Προς το περιεχόμενο

Squid Game [ Netflix]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει και αυτό λοιπόν

Spoiler

Γενικά εκτιμώ οταν σε μια σειρά, ειδικά μια που έχει κρατήσει 4 χρόνια σε διάρκεια, δεν εφαρμόζουν το τέλος καλό όλα καλά. Θα ήταν πολύ εκτός πραγματικότητας να σταματήσει το παιχνίδι ο 456, να σώσει και το μωρό, και να μπουν και φυλακή οι διοργανωτές και οι vip. Το πιο ρεαλιστικό και αυτό που συνεβει ήταν ότι φυσικά και ένας παίχτης δεν θα μπορούσε να καταφέρει να μην ξαναγίνει το παιχνίδι, πέθανε και φυσικά το παιχνίδι θα συνεχιστεί. Για τον πρωταγωνιστή ο θάνατος ήταν μια λύτρωση, ήδη μας είχαν δείξει ότι ακόμα και μετά την πρώτη του νίκη δεν εστεκε καλά. 

Δεν είναι και καμιά σειρά που θα θυμάσαι ή θα αναπολείς αλλα θεωρώ ότι το τέλος ήταν αξιοπρεπεστατο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά, αν και τα τελευταία επεισόδια είχαν περισσότερες τρύπες απο σουρωτήρι. Παρόλα αυτά ηταν απολαυστικη και η τελευταία σεζόν.

Όμως μπορούμε λίγο να μιλήσουμε για το cast των Αμερικάνων ηθοποιών (πλην της προφανούς 😛 ). Μιλάμε πρεπει να διάλεξαν τους πιο αμπαλους και αταλαντους  που βρήκαν, δεν παίζει κατι αλλο :lol: Και το ίδιο feeling νομιζω ειχα και στην πρώτη σεζόν.

Δημοσ.
7 hours ago, stormrain said:

Όμως μπορούμε λίγο να μιλήσουμε για το cast των Αμερικάνων ηθοποιών (πλην της προφανούς 😛 ). Μιλάμε πρεπει να διάλεξαν τους πιο αμπαλους και αταλαντους  που βρήκαν, δεν παίζει κατι αλλο :lol: Και το ίδιο feeling νομιζω ειχα και στην πρώτη σεζόν.

Έχοντας δει μόνο την πρώτη σεζόν αφού περίμενα να ολοκληρωθεί η σειρά για να την ξαναξεκινήσω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απλά οι υπεύθυνοι για το casting πήγαν σε εταιρείες στη Σεούλ ψάχνοντας για Αμερικάνους εργαζόμενους. 

Κανένας δεν πρέπει να είναι ηθοποιός και απλά 9 με 5 να είναι λογιστές, ΙΤ, μηχανικοί που μετά τη δουλειά πήγαιναν για ένα δίωρο γύρισμα.

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Έχοντας δει μόνο την πρώτη σεζόν αφού περίμενα να ολοκληρωθεί η σειρά για να την ξαναξεκινήσω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απλά οι υπεύθυνοι για το casting πήγαν σε εταιρείες στη Σεούλ ψάχνοντας για Αμερικάνους εργαζόμενους. 

Κανένας δεν πρέπει να είναι ηθοποιός και απλά 9 με 5 να είναι λογιστές, ΙΤ, μηχανικοί που μετά τη δουλειά πήγαιναν για ένα δίωρο γύρισμα.

Ναι ξεκαθαρα κατι τετοιο συμβαίνει, δεν μπορει να ειναι επαγγελματίες οι Αμερικανοί, δεν το δεχομαι απλα.

Ειλικρινά η διαφορά ανάμεσα στο acting των Κορεατων ηθοποιών σε σχέση με τους Αμερικανούς ειναι χαοτική. Ειναι αστείο  :lol:

Δημοσ.

ε καλα, εννοειται, κι οχι μονο αυτο και παρα πολλα τοσα άλλα,

αλλά... σου λεει πουλαει γιατι να μην πουλησω κι αλλο;

δωστους εκει να βλεπουν...

και μαλιστα εχουν βουιξει τα σαιτ για spinoff μετα απο το τελευταιο cameo της γνωστης ντε...

anyway, οσο για τους αμερικανους λογικο μου φαινεται να βαλουν ασχετους με τη δουλεια,

αφου ουτως ή αλλως δεν φαινοντουσαν καθολου (ή σχεδον, μονο ενας εδειξε τη φατσα του σε μια σκηνη νομιζω), 

οποτε γιατι να βαλουν πιο γνωστους σου λεει βαλε εκει οτι ναναι...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Η τελευταία σκηνή μας λέει ότι έρχεται Αμερικάνικο Καλαμάρι;

Αν και δεν εχω διαβασει κατι, λογικά ναι.. Που με την συγκεκριμένη, απο μενα ειναι ναι δαγκωτό 😄

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Αν και δεν εχω διαβασει κατι, λογικά ναι.. Που με την συγκεκριμένη, απο μενα ειναι ναι δαγκωτό 😄

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο. 

Ναι, πολυ πιθανό νομιζω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...