Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα
Θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες για την  παραπλάνηση του αγοραστή με σκοπό την  αισχροκέρδεια που προσπάθησε το imob (eShop που έκανε προπαραγγελιες) να μου πουλήσει.  Συγκεκριμένα, με πήραν  τηλέφωνο πριν από κάποιες μέρες να με ενημερώσουν ότι το τηλέφωνο που είχα προφορικά προπαραγγειλει στα 1900 ευρώ έχει έρθει αλλά αν το βιάζομαι θα πρέπει να το πληρώσω 2350 ευρώ! (Iphone 13 black 1tb)

Νομίζοντας ότι έγινε κάποιο λαθος ρώτησα την κυρία που μιλούσα γιατί γίνεται αυτό και  μου είπε γιατί κάποιοι βιάζονται να το πάρουν και για αυτό το λόγο η τιμή είναι διαφορετική. Για ηλίθιους ψαχνουν?  Θα κάνω αρνητική κριτική όπου μπορώ και από τώρα και πέρα θα λέω στους πάντες τι συνέβη προσπαθώντας να προστατέψω και άλλους ανυψοπιαστους καταναλωτές από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Και θα τους καταγγειλω και στον συνήγορο του καταναλωτή και την Εκποιζω. Έχω βάλει αρνητική κριτική στο Google και προσπάθησα και στο Σκρουτζ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το δέχεται γιατί θέλει Αρ. Παραγγελίας και η κράτηση του τηλεφώνου έγινε προφορικά μιας και ήταν προπαραγγελια. Ήταν ίσως το πρώτο μαγαζί που εμφανίστηκε στο Σκρουτζ με προπαρραγελιες στα 1900 ευρώ από όταν ανακοινώθηκαν οι τιμές από την Apple . Φυσικά τους έστειλα μήνυμα με τις προθέσεις μου και αναμένω.
Ευχαριστώ πολυ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι αφορά τον TS καλή τύχη - κουράγιο - υπομονή

απλά προς ενημέρωση

Επωνυμία    IMOB ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΕ
Δ.Τ    ΙΜΟΒ ΑΕ
ΑΦΜ    800424671
ΔΟΥ    ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Έδρα    Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 54,15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμό ΓΕΜΗ    121806001000

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε θα βγαλεις ακρη..

προσωπικα τους εστειλα με μειλ πριν 2 χρονια δικαιολογητικα για τιμολογιο χωρις φπα και ακομα κ σημερα περιμενω να τα δεχτουν για να προβω στην αγορά...... (ειχα παρει ισαμε 20 τηλεφωνα και μου ελεγαν ναι δεν προλαβαμε αυριο κ αυριο κ αυριο, ε πηγα το πηρα απο αλλου)

κριμα κ ειναι κ κοντά μου κ γενικα εχει καλες τιμες κ φαινεται πολυ κομπλε σε σχεση με κατι υπογες στην ομονοια..

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως καταστήματα που αρχίζουν τις δικαιολογίες για τα τιμολόγια όπως και καταστήματα με προπαραγγελία τα οποία σου λένε ξέρετε θα πληρώσετε τόσα κτλ...

μπαίνουν αυτόματα στην μαύρη λίστα αφού ενημερώσω τις αρμόδιες αρχές προστασίας του καταναλωτή και το υπουργείο.

Δημοσ.

Απίστευτοι, παλι καλα εγινε προφορικά η δουλεια, φαντάσου να τους ειχες προ πληρωσει κιολας....

αν κ εκει πατήσανε και αυτοι στο προφορικο και ειπαν να ριξουν αδεια κ οτι πιάσουν....

ξεφτιλες, για καμια οδοντογλυφίδα ειναι να αγοραζεις απο τέτοιους κ αυτο αν μενεις κοντα εκει ... 

• Like 2
Δημοσ.

Παντως στο σκρουτζ τα μονα καταστηματα που το εχουν αμεσα διαθέσιμο το δινουν στη τιμη που σου ειπαν στο συγκεκριμένο eshop. Δηλαδή κοντα στα 2300. Θυμιζει υπερβολικά την περίπτωση με τα ps5 που κάποια καταστήματα ειχαν στοκαρει κάποια και τα δινανε με καπέλο 2 και 3  εκατοσταρικα. Οπως και να χει καταπτυστη νοοτροπία των καταστημάτων. Αν θυμαται καποιος τα ονοματα των eshop που ειχαν κανει την λαμογια με το πσ5 να μας πουν αν ειναι τα ίδια με αυτα που δινουν αμεσα διαθέσιμο το κινητο με 3 εκατοσταρικα καπελο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβουμε, τι σου είπαν από τα ακόλουθα;

α) Έχει έρθει νωρίτερα παρτίδα που αγοράστηκε ακριβότερα και στοιχίζει €2350, και αν θες μπορείς να δώσεις παραπάνω και να πάρεις από αυτή, αλλιώς περιμένεις να παραλάβεις με €1900 που είχατε συμφωνήσει

β) Έχει έρθει μία μόνο παρτίδα και αν θες να αγοράσεις η τιμή είναι φιξ €2350, αν δεν δώσεις τόσα δεν πρόκειται να παραλάβεις ποτέ, κι ας έχεις παραγγελία στα €1900

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Narayan είπε

Για να καταλάβουμε, τι σου είπαν από τα ακόλουθα;

α) Έχει έρθει νωρίτερα παρτίδα που αγοράστηκε ακριβότερα και στοιχίζει €2350, και αν θες μπορείς να δώσεις παραπάνω και να πάρεις από αυτή, αλλιώς περιμένεις να παραλάβεις με €1900 που είχατε συμφωνήσει

β) Έχει έρθει μία μόνο παρτίδα και αν θες να αγοράσεις η τιμή είναι φιξ €2350, αν δεν δώσεις τόσα δεν πρόκειται να παραλάβεις ποτέ, κι ας έχεις παραγγελία στα €1900

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα και δεν με ενδιαφερει τι από τα δυο συνεβη. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι με πηραν να μου πουν οτι το τηλεφωνο εχει ερθει αλλα σε μπλε χρωμα και οχι σε μαυρο και αν θελω να το αγορασω αμεσα και το βιαζομαι η τιμη ειναι 2350 ειδαλως θα πρεπει να περιμενω μεχρι τελη Νοεμβριου ισως και Δεκεμβριο για να το παρω στην τιμη που συμφωνηθηκε. Οποιος καταλαβε καταλαβε......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex Adams είπε

το τηλεφωνο εχει ερθει αλλα σε μπλε χρωμα

πάρτο σε μπλε ή μη το παίρνεις , βάρα και μια καταγγελία

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Alex Adams είπε

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα και δεν με ενδιαφερει τι από τα δυο συνεβη. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι με πηραν να μου πουν οτι το τηλεφωνο εχει ερθει αλλα σε μπλε χρωμα και οχι σε μαυρο και αν θελω να το αγορασω αμεσα και το βιαζομαι η τιμη ειναι 2350 ειδαλως θα πρεπει να περιμενω μεχρι τελη Νοεμβριου ισως και Δεκεμβριο για να το παρω στην τιμη που συμφωνηθηκε. Οποιος καταλαβε καταλαβε......

Άρα είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο. Αν περιμένεις θα παραλάβεις αυτό που συμφωνήσατε. Δικαίωμά σου να θες να δώσεις μόνο αυτά που συμφωνήσατε για τον χρόνο παράδοσης που συμφωνήσατε, αλλά εδώ φαίνεται πως σου πρότειναν εναλλακτικό προϊόν σαν επιλογή και όχι το λεγόμενο bait and switch που κάνουν άλλες εταιρείες, επομένως δεν βλέπω που μπορείς να βασίσεις την οποιαδήποτε καταγγελία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα με ξεπερναει που κοσμος διατιθεται να δωσει 1900 σε σκρουτζομαγαζο κ μετα βγαινει στα φορα να κλαφτει.Ειλικρινα περιμενες να εχει το μπατζετ το χψ διαδικτυακο μαγαζι να σταθει απεναντι σε τετοιο ποσο?Εννοειται πως οτι συμβει θα πεταξουν το μπαλακι σε σενα.

Ταχεις που ταχεις,τραβα δωστα σε ενα γερμανο κωτσο κ την παρεα τους να χουν τα λεφτα σου αντικρυσμα κ την αντιμετωπιση που πρεπει.

Επεξ/σία από magicnumbers
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Εμενα με ξεπερναει που κοσμος διατιθεται να δωσει 1900 σε σκρουτζομαγαζο κ μετα βγαινει στα φορα να κλαφτει.Ειλικρινα περιμενες να εχει το μπατζετ το χψ διαδικτυακο μαγαζι να σταθει απεναντι σε τετοιο ποσο?Εννοειται πως οτι συμβει θα πεταξουν το μπαλακι σε σενα.

Ταχεις που ταχεις,τραβα δωστα σε ενα γερμανο κωτσο κ την παρεα τους να χουν τα λεφτα σου αντικρυσμα κ την αντιμετωπιση που πρεπει.

Θέλουν να κάνουν τους "μάγκες" με το ολοκαίνουριο iPhone 13, αλλά επειδή δεν "βγαίνουν" το παραγγέλνουν από όποιον το έχει φθηνότερα στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο 😏

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ τώρα που μιλάμε, το έχει 1999€ το Imob, άμεσα διαθέσιμο

Εγώ πήρα από εκεί τον Φλεβάρη το 12 mini 128 GB στην τιμή που οι άλλοι είχαν το 64 GB, και δεν είχα κάποιο θέμα αλλά οκ...

Πραγματικά βέβαια δε βλέπω τον λόγο για να πάρεις κινητό με 1 TB, αλλά αυτό άλλο καπέλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Άρα είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο. Αν περιμένεις θα παραλάβεις αυτό που συμφωνήσατε. Δικαίωμά σου να θες να δώσεις μόνο αυτά που συμφωνήσατε για τον χρόνο παράδοσης που συμφωνήσατε, αλλά εδώ φαίνεται πως σου πρότειναν εναλλακτικό προϊόν σαν επιλογή και όχι το λεγόμενο bait and switch που κάνουν άλλες εταιρείες, επομένως δεν βλέπω που μπορείς να βασίσεις την οποιαδήποτε καταγγελία. 

H φράση "κάποιοι βιάζονται να το πάρουν και για αυτό το λόγο η τιμή είναι διαφορετική" μου δείχνει ομολογία πως οι ίδιοι το δίνουν ακριβότερα για να εκμεταλλευτούν την ανυπομονησία κάποιον.
Καταγγελία σε φορέα δεν μπορεί να κάνει, κάθε ένας πουλάει ό,τι θέλει, όσο θέλει. Αλλά η τακτική αυτή αξίζει αρνητικής κριτικής.

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ καλά κάνουν. Αν υπάρχουν κορόιδα γιατί να μη το εκμεταλλευτούν; Τέτοια άτομα καλά κάνουν και τα αρμεγουν.

Εξάλλου σου είπαν αν θέλεις... Αν δε θέλεις ισχύει ότι συμφωνήσατε απ' ότι κατάλαβα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...