Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάθηκε κάθε αξιοπιστία. Έλαβα ένα email σήμερα για περίεργη δραστηριότητα. Μου ζητούσε 6ψηφιο κωδικό που δεν είχα θέση ποτέ και μάλλον ήταν δουλειά άλλου. Αλλάζω κωδικό για αρχή αλλά βλέπω επίσης πως έχει αλλαχτεί και το email με το οποίο είχα δημιουργήσει λογαριασμό εδώ και 15 χρόνια. Τώρα δεν έχω καμία πρόσβαση επαφή με paypal. Όλες οι επικοινωνίες πάνε σε κάποιο άλλο email. Για πείτε παρακαλώ τι πρέπει να γίνει ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Χάθηκε κάθε αξιοπιστία. Έλαβα ένα email σήμερα για περίεργη δραστηριότητα. Μου ζητούσε 6ψηφιο κωδικό που δεν είχα θέση ποτέ και μάλλον ήταν δουλειά άλλου. Αλλάζω κωδικό για αρχή αλλά βλέπω επίσης πως έχει αλλαχτεί και το email με το οποίο είχα δημιουργήσει λογαριασμό εδώ και 15 χρόνια. Τώρα δεν έχω καμία πρόσβαση επαφή με paypal. Όλες οι επικοινωνίες πάνε σε κάποιο άλλο email. Για πείτε παρακαλώ τι πρέπει να γίνει ?

μάλλον έδωσες εσύ την πρόσβαση στον άλλον που σου χάκαρε τον λογαριασμό PAYPAL

κανένα PAYPAL δεν ζητάει κωδικούς ή επιβεβαίωση

απλά την πάτησες από ένα Phising Email και έδωσες οικειοθελώς τα στοιχεία σου στον κακόβουλο

επικοινώνησε με την PAYPAL ώστε να ξανά πάρεις πίσω τον λογαριασμό σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

μάλλον έδωσες εσύ την πρόσβαση στον άλλον που σου χάκαρε τον λογαριασμό PAYPAL

κανένα PAYPAL δεν ζητάει κωδικούς ή επιβεβαίωση

απλά την πάτησες από ένα Phising Email και έδωσες οικειοθελώς τα στοιχεία σου στον κακόβουλο

επικοινώνησε με την PAYPAL ώστε να ξανά πάρεις πίσω τον λογαριασμό σου.

OXI φίλε μου. Ήταν επίσημο email από paypal. Πριν πειράξω το οτιδήποτε δοκίμασα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και όπως αναφέρω μου ζητούσε 6ψηφιο κωδικό. Μετά άλλαξα τον κωδικό πρόσβασης. Επικοινωνία που γιατί διαβάζω ότι είναι άθλια η επικοινωνία μαζί τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, δεν βρισκόμαστε στο 2004. Δεν θα έπρεπε το phising να είναι ακόμα στα φόρτε του.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις σε τέτοια εισερχόμενα email είναι να δεις την full διεύθυνση του αποστολέα.

1 minute ago, Vasilis 07 said:

OXI φίλε μου. Ήταν επίσημο email από paypal. Πριν πειράξω το οτιδήποτε δοκίμασα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και όπως αναφέρω μου ζητούσε 6ψηφιο κωδικό. Μετά άλλαξα τον κωδικό πρόσβασης. Επικοινωνία που γιατί διαβάζω ότι είναι άθλια η επικοινωνία μαζί τους. 

Ο 6ψηφιος κωδικός είναι το OTP ο οποίος είτε στέλνετε με sms στο κινητό, είτε μέσο authentication εφαρμογής.

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

ΟΧΙ κατηγορηματικά φίλε μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο

κανένα PAYPAL δεν θα στείλει EMAIL που θα ζητάει το οτιδήποτε που αφορά λογαριασμό να μπεις να βάλεις τα στοιχεία σου ή να βάλεις επιπρόσθετο κωδικό ασφαλείας κτλ...

αυτό που είδες το EMAIL και το LINK που πάτησες ήταν κακόβουλα και έδωσες ΕΣΥ πρόσβαση στους ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

θα πας στην ιστοσελίδα του PAYPAL και μετά θα πας εκεί που λέει SUPPORT και θα ανοίξεις TICKET (HACK MY ACCOUNT)

https://www.paypal-community.com/t5/Disputes-and-Limitations/PayPal-Account-hacked-and-closed/m-p/2090080#M112779

You may contact Customer Service via Facebook or Twitter?
You can send them a personal message from their facebook or twitter pages.
It's: https://www.facebook.com/PayPal and @AskPayPal for Twitter

στο twitter θα βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις με την PAYPAL

https://twitter.com/askpaypal?lang=en

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πες την πάτησα, δεν ειναι κακό, στην ουσία το ππ δεν χακαρετε έτσι απλά

Παντα οι άλλοι φταίνε,ποτέ εμείς.Και αν πεις και τίποτα εφταιγε η ψυχολογική στιγμή αδυναμίας κλπ που έλεγε σε αλλο ποστ ενας φίλος.

