Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας εχω ενα μικρο προβληματακι με τον υπολογιστή μου και τα microsoft office 2016 pro plus.Ενω αγορασα το κλειδι απο καταστημα του σκρουντζ και το εγκατεστησα(αυτο ισχυριζεται το λαπτοπ μου) δεν μπορώ να το βρώ στην γραμμη εναρξης.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειχε ηδη πριν εγκατεστημενο το office που ομως για να ανοιξει πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και ανοιγει μεσω του edge.Τι μπορώ να κανω για να τα φερω στην "επιφανεια"; Δοκιμασα να κανω μεσω του site της microsfot μια τροποποιηση οπου φτιαχνει μονο του μεσω ιντερνετ τα αρχεια αλλά το μονο που εκανε ειναι να εμφανιστουν τα εικονιδια στην μπαρα εναρξης,οπου ομως και παλι ανοιγει τα office που συνδεονται μεσω του edge.

Δημοσ.

Το office που ερχεται μαζι με τα windows ειναι μια demo εκδοση του office 365. Πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων, απεγκατεστησε το, σβησε και τα εικονιδια απο την εξαρξη και εισαι ετοιμος.

Μετα πηγαινε στην ms εδω, βαλε το λογαριασμο που εχεις και το κλειδι και θα σου κατεβασει εναν installer να το εγκαταστησεις.
https://setup.office.com/downloadoffice/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Το office που ερχεται μαζι με τα windows ειναι μια demo εκδοση του office 365. Πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων, απεγκατεστησε το, σβησε και τα εικονιδια απο την εξαρξη και εισαι ετοιμος.

Μετα πηγαινε στην ms εδω, βαλε το λογαριασμο που εχεις και το κλειδι και θα σου κατεβασει εναν installer να το εγκαταστησεις.
https://setup.office.com/downloadoffice/

Υπαρχει περιπτωση αν το εγκαταστησω ξανα να μην μπορω επειδη εχω χρησιμοποιησει ηδη το κλειδι για να τα εγκαταστησω;

(Εγκατάσταση του Office 2016 σε υπολογιστή

Να θυμάστε ότι μια έκδοση εφάπαξ αγοράς του Office διαθέτει άδεια χρήσης για μία μόνο εγκατάσταση.)

Γιατι αναφερει αυτο σε καποιο σημειο στο σαιτ της microsoft

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Αν γράψεις word στην αναζήτηση δεν σου φέρνει τίποτα;

Τωρα τα βγαζει και ειδα οτι μπορώ να δημιουργήσω αρχεια απο την αρχή αλλά καποια π.χ. powerpoint που ειναι σταλμενα απο τους καθηγητες και θελω να τα επεγεργαστω δεν μπορώ.Μου λεει οτι ειναι μονο για αναγνωση και να αγορασω τα αυθεντικά office.Η οποια επεξεργασια ειχα κανει ήταν μονο μεσω του edge.Nα ανοιξω απλά το αρχειο να το επεξεργαστώ και να το αποθηκευσω χωρις τον edge δεν μπορώ να το κανω.

Δημοσ.

Άμα βρείτε άκρη με αυτά που λέει ο ts, χωρίς να βάλει screenshots, να μας το πείτε. Προφανώς δεν καταλαβαίνει καν τι του λέτε, ούτε μπορεί να περιγράψει επαρκώς τι συμβαίνει στον υπολογιστή του.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xuesheng είπε

Υπαρχει περιπτωση αν το εγκαταστησω ξανα να μην μπορω επειδη εχω χρησιμοποιησει ηδη το κλειδι για να τα εγκαταστησω;

Μα αυτη τη στιγμη, αυτο που εχεις εγκατεστημενο στον υπολογιστη σου δεν ειναι το office 2016 αλλα το demo του office365 που προσπαθεις να ενεργοποιησεις με κλειδι για το 2016!

Δημοσ.

Παιδια νομιζω το προβλημα λυθηκε.Αν είναι και χρειαστώ βοήθεια θα επανέλθω. Ευχαριστω για την ανταποκριση!

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, αν δεν σου είναι κόπος γράψε 2-3 πράγματα ώστε να βοηθήσεις και κάποιον άλλο που ψάχνεται με το ίδιο πρόβλημα. Το να γράψεις το πρόβλημα λύθηκε χωρίς κάποια επεξήγηση δεν νομίζω ότι βοηθάει ούτε αυτούς που θα έχουν την ίδια απορία, αλλά νομίζω δεν τιμάει και την κοινότητα που αφιέρωσε χρόνο για να σε βοηθήσει, στο λέω εντελώς φιλικά.

Τώρα, απλά και μόνο για να μην αιωρούνται σχόλια να δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις σε αυτόυς που δεν το γνωρίζουν τόσο καλά. Τα Office βγαίνουν σε 3 εκδόσεις,

1. Office (Date) πχ Office 2019 ή αλλιώς Desktop version, στο οποίο αγοράζεις εφάπαξ άδεια με κλειδί,
  2. Office 365 (πλέον Microsoft 365) το οποίο βγαίνει με ετήσια ή μηνιαία χρέωση σε οικιακές και επαγγελματικές και το
  3. Office Online το οποίο αφορά την δωρεάν λειτουργία σε Word, Excel, Powerpoint με χρήση Microsoft Account, αυτά υπάρχουν και σε δωρεάν application σε Android, iOS. Αυτά του Windows App αφορούν οικιακές εκδόσεις 365 και είναι επι πληρωμή.

Τα Windows 10 δημιουργούν ένα γκρουπ με συντομεύσεις στην Έναρξη όπου μπορείς να μεταβείς στις Online εκδόσεις. Επίσης υπάρχει μια προγκατεστημένη 32-bit έκδοση του Office 365 η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μήνα και μετά ζητάει αγορά. Αυτό που αναφέρει ορθά ο @jim_p ως Demo.

Παρότι φαινομενικά μοιάζουν υπάρχουν ορισμένες διαφορές στα εικονίδια με τις οποίες μπορείς να εντοπίσεις την εφαρμογή που θες. Οι Office Desktop εφαρμογές εμφανίζονται ως Word 2019, Excel 2019 κοκ. Οι εφαρμογές Office 365 εμφανίζονται ως Word, Excel App κτλ. Οι Online εμφανίζονται ως συντομεύσεις και σε ανακατευθύνουν στο Microsoft Account σου.

Σε ότι αφορά την εγκατάσταση και τις παράλληλες εκδόσεις. Είναι εφικτό να έχεις πολλαπλές εκδόσεις Office Desktop, πχ 2013 και 2016, ή Office Desktop και Office 365, ωστόσο αν προσπαθήσεις να εγκαταστήσεις νεότερη έκδοση της ίδια μπορεί να σου πετάξει σφάλμα, όπως αντίστοιχα αν προσπαθήσεις να πατήσεις από πάνω 64-bit έκδοση ενώ υπάρχει εγκατεστημένη 32-bit. Η επικρατέστερη άποψη λέει να υπάρχει πάντα μια έκδοση εγκατεστημένη, οι μεταγενέστερες εκδόσεις έχουν συμβατότητα με τις παλιές και μπορούν να αποθηκεύσουν αρχεία και σε παλιότερες εκδόσεις πχ από .docx σε .doc χάνοντας όμως τις λειτουργίες που μπορεί να έχουν προστεθεί από τις καινούργιες. 

Σε ότι αφορά τις συντομεύσεις, στην λίστα προγραμμάτων δεξί κλικ στο εικονίδιο και επιλέγεις More> Open file location βρίσκεις την συντόμευση και με δεξί κλικ, Send to> Desktop. Εναλλακτικά πήγαινε στο path C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs και το βρίσκεις εκεί.

Σχετικά με το account και την άδεια, πηγαίνοντας στο σύνδεσμο που σου ανέφεραν πιο πάνω σου ζητάει να κάνεις Sign In. Έχοντας ολοκληρώσει την διαδικασία εγκατάστασης πηγαίνοντας στο Microsoft Account σου https://account.microsoft.com/ στην ενότητα Πληρωμές & Χρέωση μπορείς να δεις όλες τις αγορές που αφορούν φυσικές ή ψηφιακές άδειες. 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...