atrigane Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NickTG είπε Αν σκεφτόμουν να πάρω 5πορτο μην τυχόν και δεν βολευτούν οι επιβάτες ή αν γκρίνιαζε κανείς για την άνεση ίσως. Από τη στιγμή που είχα διαλέξει αυτό που θέλω εγώ και ήταν και χαρούμενοι οι υπόλοιποι ποιος ο λόγος? Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί. Δεν είπα πουθενά να μην πάρει κόσμο στο αμάξι. Έχω κάνει αμέτρητες βόλτες σε ξεκάρφωτες περιοχές για να πάω κόσμο σπίτι του γιατί είχα τη δυνατότητα και μου αρέσει να οδηγώ. Αλλά να διαλέξω κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλω για τους άλλους στο δικό μου αμάξι όχι, δεν θα το έκανα ποτέ. Αν θεωρείς τόοοση μεγάλη παραχώρηση να πάρεις το 5πορτο αντί για το 3πορτο που θα σε χαλάσει, το ίδιο αμάξι και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα τότε ναι δεν αξίζει να την κάνεις. 1
GoMaR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Μα το λες και εσύ πως είναι και για τη δική σου άνεση. Αν τυχαίνει αυτό να εξυπηρετεί περισσότερο και τους έξτρα επιβάτες είναι άλλο θέμα. Οταν κοιτουσα τι αμαξι να αγορασω, καποιο απο αυτα ειχε "τεμπελη" στα πισω καθισματα. Σαφως σκεφτομουν τοτε, οτι θα ειναι μεγαλη ανεση για τους πισω κλπ. Το υπολογιζω δλδ. Απλα δε το βαζω στα πρωτα κριτηρια για την επιλογη ενος αμαξιου. Εν τελει πηρα αμαξι χωρις τεμπελη πισω 1
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 12 minutes ago, atrigane said: Αν θεωρείς τόοοση μεγάλη παραχώρηση να πάρεις το 5πορτο αντί για το 3πορτο που θα σε χαλάσει, το ίδιο αμάξι και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα τότε ναι δεν αξίζει να την κάνεις. Πέρα από το οικονομικό, που και αυτό μετράει, έχουν και άλλα σημασία. Για παράδειγμα αυτό που είχα τότε είχε διαφορετικό σχέδιο στην 3πορτη έκδοση από την 5πορτη. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αυτοκίνητα. Επίσης μπορεί να μην μιλάμε καν για hatchback όπως στο θέμα εδώ αλλά για ένα coupe. Αν όμως για παράδειγμα έψαχνα για Corolla ή Golf που δεν έχουν καμία διαφορά πρακτικά, τότε ναι θα κοιτούσα αποκλειστικά 5θυρο.
atrigane Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NickTG είπε Πέρα από το οικονομικό, που και αυτό μετράει, έχουν και άλλα σημασία. Για παράδειγμα αυτό που είχα τότε είχε διαφορετικό σχέδιο στην 3πορτη έκδοση από την 5πορτη. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αυτοκίνητα. Επίσης μπορεί να μην μιλάμε καν για hatchback όπως στο θέμα εδώ αλλά για ένα coupe. Αν όμως για παράδειγμα έψαχνα για Corolla ή Golf που δεν έχουν καμία διαφορά πρακτικά, τότε ναι θα κοιτούσα αποκλειστικά 5θυρο. Καλά σε κουπέ δεν έχουν και πολύ νόημα οι πίσω πόρτες με τις θέσεις που έχουν (ή δεν έχουν). Εξαιρουμένων των GT. Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου και ίσως παρεξηγήθηκα, αμάξωμα τύπου golf/corolla, τι 3 τι 5 πόρτες. Τώρα αν είναι να αλλάζει το σχήμα και να χάνει το σπορ στυλ ε ναι φυσικά και θα το πάρεις 3πορτο. Σκοπός είναι να είσαι στο σπίτι και να ψάχνεις μέσα σου να βρεις αφορμή για να βγεις έξω να το δεις/οδηγήσεις. Έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει μια επιτυχημένη αγορά αυτοκινήτου για την συγκεκριμένη κατηγορία.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε πάρε το αμάξι όπως το γουστάρεις εσύ. Απλά βρες γυναίκα που να έχει αμάξι (κανα ψοφίμι Yaris 10ετίας 5πορτο), easy Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από ProponitisTouKanape
leros2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από leros2004 1
armagedwnn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, leros2004 είπε Η απόλυτη ντροπή της αυτοκινιτιστικής δημοσιογραφίας. Πέρα από αυτό όμως είπε κάτι σημαντικό που δεν το γνώριζα με το μπλοκέ το i20N ξεφεύγει και πάει στις 26.5κ. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από armagedwnn 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, leros2004 είπε Σαρημπαλίδης;Αυτός είναι να του ρίχνεις σφαλιάρες κάθε μέρα αλα Τζανετάκος. 1
babisskg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, armagedwnn είπε Η απόλυτη ντροπή της αυτοκινιτιστικής δημοσιογραφίας. Πέρα από αυτό όμως είπε κάτι σημαντικό που δεν το γνώριζα με το μπλοκέ το i20N ξεφεύγει και πάει στις 26.5κ. Αν χρειάζεστε μπλοκέ , τότε το αγοράζετε . Ξεφεύγει δεν ξεφεύγει !