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε την περίπτωσή μου. Ούτε είμαι από αυτούς που δεν παραδέχονται το λάθος τους. Λαμβάνω email από paypal για περίεργη δραστηριότητα . Πάντα κοιτάω την διέυθυνση. Πάω στην σελίδα του paypal και προσπαθώ να συνδεθώ. Όπου μου αναφέρει να βάλω τον 6ψηφιο κωδικό που ουδέποτε έχω θέσει και δεν είναι φυσικά ο κωδικός που στέλνει με sms.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε την περίπτωσή μου. Ούτε είμαι από αυτούς που δεν παραδέχονται το λάθος τους. Λαμβάνω email από paypal για περίεργη δραστηριότητα . Πάντα κοιτάω την διέυθυνση. Πάω στην σελίδα του paypal και προσπαθώ να συνδεθώ. Όπου μου αναφέρει να βάλω τον 6ψηφιο κωδικό που ουδέποτε έχω θέσει και δεν είναι φυσικά ο κωδικός που στέλνει με sms.

Μπορείς να βάλεις screenshot το email και την ηλεκτρονική διεύθυνση του paypal email?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

δεν σε ρωτάει πως θα γίνει η πιστοποίηση; Εμενα λεει μεσω του αππ ,με σμς ή με email.Ακομα και να βαλω τo  sms εχει να δοκιμάσεις και άλλο τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Μπορείς να βάλεις screenshot το email και την ηλεκτρονική διεύθυνση του paypal email?

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

δεν σε ρωτάει πως θα γίνει η πιστοποίηση; Εμενα λεει μεσω του αππ ,με σμς ή με email.Ακομα και να βαλω τo  sms εχει να δοκιμάσεις και άλλο τρόπο.

Αλλο το sms, άλλο αυτό που μου ζητάει και δεν το έχω βάλει εγώ

1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Αλλο το sms, άλλο αυτό που μου ζητάει και δεν το έχω βάλει εγώ

Τονίζω και πάλι.Ποτέ δεν μπαίνω από email link. Από browser πήγα και προσπάθησα να συνδεθω.

Έχουν τραβήξει ήδη χρήματα. Την @@@με. Έχω δηλώσει ήδη πως δεν αναγνωρίζω συνναλαγές μετά από 1/9/21. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία από εδώ και πέρα ? Τί γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις ?

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Like 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν πάτησες κάτι απο το email το επόμενο πιθανότερο είναι να είχες password που διέρρευσε.

Τσεκαρε σε κάποια σχετική υπηρεσία (π.χ. https://haveibeenpwned.com/) και ειδικά αν είχες τον ίδιο password και αλλού, άρχισε να τον αλλάζεις άμεσα.

Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως πέρασες το εμπόδιο του 6ψηφιου κωδικού?

Σου ζήτησαν να βάλεις έναν κωδικό που δεν ήξερες εξ' αρχής, πως πέρασες αυτό το εμπόδιο και κατάφερες μετά να αλλάξεις τον κύριο κωδικό του λογαριασμού σου, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα ότι άλλαξαν και την διεύθυνση email.

Το emai που παρέθεσες [email protected] χρησιμοποιείτε μόνο για χρεώσεις στον λογαριασμό σου. Με άλλο email θα έγινε η δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι διευθύνσεις του PAYPAL είναι [email protected] το οποίο στέλνει κωδικό επαλήθευσης για επαναφορά κωδικού μέσω EMAIL αν στον λογαριασμό δεν υπάρχει κινητό τηλέφωνο (π.χ. πολλαπλές email διευθύνσεις) όπως έχω εγώ.

και το [email protected] το οποίο στέλνει ενημέρωση ότι άλλαξες κωδικό πρόσβασης

από κει και πέρα αν λες ότι δεν πάτησες σε κανένα LINK/URL μέσω EMAIL (Phising) τότε ο κωδικός που είχες διέρρευσε όπως πολύ σωστά είπαν οι άλλοι συνομιλητές σου επιπλέον δεν έχεις ενεργοποιήσει την "Επαλήθευση σε 2 βήματα" οπότε ήταν εύκολο για τους "κακόβουλους χρήστες" να μπουν στον λογαριασμό σου να αλλάξουν το email και φυσικά να ενεργοποιήσουν την "Επαλήθευση σε 2 βήματα" αλλάζοντας και τον κωδικό πρόσβασης μετά προχώρησαν σε συναλλαγές μέσω των τραπεζικών σου στοιχειών.

Επεξ/σία από ikorolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...