Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα τι ελαστικο προτεινετε σε τετοιου στυλ αμαξι 1.6 fsi με διαστασεις 215/55/16

τα hankook ventus prime3 που εχω καλα ειναι αλλα δε ξερω αν θα τα ξαναβαλω...δεν κανω τη σπορ η τρελη οδηγηση κυριως για ταξιδια το χω ειναι καλα σε στροφες επαρχια και σε καμια υψηλη ταχυτητα που και που αλλα σε βροχη δεν....τα pilot sport τα καινουρια ειναι καλα αλλα δεν βγαινουν σε αυτη τη διασταση

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ.

Την  ιδια   ακριβως   διασταση   εχω   στο  δικο  μου.

Βαζεις   FALKEN   και   νομιζεις   οτι  ανεβηκες  σε   μαγικο   χαλι.

Α  στο   βρεγμενο   και  απο  τα   καλυτερα  σε  στεγνο   και  ανεση/θορυβο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Racerr είπε

καλησπερα τι ελαστικο προτεινετε σε τετοιου στυλ αμαξι 1.6 fsi με διαστασεις 215/55/16

τα hankook ventus prime3 που εχω καλα ειναι αλλα δε ξερω αν θα τα ξαναβαλω...δεν κανω τη σπορ η τρελη οδηγηση κυριως για ταξιδια το χω ειναι καλα σε στροφες επαρχια και σε καμια υψηλη ταχυτητα που και που αλλα σε βροχη δεν....τα pilot sport τα καινουρια ειναι καλα αλλα δεν βγαινουν σε αυτη τη διασταση

Δύσκολη διάσταση ελαστικών. 

Michelin Primacy 4

Continental Eco contact 6

Dunlop Sport maxx

Goodyear Efficient Grip performance 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στο ίδιο αυτοκίνητο σε διάσταση 215/60/16 Falken Ziex. Πολύ καλά εφάμιλλα με τα προηγούμενα Continental Sportcontact 2 205/55/16. Η διαφορά στην τιμή τους, σε ίδια διάσταση είναι ~100€. Δεν ξέρω αν θα τα ξαναβάλω περιμένω να δω πως παλιώνουν.

Είναι αλήθεια ότι δεν θα τα δοκίμαζα αν δεν μου τα χάριζαν. Εξού και η αλλαγή διάστασης στο πλαϊνό με 60 αντί για 55.

Στο b6 2005-2009 μπορείς να βάλεις 205/55/16 (το προτείνει για χειμερινό και θερινό) και 215/55/16 (μόνο θερινό). Δοκιμαστικά έβαλα το 215/60/16 και δεν είδα σημαντική διαφορά σε κατανάλωση ή επιδόσεις (γελάει ο κόσμος για επιδόσεις). Τελικά είδα στο διαδίκτυο ότι το έχουν βάλει και άλλοι που το βρήκαν σε προσφορά και το προτίμησαν.

Αν θέλεις να κάνεις οικονομία βάλε 205/55/16 Falken Ziex με ~220€ ή κάποιο επώνυμο όπου φτάνουν τα 300€. Θα γλιτώσεις ~150€. 

Επεξ/σία από filarhos
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, filarhos είπε

Έχω στο ίδιο αυτοκίνητο σε διάσταση 215/60/16 Falken Ziex. Πολύ καλά εφάμιλλα με τα προηγούμενα Continental Sportcontact 2 205/55/16. Η διαφορά στην τιμή τους, σε ίδια διάσταση είναι ~100€. Δεν ξέρω αν θα τα ξαναβάλω περιμένω να δω πως παλιώνουν.

Είναι αλήθεια ότι δεν θα τα δοκίμαζα αν δεν μου τα χάριζαν. Εξού και η αλλαγή διάστασης στο πλαϊνό με 60 αντί για 55.

Στο b6 2005-2009 μπορείς να βάλεις 205/55/16 (το προτείνει για χειμερινό και θερινό) και 215/55/16 (μόνο θερινό). Δοκιμαστικά έβαλα το 215/60/16 και δεν είδα σημαντική διαφορά σε κατανάλωση ή επιδόσεις (γελάει ο κόσμος για επιδόσεις). Τελικά είδα στο διαδίκτυο ότι το έχουν βάλει και άλλοι που το βρήκαν σε προσφορά και το προτίμησαν.

Αν θέλεις να κάνεις οικονομία βάλε 205/55/16 Falken Ziex με ~220€ ή κάποιο επώνυμο όπου φτάνουν τα 300€. Θα γλιτώσεις ~150€. 

οχι δε σκεφτομαι να αλλαξω διασταση και θερινα βαζω μονο ....στην επομενη αλλαγη ισως κοιταξω για falken που λετε

35 λεπτά πριν, jmmys είπε

Michelin Primacy 4

Dunlop Sport maxx

τα michelin εκτος οτι ειναι πιο ακριβα φθειρονται γρηγορα και γλυστρανε σχετικα γρηγορα..καλη εμπειρια ειχα απο τα dunlop που ειχε απο τη μανα του

3 ώρες πριν, tigergreg είπε

Την  ιδια   ακριβως   διασταση   εχω   στο  δικο  μου.

Βαζεις   FALKEN   και   νομιζεις   οτι  ανεβηκες  σε   μαγικο   χαλι.

Α  στο   βρεγμενο   και  απο  τα   καλυτερα  σε  στεγνο   και  ανεση/θορυβο.

ποιο συγκεκριμενα?εννοω μοντελο ελαστικου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Michelin Primacy 4

Dunlop Sport maxx

Efficient Grip Performance εβαλε ο αδερφος μου στην ιδια διασταση σε Rapid Spaceback 1.6 diesel, και ειναι πολυ πολυ καλο λαστιχο ακομα και σε σβελτη οδηγηση.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξανα επιστρεφω γτ βλεπω οτι σε αυτη τη διασταση ειναι πιο ακριβα τα ελαστικα οποτε λεω να παω σε 17αρα ζαντα εκει σε 235/45/17 τι προτεινετε βλεπω τα michelin pilot sport 4 πολυ καλα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Racerr είπε

ξανα επιστρεφω γτ βλεπω οτι σε αυτη τη διασταση ειναι πιο ακριβα τα ελαστικα οποτε λεω να παω σε 17αρα ζαντα εκει σε 235/45/17 τι προτεινετε βλεπω τα michelin pilot sport 4 πολυ καλα

Θα αγοράσεις και ζάντες για να βάλεις πιο φτηνά λάστιχα;

• Like 1
Δημοσ.

Βάλει 205/55/16, είναι φτιαγμένο το αυτοκίνητο για αυτή τη διάσταση. Και να μην ήταν είναι εντός προδιαγραφών...

Υ.Γ. Τα Falken Ziex τελικά έχουν αρχίσει και γλιστράνε λίγο... Ίσως φταίει το eco που είναι... Τα επόμενα θα είναι Τ005 σε 205/55/16 ή 4εποχών να σταματήσω τις αλλαγές...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θα αγοράσεις και ζάντες για να βάλεις πιο φτηνά λάστιχα;

μεταχειρισμενες ειναι 

1 ώρα πριν, filarhos είπε

Βάλει 205/55/16, είναι φτιαγμένο το αυτοκίνητο για αυτή τη διάσταση. Και να μην ήταν είναι εντός προδιαγραφών...

Υ.Γ. Τα Falken Ziex τελικά έχουν αρχίσει και γλιστράνε λίγο... Ίσως φταίει το eco που είναι... Τα επόμενα θα είναι Τ005 σε 205/55/16 ή 4εποχών να σταματήσω τις αλλαγές...

ασχετο αλλα οσο μεγαλυτερο δεν θα παταει και καλυτερα?πιο μικρη διασταση για ποιο λογο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...