Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Στις 5/10/21 πρόκειται να απολυθώ από την δουλειά που δουλεύω. Το 2020 ειχα 90 ένσημα. Το 21 μέχρι και Ιούλιο που μου εμφανίζει το atlas εχω 121. Αφου δούλεψα 5 μέρες από τον Οκτώβριο λογικα θα μετρήσουν και 5 μέρες απο το Αύγουστο (εαν το έχω καταλάβει σωστά)  οποτε παω στα 126 ένσημα. Δικαιούμαι επιδομα (πρώτη φορά επιδοτούμενο) ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Μπορεί να διακούσε μπορεί όμως και να μην διακούσε. 

Το ερώτημα είναι πότε έχεις  τα 90 ένσημα 

Αν τα έχεις Σπεπτέμβριο με Δεκέμβριο δεν διακούσε , διότι δεν έχεις 80 κάθε έτος πριν την απόλυση.

Δηλαδή Αφου απολύθηκες Οκτώβριο πρέπει να έχεις 80 ένσημα 1/10/19- 30/09/20  και άλλα 80 ένσημα μετά.

Με την δυνατότητα που εχεις να γραφτείς στο ταμειο εντος 2 μηνών ίσως αν γραφτεις αργώτερα να το δικαιούσε.

Επεξ/σία από Vasileios-gr
Δημοσ.

οχι, οι 2 τελευταιοι μηνες αφαιρουνται.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι σχετικα με αυτη τη φουστια που κανουν ωστε να κοβουν κοσμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε

Μπορεί να διακούσε μπορεί όμως και να μην διακούσε. 

Εισαι πολυ κακος 

Μπηκα να δω αν το σχολιασε κανεις.

Απο χθες ειναι ετσι ο τιτλος!!

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vtbilly είπε

Καλησπέρα παιδιά 

Στις 5/10/21 πρόκειται να απολυθώ από την δουλειά που δουλεύω. Το 2020 ειχα 90 ένσημα. Το 21 μέχρι και Ιούλιο που μου εμφανίζει το atlas εχω 121. Αφου δούλεψα 5 μέρες από τον Οκτώβριο λογικα θα μετρήσουν και 5 μέρες απο το Αύγουστο (εαν το έχω καταλάβει σωστά)  οποτε παω στα 126 ένσημα. Δικαιούμαι επιδομα (πρώτη φορά επιδοτούμενο) ? 

Εσύ καταθέτεις τα έγγραφα-δικαιολογητικά για τακτική επιδότηση και
περιμένεις την απόφαση. Παίρνεις-δεν παίρνεις αυτοί(ΟΑΕΔ) θα το
κρίνουν αφού ελέγξουν τα χαρτιά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...