VortexGeo Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να αγοράσουμε με revolut από το eShop της Νότιας Αφρικής; Καλησπέρα ναι γίνεται 1
Link13GR Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Τσίμπησα Mario Odyssey και Animal crossing μέσω κουπονιών στο ιαπωνικό στορ με 60 ευρώ σύνολο.Το Mario Odyssey με το patch είναι πανέμορφο. 1
flashmo Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου σε ευχαρηστω για την βοηθεια να σαι καλα ¨-) Παιδια εχω κανει 2 λογαριασμους εναν ελληνικο οπου ειναι ο βασικος κ εναν ιαπωνικο στον ιαπωνικο μπορω να κανω οτι θελω με το region οπου με συμφερει να αγορασω φθυνα σωστα??? πρεπει να προσεξω κατι γενικα με αυτες τι αλλαγες? εκτος απο την γλωσσα να υποστοριζει αγγλικα το παιχνιδι ??? 1
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Υπάρχει λόγος που κάνετε ξεχωριστό ιαπωνικό λογαριασμό αντί να αλλάξετε region; Για να μην χάσετε το υπόλοιπο σε περίπτωση αλλαγής του region; 1
mrvaggos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλημέρα. Χαζή ερώτηση. Όταν αγοράζεις από άλλο region πχ Ιαπωνία, και επιστρέφεις πάλι σε ευρωπαϊκό μετά την συναλλαγή, το παιχνίδι συνεχίζει και υπάρχει; ή βρίσκεται μόνο όταν είσαι στο ιαπωνικό; κουλό βέβαια απλά κάνω μια σκέψη
VortexGeo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα. Χαζή ερώτηση. Όταν αγοράζεις από άλλο region πχ Ιαπωνία, και επιστρέφεις πάλι σε ευρωπαϊκό μετά την συναλλαγή, το παιχνίδι συνεχίζει και υπάρχει; ή βρίσκεται μόνο όταν είσαι στο ιαπωνικό; κουλό βέβαια απλά κάνω μια σκέψη Ναι υπάρχει όποια χώρα και να βάλεις μετά 1
flashmo Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου ομαδα με τον online family που εχω στον ελληνικο εχω θεση να βαλω κ το αλλον λογαριασμο θα μπορει να περαστει κ εκει μετα ο αλλος λογαριασμος ο ιαπωνικος εαν ειναι απο αλλη χωρα το προφιλ??
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 hour ago, flashmo said: ομαδα με τον online family που εχω στον ελληνικο εχω θεση να βαλω κ το αλλον λογαριασμο θα μπορει να περαστει κ εκει μετα ο αλλος λογαριασμος ο ιαπωνικος εαν ειναι απο αλλη χωρα το προφιλ?? Ναι, με τις ευλογίες της Nintendo κιόλας. Το family pack δεν είναι για άτομα που μένουν στο ίδιο νοικοκυριό, είναι για να μοιράζεται μεταξύ φίλων, ανεξαρτήτως που βρίσκονται στον πλανήτη. Για του λόγου το αληθές: Family memberships can include members with Nintendo Accounts with different country settings, but not all features of the Nintendo Switch Online service are available in all countries. 2
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Υπάρχει τρόπος στο eshop-prices να βλέπουμε τις τιμές μόνο για ένα συγκεκριμένο region ; Από τις επιλογές δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε Υπάρχει τρόπος στο eshop-prices να βλέπουμε τις τιμές μόνο για ένα συγκεκριμένο region ; Από τις επιλογές δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτό μπορείς να το κάνεις στο deku deals. 1
mrvaggos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Σε όσα παιχνίδια έχω δει, γράφει ότι στο switch 2 είναι μόνο με ιαπωνικά. Έτσι είναι ή δεν καταλαβαίνω κάτι καλά;
Metaksas Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 9 minutes ago, mrvaggos said: Σε όσα παιχνίδια έχω δει, γράφει ότι στο switch 2 είναι μόνο με ιαπωνικά. Έτσι είναι ή δεν καταλαβαίνω κάτι καλά; νομιζω οτι λεει για την γιαπωνεζικη εκδοση του switch 2, την φτηνη και καλα π πουλιεται μονο Ιαπωνια. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου Στο γιαπωνέζικο store έχει μερικές καλές εκπτώσεις, ειδικά σε παλιαντζουρίες που όμως είναι all-time-classics. Έχω ξεχωρίσει τα εξής: Monster Hunter Rise + Sunbreak -> 9 ευρώ Metal Gear Collection vol. 1 -> 22 ευρώ GTA Trilogy -> 18 ευρώ Red Dead Redemption -> 24 ευρώ FFVI Pixel Remastered (μόνο για άντρες αυτό) -> 9 ευρώ. Resident Evil 0/1/4/5/6 και Revelations 1/2 -> 6 ευρώ το καθένα (έχει και τα υπόλοιπα, αλλά είναι οι cloud εκδόσεις, οπότε δεν τα προτείνω) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα