Προς το περιεχόμενο

Προσοχή με απάτη.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα το πρωί ήρθε στη μαμά μου μήνυμα στο messenger απο μια κοπέλα που είναι γνωστή μας χωρίς φωτογραφία προφίλ με το όνομα της λεγοντας στείλε μου τον αριθμό σου είναι επίγον για να μιλήσουμε και εμείς νομίζοντας ότι είναι η κοπέλα γνωστή μας δώσαμε τον αριθμό και άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι υπάρχουν φωτογραφίες και θα της βάλει στο ιντερνετ όλα ψέματα και εγώ του έγραψα μην λές ψέματα θα πάμε στην αστυνομία και πάλι μας απείλησε μετά τόν έκανα αποκλισμό και άπο facebook και απο το whatsup είδα στο ιντερνερνετ α αριθμός αρχίζει άπο +31684 άπο ολλανδία είναι και μιλούσε κανονικά τη γλώσσα μας τι μπορούμε να κάνουμε η να μην κάνουμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mary123_3 είπε

σήμερα το πρωί ήρθε στη μαμά μου μήνυμα στο messenger απο μια κοπέλα που είναι γνωστή μας χωρίς φωτογραφία προφίλ με το όνομα της λεγοντας στείλε μου τον αριθμό σου είναι επίγον για να μιλήσουμε και εμείς νομίζοντας ότι είναι η κοπέλα γνωστή μας δώσαμε τον αριθμό και άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι υπάρχουν φωτογραφίες και θα της βάλει στο ιντερνετ όλα ψέματα και εγώ του έγραψα μην λές ψέματα θα πάμε στην αστυνομία και πάλι μας απείλησε μετά τόν έκανα αποκλισμό και άπο facebook και απο το whatsup είδα στο ιντερνερνετ α αριθμός αρχίζει άπο +31684 άπο ολλανδία είναι και μιλούσε κανονικά τη γλώσσα μας τι μπορούμε να κάνουμε η να μην κάνουμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία ?

Μπλοκάρε τον και τέλος.Και μην δίνετε έτσι έυκολα τηλέφωνα

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μπλοκάρε τον και τέλος.Και μην δίνετε έτσι έυκολα τηλέφωνα

και είμαι τόσο προσεκτική σε αυτά αλλα τη πάτησα άλλα ευτυχώς το κατάλαβα αμέσως ότι είναι απάτη 

19 λεπτά πριν, dpolal είπε

Να συνεχίσετε τις ζωές σας.

απλός δώσαμε τον αριθμό και για αυτό φοβάμαι μήν μας τραβήξουν χρηματικό ποσό άν γίνεται δέν ξέρω 

Δημοσ.

Εάν το όνομα της γυναίκας που έβαλε ο απατεώνας το βρήκε από κανένα Facebook στην λίστα φίλων σας, δεν είναι δα και τόσο περίεργο αυτό που έγινε και είχε το όνομα γνώστης σας. Τώρα κατά τα άλλα, γίνεται της πόπης από απατεώνες που σκαρφιζονται κάθε λογής κόλπα. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αστυνομία όχι. Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

να το αναφέρω με email η να πάρω τηλέφωνο ?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mary123_3 είπε

απλός δώσαμε τον αριθμό και για αυτό φοβάμαι μήν μας τραβήξουν χρηματικό ποσό άν γίνεται δέν ξέρω 

Πώς θα τραβήξουν λεφτά από έναν αριθμό τηλεφώνου ;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mary123_3 είπε

να το αναφέρω με email η να πάρω τηλέφωνο ?

Υποθέτω με email για να στείλετε και αποδεικτικά (δεν πιστεύω να μην κρατήσατε) από τα μηνύματα του ''Ολλανδού''.

Spoiler
9 ώρες πριν, dpolal είπε

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Υποθέτω με email για να στείλετε και αποδεικτικά (δεν πιστεύω να μην κρατήσατε) από τα μηνύματα του ''Ολλανδού''.

τα έχω κρατήσει όλα 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μάλλον θα τους εκβιαζαν να τους πληρώσουν χρήματα για να μην δημοσιεύσουν τις και καλά προσωπικές φωτογραφίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...