Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όμως δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ πέρα!!πριν λίγες μέρες πήρε το σπίτι μου φωτιά!!και μένω στο ενοίκιο...όχι από τις πυρκαγιές!!είχα αφήσει στην πρίζα αυτό για τα κουνουπια με την ταμπλέτα και δεν την είχα βγάλει!!!πιθανότητα λέει η πυροσβεστική είναι από αυτό!!όμως λένε επειδή θεωρείται αμέλεια θα πρέπει να πληρώσω ότι ζημιά έχει το σπίτι...ότι έχει καεί δηλαδή!!!όμως μου ανέφερε ένας δικηγόρος ότι από την στιγμή που δεν μένω 3 χρόνια μέσα στο σπίτι δεν χρεώνονται τπτ!!ξέρει κάποιος τι ισχύει και τι όχι??έχει κάποιος γνώση πάνω στο θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περιπτωση φωτιας απο ενοικιαστη, τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης, ωραιο :)  τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. Πινει τιποτα ο δικηγορος σου;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Σε περιπτωση φωτιας απο ενοικιαστη, τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης, ωραιο :)  τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. Πινει τιποτα ο δικηγορος σου;

Έλα ντε, εμένα μου αρέσει που του φαίνεται και απίστευτο το γεγονός...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thor2016 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όμως δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ πέρα!!πριν λίγες μέρες πήρε το σπίτι μου φωτιά!!και μένω στο ενοίκιο...όχι από τις πυρκαγιές!!είχα αφήσει στην πρίζα αυτό για τα κουνουπια με την ταμπλέτα και δεν την είχα βγάλει!!!πιθανότητα λέει η πυροσβεστική είναι από αυτό!!όμως λένε επειδή θεωρείται αμέλεια θα πρέπει να πληρώσω ότι ζημιά έχει το σπίτι...ότι έχει καεί δηλαδή!!!όμως μου ανέφερε ένας δικηγόρος ότι από την στιγμή που δεν μένω 3 χρόνια μέσα στο σπίτι δεν χρεώνονται τπτ!!ξέρει κάποιος τι ισχύει και τι όχι??έχει κάποιος γνώση πάνω στο θέμα?

Aφου ο δικηγόρος σου είπε έτσι τι ρωτάς εδώ;Δεν τον πιστευεις;Δεν εχει γνωσεις;

Ο ιδιοκτήτης τι σου λεει;Κάηκε ολοσχερώς;

Εσένα κατά την γνωμη σου ποιος πρέπει να φτιάξει το σπίτι οπως ήταν;

• Like 1
Δημοσ.

Ας το πάρουμε από την ανάποδη. Έστω ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, το οποίο το νοικιάζεις σε κάποιον. Αυτός ο κάποιος, από δική του μλκία, βάζει φωτιά στο σπίτι σου και σου το κάνει κάρβουνο. Ποιος θεωρείς ότι θα πρέπει να πληρώσει τη ζημιά. Εσύ ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής που έκανε τη μλκία;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Συγγνώμη, είναι δυνατόν να πάρει φωτιά το σπίτι από το μηχανάκι για τα κουνούπια;

Χωρίς να εξετάζω αν είναι τρολ το θέμα, ναι γίνεται. Όπως γίνεται και από πολύπριζο. Συνήθως είναι κοντά σε χαλί ή κουρτίνα. Μπορεί ακόμα να είναι πχ στην κουζίνα κάτω από τα ντουλάπια. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thor2016 είπε

Για επιπλωμένο, μιλάμε ?

Δημοσ.

Εμένα είχε πάρει η καμινάδα απ' το τζάκι αλλά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε στη σκεπή. Όταν ήρθε η Πυροσβεστική (της οποίας παρεμπίπτοντος ήταν χαλασμένη η αντλία στο όχημα και απλά χρησιμοποίησαν το λάστιχο που έχω στο σπίτι και την σκάλα που είχαν μαζί τους) μου είπαν ότι είναι αμέλεια και πρέπει να μου κάνουν μήνυση και να τα πληρώσω εγώ αλλά και καλά απ' την καλή τους την καρδιά δεν μου έκαναν. Λογικά δεν το προχώρησαν γιατί θα ξεφτιλίζονταν αν είχε μαθευτεί ότι ήρθαν να σβήσουν φωτιά με χαλασμένες μάνικες και ήθελαν να κλείσει το θέμα. Γενικά ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πας για εμπρησμό εξ' αμελείας και πληρώνεις εσύ τις ζημιές..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...