armagedwnn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, babisskg είπε Αν χρειάζεστε μπλοκέ , τότε το αγοράζετε . Ξεφεύγει δεν ξεφεύγει ! Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απλά έχω προαναφέρει ότι για εμένα είναι must. To fiesta μέχρι αυτό το μοντέλο προ ολίγων ημερών τουλάχιστον με μπλοκε + χρώμα είναι λίγο κάτω από 25κ. Το i20N χωρίς χρώμα είναι 25.5κ με μπλοκέ 26.5κ άρα με χρώμα που θέλω 27κ περίπου. Οπότε ήμουν ήδη προς το fiesta, με 2κ διαφορά δεν νομίζω να το επιλέξω αυτό εννοώ. 1
babisskg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, armagedwnn είπε Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Απλά έχω προαναφέρει ότι για εμένα είναι must. To fiesta μέχρι αυτό το μοντέλο προ ολίγων ημερών τουλάχιστον με μπλοκε + χρώμα είναι λίγο κάτω από 25κ. Το i20N χωρίς χρώμα είναι 25.5κ με μπλοκέ 26.5κ άρα με χρώμα που θέλω 27κ περίπου. Οπότε ήμουν ήδη προς το fiesta, με 2κ διαφορά δεν νομίζω να το επιλέξω αυτό εννοώ. Θα προχωρήσετε τελικά σε αγορά η έχει ακαδημαϊκό χαρακτήρα η συζήτηση ?
armagedwnn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, babisskg είπε Θα προχωρήσετε τελικά σε αγορά η έχει ακαδημαϊκό χαρακτήρα η συζήτηση ? Ναι φυσικά το έχω προαναφέρει. Από τα μέσα οκτώβρη και μετά (αντιπροσωπεία: Σφακιαννάκη) με ενημέρωσαν ότι θα μπορώ να έχω λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο και κόστος. Επίσης από την άνοιξη να περιμένω παραλαβή. (Επίσης με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει stock στο ST2). Επειδή ενδιαφέρεται και ένας συμφορίτης (γενικά για fiesta) έχω πει θα ενημερώσω, όταν θα έχω νέα. Αλλά όλα αυτά προαναφέρονται αν θέλετε να μάθετε κάτι περισσότερο. Εσείς ενδιαφέρεστε να σας κάνω tag όταν έχω νέα ή σωστά έχω παρατηρήσει ότι και τα δύο μηνύματα σας έχουν έναν επικριτικό χαρακτήρα χωρίς καν να σας ενδιαφέρει το θέμα; 3
babisskg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Ναι φυσικά το έχω προαναφέρει. Από τα μέσα οκτώβρη και μετά (αντιπροσωπεία: Σφακιαννάκη) με ενημέρωσαν ότι θα μπορώ να έχω λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο και κόστος. Επίσης από την άνοιξη να περιμένω παραλαβή. (Επίσης με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει stock στο ST2). Επειδή ενδιαφέρεται και ένας συμφορίτης (γενικά για fiesta) έχω πει θα ενημερώσω, όταν θα έχω νέα. Αλλά όλα αυτά προαναφέρονται αν θέλετε να μάθετε κάτι περισσότερο. Εσείς ενδιαφέρεστε να σας κάνω tag όταν έχω νέα ή σωστά έχω παρατηρήσει ότι και τα δύο μηνύματα σας έχουν έναν επικριτικό χαρακτήρα χωρίς καν να σας ενδιαφέρει το θέμα; Ήμουν έτοιμος να γράψω σχετικά με την διαφορά που βλέπω στο μεταξόνιο μεταξύ των δύο , όσο για τις εντυπώσεις δεν έχω να πω κάτι . Καλή επιτυχία εύχομαι σε ότι αφορά την τελική επιλογή σας . 3
armagedwnn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Ήμουν έτοιμος να γράψω σχετικά με την διαφορά που βλέπω στο μεταξόνιο μεταξύ των δύο , όσο για τις εντυπώσεις δεν έχω να πω κάτι . Καλή επιτυχία εύχομαι σε ότι αφορά την τελική επιλογή σας . Συμφορίτη ο γραπτός λόγος όπως καλά θα γνωρίζετε δεν έχει ύφος και εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί. Γενικά στα του θέματος αν διαβάσετε το θέμα θα καταλάβετε περισσότερα πιστεύω, αλλά καλά έχω καταλάβει ότι δεν το έχετε διαβάσει. Οπότε μια μικρή περίληψη, γενικά το θέμα ανοίχτηκε για να ακούσω και γνώμες από λάτρεις των hothatch. Το "vs" έγινε γιατί ήδη σχεδόν είχα πάρει την απόφαση μου (fiesta) απλά με την τιμή που ήρθε το i20N στην Ελλάδα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη το μόνο που μπορεί να συγκριθεί μαζί του. (Σε αυτό το εύρος τιμών φυσικά). Επίσης σημαντικό, το θέμα ανοίχτηκε γιατί γενικά έχω την εντύπωση ότι θα έβρισκα φίλους των huyndai εδώ και ίσως να το έβλεπα και εγώ αλλιώς. Αλλά το αντίθετο έγινε. (Στην αντιπροσωπεία θα πάω να το δω όμως, αν και νιώθω ότι έχω αποφασίσει) Αν θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση (πέρι hothatch) είστε ευπρόσδεκτος, έστω και με ακαδημιακό χαρακτήρα (έγινε συζήτηση ακόμη και για το yaris GR που είναι εκτός εύρους τιμών ενοείτε). Αν πάλι όχι καλή συνέχεια και σε εσας. 1
tsofras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι ωραίο όμως και το ι20N , σκληροπυρηνικό , καλύπτει και εγγύηση μέσα σε πίστα (αν έχεις διάθεση να το βάλεις) Προσωπικά θα ήμουν μπερδεμένος , θα έκανα test drive και τα 2 για να αποφασίσω και μετά θα σκεφτόμουν το 1% της Ford με τα 8 χρόνια εγγύηση. Καμία σχέση με το χρηματοδοτικό της Hyundai Λάθος επιλογή όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει σε αυτά τα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα