Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Έχω μπει σε λούκι να ψάχνω πατωματζη για να ξηλώσει το παλιό ξύλινο πάτωμα και να βαλω πάλι ξύλινο καινούργιο. Σήμερα που ήρθε ο 1ος για εκτίμηση μου πέταξε μία βόμβα πως η εργασία και μόνο (χωρίς κανένα υλικό όπως υπόστρωμα η κόλλα) κοστίζει 45-60 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο - 45 αν είναι πλωτό γιατί έχει λιγότερη δουλειά. (;;;;;;) Με είδε θύμα η όντως ισχύουν και πρέπει να αλλάξω άμεσα επάγγελμα;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ευχαριστώ, ρώτησα και 2η φορά για να το επιβεβαιώσω - όντως είπε πως η τιμή αφορά μόνο τα εργατικά αλλά "θα τα βρούμε, μην αγχώνεσαι" 🙄. Ναι, online τον βρήκα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιαν10 είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Έχω μπει σε λούκι να ψάχνω πατωματζη για να ξηλώσει το παλιό ξύλινο πάτωμα και να βαλω πάλι ξύλινο καινούργιο. Σήμερα που ήρθε ο 1ος για εκτίμηση μου πέταξε μία βόμβα πως η εργασία και μόνο (χωρίς κανένα υλικό όπως υπόστρωμα η κόλλα) κοστίζει 45-60 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο - 45 αν είναι πλωτό γιατί έχει λιγότερη δουλειά. (;;;;;;) Με είδε θύμα η όντως ισχύουν και πρέπει να αλλάξω άμεσα επάγγελμα;

Ευχαριστώ 

Δυστυχώς πρέπει να μάθεις αρκετά πράγματα για τα ξύλινα πατώματα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.  Αρχικά κάνε μια πρώτη έρευνα αγοράς στα βασικά υλικά που γνωρίζεις ότι θα χρειαστεί. Έτσι θα έχεις μια εικόνα , στα πόσα λεφτά θα σου πει ο μάστορας για τα υλικά και τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Θα μπορείς να κρίνεις αν ξέρει την δουλειά και αν θα σε χτυπήσει στα υλικά.

Προτείνω να μετρήσεις ακριβώς τα τ.μ. , να βγάλεις φωτογραφίες και να στείλεις ένα λεπτομερές email σε όσους μπορείς να βρεις online. Σε όσους δεν βρεις online και δεν ασχολούνται με email, σίγουρα θα μπορείς να τους στείλεις τις πληροφορίες μαζεμένες στο Viber - Messenger κλπ.

Έτσι θα πάρεις πολλές προσφορές σε αυτό που θέλεις εσύ ακριβώς.

Στο τέλος ζητάς να δεις δουλειές που έχουν κάνει σε άλλους , από τις προσφορές που θα διαλέξεις , και έτσι θα κρίνεις καλύτερα τι είναι ιδανικό για αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Τι πατωμα έχεις καρφωτο ξύλινο αν ναι μόνο καρφωτο μπορείς να βάλεις και θέλει προσοχή στο ξήλωμα να μην χαλάσει η βάση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Γιαν10 είπε

Σήμερα που ήρθε ο 1ος για εκτίμηση μου πέταξε μία βόμβα πως η εργασία και μόνο (χωρίς κανένα υλικό όπως υπόστρωμα η κόλλα) κοστίζει 45-60 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο

Αναφέρεσαι σε φατουρα εργασιών αποξήλωσης και νέας τοποθέτησης; 

Ένα άλλο ερώτημα : γιατί θες να πετάξεις την παλιά ξυλεία; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Καλημέρα!

γενικα ασχολείται "σχεδον με τα παντα" , για απλες εργασίες σαν αυτή είναι εντάξει

Γνωρίζω και εγώ παρόμοιο μάστορα αλλά δυστυχώς δεν ασχολείται με ξύλινες επιφάνειες (μου είχε φτιάξει τα πλακάκια στο μπάνιο). Δεν θα έλεγα όχι να του μιλήσω όμως αν ξέρει την δουλειά - ευχαριστώ!

Τι πατωμα έχεις καρφωτο ξύλινο

Είναι απο τα παλιά μοζαίκ παρκέ με κόλλα, όχι καρφωτό 

Αναφέρεσαι σε φατουρα εργασιών αποξήλωσης και νέας τοποθέτησης; 

Σωστά, την ξυλεία και τα υλικά θα τα αγοράσω εγώ

Ένα άλλο ερώτημα : γιατί θες να πετάξεις την παλιά ξυλεία; 

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι καθαρά και μόνο για αισθητικούς λόγους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...