Mhlogiatros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Συγνωμη αλλα εδω για ενα κινητο που το παραγγειλες 100 παιρνουν και σου λενε δε στο στελνουμε γιατι δεν υπαρχει ο κωδικος αλλα αν το θες υπαρχει στα 140 (με τιμη skroutz 110) Καταγγελια γιατι παντου το κανουν οχι μονο στα ps5 και τς καρτες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Συγνωμη αλλα εδω για ενα κινητο που το παραγγειλες 100 παιρνουν και σου λενε δε στο στελνουμε γιατι δεν υπαρχει ο κωδικος αλλα αν το θες υπαρχει στα 140 (με τιμη skroutz 110) Καταγγελια γιατι παντου το κανουν οχι μονο στα ps5 και τς καρτες ακριβώς όταν πέσει το πρώτο βαρύ πρόστιμο αμέσως ο πελάτης που έκανε την καταγγελία και έφαγε το πρόστιμο ο μαγαζάτορας γίνεται ο καλύτερος πελάτης και δεν τολμάει ο μαγαζάτορας να ξανά κάνει "λαλακίες" σε αυτόν τον πελάτη. αν είσαι όμως το "κορόιδο" τότε σε πατάει ο μαγαζάτορας εγώ λέω στους φίλους μου σταματήστε να είστε ΜΑΚΑΚΕΣ όταν κάνετε παραγγελία κάτι και το πληρώνετε σε μια συγκεκριμένη τιμή αυτή είναι δεν αλλάζει κόβει τον λαιμό του το κάθε μαγαζί να σας παραδώσει σε αυτή την τιμή αλλιώς τρώει καταγγελία στις αρχές για απάτη και ταυτόχρονα μήνυση και τον τρέχεις στα δικαστήρια δεν μπορεί ένα προιόν να αναγράφει μια τιμή (ιστοσελίδα/τιμοκατάλογο) και αυτή να αλλάζει κατά το δοκούν όποτε γουστάρει ο μαγαζάτορας.
kage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μην προτείνετε για best/skroutz-ομαγαζα προπληρωμες ...σήμερα είναι αύριο όχι...έκλαψαν εκατοντάδες 1000ε για κινητά αυτά τα 2 χρονακια..και όχι κανένα δικαστήριο (κοστους500 1000ε) δεν θα τους δώσει πισω cents Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από kage
agiannesg59 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Εγω ξαναρωταω η καρτα που προτάθηκε στο μαιιλ εστω και με αλλη τιμη υπαρχει;Ασχέτως τι ισχυρίζονται αυτοι.
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Εγω ξαναρωταω η καρτα που προτάθηκε στο μαιιλ εστω και με αλλη τιμη υπαρχει;Ασχέτως τι ισχυρίζονται αυτοι. Ναί φίλε υπάρχει Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Κάλεσα πριν από λίγο.Επιμένουν ότι υπάρχει διαφορά τιμής και αν τους ζορίσεις, ότι είναι υπάλληλλοι. Νέα πρόταση να πάρω την Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT Elite 12GB στα 1079Ε και θα μου γυρίσουν λέει και 20Ε ρέστα😄 όταν η συγκεκριμένη ξεκινά από τα 853Ε. Επίσης επέμενε ότι είναι και N-vidia γιατί αυτό γράφει το site. Ξεκαθάρισα πως μιλάμε για προ-παραγγελία και οφείλουν να την εκπληρώσουν και ότι δεν θα δεχτώ οτιδήποτε κατώτερο από 3080. Θα ενημερωθεί το εμπορικό τμήμα είναι για να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όταν έπιασα το θέμα με τα δικαστικά μου είπε να με συνδέση με το τμήμα παραπόνων.
nikos322 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Ίσως τότε είχαν κάποιο διαφορετικό revision; Απ ότι είδα αυτή η κάρτα έχει 3.
Macosj Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Ναί φίλε υπάρχει Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Κάλεσα πριν από λίγο.Επιμένουν ότι υπάρχει διαφορά τιμής και αν τους ζορίσεις, ότι είναι υπάλληλλοι. Νέα πρόταση να πάρω την Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT Elite 12GB στα 1079Ε και θα μου γυρίσουν λέει και 20Ε ρέστα😄 όταν η συγκεκριμένη ξεκινά από τα 853Ε. Επίσης επέμενε ότι είναι και N-vidia γιατί αυτό γράφει το site. Ξεκαθάρισα πως μιλάμε για προ-παραγγελία και οφείλουν να την εκπληρώσουν και ότι δεν θα δεχτώ οτιδήποτε κατώτερο από 3080. Θα ενημερωθεί το εμπορικό τμήμα είναι για να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όταν έπιασα το θέμα με τα δικαστικά μου είπε να με συνδέση με το τμήμα παραπόνων. Κάνε μια μήνυση και όλα λύνονται. Επίσης μην παίρνεις τηλέφωνο, όλα γραπτά πρέπει να είναι, με το τηλέφωνο ο υπάλληλος δεν δεσμεύεται σε ότι πει Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από Macosj
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 41 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Ναί φίλε υπάρχει Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Master 10GB (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Κάλεσα πριν από λίγο.Επιμένουν ότι υπάρχει διαφορά τιμής και αν τους ζορίσεις, ότι είναι υπάλληλλοι. Νέα πρόταση να πάρω την Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT Elite 12GB στα 1079Ε και θα μου γυρίσουν λέει και 20Ε ρέστα😄 όταν η συγκεκριμένη ξεκινά από τα 853Ε. Επίσης επέμενε ότι είναι και N-vidia γιατί αυτό γράφει το site. Ξεκαθάρισα πως μιλάμε για προ-παραγγελία και οφείλουν να την εκπληρώσουν και ότι δεν θα δεχτώ οτιδήποτε κατώτερο από 3080. Θα ενημερωθεί το εμπορικό τμήμα είναι για να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όταν έπιασα το θέμα με τα δικαστικά μου είπε να με συνδέση με το τμήμα παραπόνων. 853€ εχει στον Κωτσο ή αλλου;
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, nikos322 είπε Ίσως τότε είχαν κάποιο διαφορετικό revision; Απ ότι είδα αυτή η κάρτα έχει 3. Μην τσιμπάς ρε τύπε η ίδια ήταν. Ούτε καν την ήξερα.Πάτησα 10/7/21 και μου βγήκαν τα μάτια με τα 2699Ε. 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Κάνε μια μήνυση και όλα λύνονται. Επίσης μην παίρνεις τηλέφωνο, όλα γραπτά πρέπει να είναι, με το τηλέφωνο ο υπάλληλος δεν δεσμεύεται σε ότι πει Μπα μου φαίνεται με τα γραπτά δεν ιδρώνουν καθόλου ειδικά μέσα από chat που δεν φαίνονται πουθενά. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε 853€ εχει στον Κωτσο ή αλλου; skrutz
gorilas13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι. Επικοινωνία και απαντήσεις μόνο γραπτώς. Αν τηλεφωνικά σου πουν ΧΨ τους λες παρακαλώ όπως αποστείλατε γραπτώς την τελική σας απάντηση στο αίτημά μου, ώστε να προβώ και εγώ στα νόμιμα.
Macosj Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Μην τσιμπάς ρε τύπε η ίδια ήταν. Ούτε καν την ήξερα.Πάτησα 10/7/21 και μου βγήκαν τα μάτια με τα 2699Ε. Μπα μου φαίνεται με τα γραπτά δεν ιδρώνουν καθόλου ειδικά μέσα από chat που δεν φαίνονται πουθενά. skrutz Εννοώ γραπτά για να έχεις στοιχεία, στο τηλέφωνο ότι και να πεις ότι σου είπαν δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Σε στείλανε στο γραφείο παραπόνων γιατί δεκάδες κάθε μέρα απειλούν με μηνύσεις αλλά ούτε 1 στους 1000 δεν το κάνει. Αν δεν έχεις πρόθεση για μήνυση μην το λες καθόλου δεν έχει νόημα. Εγώ στη θέση σου θα τους έκανα μήνυση και μετά αυτοί θα έρχονταν σε επαφή μαζί μου. Για να πάρεις αυτό που θες, δεν μπορείς να μιλάς με το τηλεφωνικό κέντρο αλλά με κάποιον προϊστάμενο, ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο ποτέ δεν θα σου δώσει κάτι που αξίζει τώρα 2600 με τα 1100 που είχες παραγγείλει γιατί ξέρει ότι θα χάσει την δουλειά του, ασχέτως που η νομοθεσία είναι με το μέρος σου
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Μην τσιμπάς ρε τύπε η ίδια ήταν. Ούτε καν την ήξερα.Πάτησα 10/7/21 και μου βγήκαν τα μάτια με τα 2699Ε. Μπα μου φαίνεται με τα γραπτά δεν ιδρώνουν καθόλου ειδικά μέσα από chat που δεν φαίνονται πουθενά. skrutz Μονο γραπτα, απο τηλεφωνο δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα. Στο τσατ μπορεις να αποθηκευσεις την συνομιλία. Εγω που ειχα θεμα με Κοσμοτε οσο πηγαινα εκει δεν εβγαζα ακρη, με το που εστειλα μειλ και ζητησα οτι θελω να μου απαντησουν γραπτως σε 20 μερες γιατι δεν εχω παρει ακομη τα λεφτα και ποτε θα τα παρω αλλιως θα κανω καταγγελια σε μια βδομαδα ειχαν μπει τα λεφτα.. Οποτε μονο γραπτα και καταγγελια
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε skrutz Παρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε την απο εκεί.Δεν θα βγάλεις άκρη ,οτι τιμή θελουν βαζουν. Τα περι δικαστηρίων κλπ δεν ξερω να απαντήσω.
dasimo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Να μην πω τι έκανε σε εμένα το συγκεκριμένο κατάστημα....και σε παράπονο μου ότι θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή μου απάντησαν ότι προβλέπεται αυτό που έκαναν από τις εμπορικές συμβάσεις....Να πώ επίσης ότι άκουσαν ηχογραφημένη συνομιλία μου με εκπρόσωπο πριν μου ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος όπου έκανε ο εκπρόσωπος τους αλλά επεμεναν ότι αποκλείεται να το έκανε ο εκπρόσωπος τους και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία..... to cut the story short....μου πούλησαν προιόν που είχε δώρο και έφαγαν το δώρο (329 ευρώ)....Ηταν η πρώτη φορά που μου συνέβη με τους συγκεκριμένους και ημουν γενικα πολύ ευχαριστημένος μαζί τους, αλλά μετα απο αυτό ορκίστηκα οτι δεν θα ξαναγοράσω τιποτε απο αυτούς ακόμη και αν είναι τζάμπα.... Για να είμαι και 100% σωστός προσέφεραν μετά από τις φωνές μου 100 ευρώ δωροεπιταγή για το λάθος που έκαναν..... Τι να πρωτοπώ...για την παραπλανητική διαφήμιση, για το καλάθι μου που δείχνει εδώ και ένα μήνα ότι δεν έχει παραδοθεί το δώρο (και δεν πρόκριτε), για το γεγονός ότι δέχθηκαν την παραγγελία με ΤΟ ΔΏΡΟ που δεν έδωσαν και τέλος για το θράσος (το αστείρευτο) της τελευταίας μας επικοινωνίας.... ποτέ ξανά....ακόμη και αν είναι τζάμπα....εύκολα έχασαν 4 με 5 χιλιάδες ευρώ τζίρο τον χρόνο γιατί δεν ήμουν μόνο αγοραστής για τον εαυτό μου αλλά για αλλά 4 σπίτια (γονείς) και βέβαια έχασαν και πολλές επαγγελματικές παραγγελίες που έκανα μέσα από την δουλειά μου και την επαγγελματική μου κάρτα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από dasimo 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα