thory Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Είμαι επαρχία και πήγα σε ένα κατάστημα (χρωματοπολειο) στο οποίο με μια μικρή προμήθεια μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς. Πλήρωσα την ΔΕΗ με μετρητά και η υπάλληλος μου ζητησε ένα τηλ και τον αριθμό ηλεκτρονικής πληρωμής. Με το που γύρισα σπίτι ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό με όνομα αποστολέα info που έγραφε η πληρωμή σας θεωρείτε ύποπτη και ακολουθούσε ένα λινκ. Φυσικά δεν άνοιξα το λινκ. Τι φάση;
greekfragma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Να πάρεις ένα τηλέφωνο στο χρωματοπωλείο μήπως;
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Σου έδωσαν απόδειξη πληρωμής της ΔΕΗ; Κάτι σαν τα ΕΛΤΑ δηλαδή που έκαναν πληρωμές. Εγώ δεν θα πήγαινα σε χρωματοπωλειο πάντως για τέτοιες πληρωμές. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, thory είπε Καλησπέρα. Είμαι επαρχία και πήγα σε ένα κατάστημα (χρωματοπολειο) στο οποίο με μια μικρή προμήθεια μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς. Πλήρωσα την ΔΕΗ με μετρητά και η υπάλληλος μου ζητησε ένα τηλ και τον αριθμό ηλεκτρονικής πληρωμής. Με το που γύρισα σπίτι ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό με όνομα αποστολέα info που έγραφε η πληρωμή σας θεωρείτε ύποπτη και ακολουθούσε ένα λινκ. Φυσικά δεν άνοιξα το λινκ. Τι φάση; Η φάση είναι ότι έχεις ίντερνετ, μπαίνεις στο ινσόμνια και ανοίγεις θέμα. Το οποίο σημαίνει ότι ξέρεις να το χειρίζεσαι, δεν είσαι άσχετος. Πόσο δύσκολο είναι να πληρώσεις τη ΔΕΗ κατευθείαν ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ και να αποφύγεις όλο αυτό? Εκτός κι αν πηγαίνεις στο χρωματοπωλείο για να δεις την υπάλληλο. 😉 2 1
thory Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μου έδωσαν απόδειξη κανονικά. Υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα μου και δεν μπορώ να κάνω πληρωμές μέσω ίντερνετ.
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, thory είπε Μου έδωσαν απόδειξη κανονικά. Υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα μου και δεν μπορώ να κάνω πληρωμές μέσω ίντερνετ. Γίνεται και μέσω e-banking. Πριν δώσει η ΔΕΗ την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα πλήρωνα μέσα από το e-banking της alpha με προμήθεια 0,30€ (ήταν η χαμηλότερη τότε). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα