Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ....

Εκανα μια παραγγελια απο κινα και πληρωσα με pay pal . Ολα καλα μεχρι εδω πηρα και τον κωδικο αποστολης . Ομως δεν φενεται πουθενα ... και περιμενω περιμενω . Εστειλα και e mail . Στην εταιρια χωρις απαντηση ακομα . Ξερει καποιος να μου πει γιατι αυτη η καθηστεριση και τι γινεται ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Genesisfmradio είπε

Καλημερα παιδια ....

Εκανα μια παραγγελια απο κινα και πληρωσα με pay pal . Ολα καλα μεχρι εδω πηρα και τον κωδικο αποστολης . Ομως δεν φενεται πουθενα ... και περιμενω περιμενω . Εστειλα και e mail . Στην εταιρια χωρις απαντηση ακομα . Ξερει καποιος να μου πει γιατι αυτη η καθηστεριση και τι γινεται ?

Να έλεγες και από που αγόρασες συγκεκριμένα ας πούμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Genesisfmradio είπε

Καλημερα παιδια ....

Πότε έγινε η αγορά και από που;

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο το site αλλά στο shipping info λέει ξεκάθαρα ότι προσπαθούν να στείλουν τις παραγγελίες μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες. Οπότε κάνεις υπομονή.

Δημοσ.

Όνομα, υποπτο. οκ υπαρχουν και χειροτερα (cheapadidassuperstar2020.com).

Aποτελεσματα google, ανυπαρκτα.

Λινκ για social, ανυπαρκτα.

Αbout us κενο, γενικοτητες.

Στο contact us δινει το ευκολομνημονευτο [email protected] (κεφαλαία, χωρίς δυνατοτητα copy-paste).

gmail λοιπον. Για ενα site που πουλαει απο baseball cards μεχρι toddler beds,
που μονο στην κατηγορια Computers & Accessories δινει 9738 αποτελεσματα. Στα Handmade Products, 29906.

dispute. xθες. το site ειναι 100% scam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...