τις κονσόλες τις αγοράζουν αργοπορημένα μεν, σε κανονικές τιμές χονδρικής δε, σε αντίθεση με τις κάρτες Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από Hacker?pcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα