Vtbilly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά Στις 5/10/21 πρόκειται να απολυθώ από την δουλειά που δουλεύω. Το 2020 ειχα 90 ένσημα. Το 21 μέχρι και Ιούλιο που μου εμφανίζει το atlas εχω 121. Αφου δούλεψα 5 μέρες από τον Οκτώβριο λογικα θα μετρήσουν και 5 μέρες απο το Αύγουστο (εαν το έχω καταλάβει σωστά) οποτε παω στα 126 ένσημα. Δικαιούμαι επιδομα (πρώτη φορά επιδοτούμενο) ?
bill987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=2214 Σύμφωνα με αυτό , δικαιούσαι για 5 μήνες. Δεν είμαι σίγουρος όμως, κάποιος που τα ξέρει καλύτερα ας απαντήσει!
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) - Μπορεί να διακούσε μπορεί όμως και να μην διακούσε. Το ερώτημα είναι πότε έχεις τα 90 ένσημα Αν τα έχεις Σπεπτέμβριο με Δεκέμβριο δεν διακούσε , διότι δεν έχεις 80 κάθε έτος πριν την απόλυση. Δηλαδή Αφου απολύθηκες Οκτώβριο πρέπει να έχεις 80 ένσημα 1/10/19- 30/09/20 και άλλα 80 ένσημα μετά. Με την δυνατότητα που εχεις να γραφτείς στο ταμειο εντος 2 μηνών ίσως αν γραφτεις αργώτερα να το δικαιούσε. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Vasileios-gr
3DJIN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 οχι, οι 2 τελευταιοι μηνες αφαιρουνται.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι σχετικα με αυτη τη φουστια που κανουν ωστε να κοβουν κοσμο.
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε Μπορεί να διακούσε μπορεί όμως και να μην διακούσε. Εισαι πολυ κακος Μπηκα να δω αν το σχολιασε κανεις. Απο χθες ειναι ετσι ο τιτλος!! 1
agrio.imeros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, Vtbilly είπε Καλησπέρα παιδιά Στις 5/10/21 πρόκειται να απολυθώ από την δουλειά που δουλεύω. Το 2020 ειχα 90 ένσημα. Το 21 μέχρι και Ιούλιο που μου εμφανίζει το atlas εχω 121. Αφου δούλεψα 5 μέρες από τον Οκτώβριο λογικα θα μετρήσουν και 5 μέρες απο το Αύγουστο (εαν το έχω καταλάβει σωστά) οποτε παω στα 126 ένσημα. Δικαιούμαι επιδομα (πρώτη φορά επιδοτούμενο) ? Εσύ καταθέτεις τα έγγραφα-δικαιολογητικά για τακτική επιδότηση και περιμένεις την απόφαση. Παίρνεις-δεν παίρνεις αυτοί(ΟΑΕΔ) θα το κρίνουν αφού ελέγξουν τα χαρτιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα