Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, ό,τι λέει ο τίτλος.. Έχω αγορασμένη με τιμολόγιο άδεια windows 10 για pc δουλειάς. Σε περίπτωση ελέγχου είμαι καλυμμένος αν δουν στο pc windows 11 με τη δωρεάν αναβαθμιση από Microsoft? Θεωρητικά ναι, αλλά επειδή είμαστε και γνωστή μπανανία, έχει κάποιος εμπειρία σε αντίστοιχο θέμα; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αφού είναι υπολογιστής δουλειάς, γιατί θες να του βάλεις ένα OS γεμάτο προβλήματα. Περίμενα κανα 3μηνο τουλάχιστο.

Εγώ θα περιμένω να περάσει τουλάχιστον 6μηνο και πάλι θα το σκεφτώ πολύ πριν κάνω upgrade σε Win11.

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, duffyduck είπε

Αφού είναι υπολογιστής δουλειάς, γιατί θες να του βάλεις ένα OS γεμάτο προβλήματα. Περίμενα κανα 3μηνο τουλάχιστο.

Εγώ θα περιμένω να περάσει τουλάχιστον 6μηνο και πάλι θα το σκεφτώ πολύ πριν κάνω upgrade σε Win11.

H άσχετη απάντηση της ημέρας….!

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σωστό θα ήταν να κάνεις κάποια ερώτηση μέσα στη microsoft.

Πρόσφατα ανακάλυψα οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις home version για επαγγελματική χρήση κάτι που πολλοί πίστευαν πως όχι (συμπεριλαμβανομένου εμένα)

Εκεί θα ξέρουν σίγουρα να σου πουν και θα είσαι και καλυμμένος

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

H άσχετη απάντηση της ημέρας….!

Μια χαρά απάντηση είναι, για υπολογιστή δουλειάς. Σε υπολογιστή δουλειάς (που βγάζουμε το ψωμί μας) δεν κάνουμε πειράματα.

Τώρα για υπολογιστή για το σπίτι, δηλ. browsing, youtube, netflix, gaming, κλπ. κλπ. , ναι όντως πες πως ειναι βαρετή έως άσχετη απάντηση.

Από εκεί και πέρα, κανε ο,τι θες, δικό σου το πρόβλημα.

Σημείωση: Τα περισσότερα μου σχόλια/αναρτήσεις περιέχουν πληροφορίες, προτάσεις, tips, αρχεία, video κλπ., ανάλογα το θέμα, προσπαθώντας πάντα να βοηθάω. Και πολλοί άλλοι φίλοι του forum κάνουν το ίδιο. Δεν πληρώνομαι γι' αυτό, ούτε είμαι υποχρεωμένος να βοηθώ πάντα και να παρέχω technical support. Επίσης σε όποιον δεν αρέσουν οι συμβουλές/προτάσεις/πληροφορίες που δίνω, μπορεί απλά να τις αγνοεί.

Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, duffyduck είπε

Σωστός, σαφέστατα και θα περιμένω, απλώς το άνοιξα από τώρα θεωρώντας ότι κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί παλαιότερα με το upgrade win 7 -> win 10. 

4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το πιο σωστό θα ήταν να κάνεις κάποια ερώτηση μέσα στη microsoft.

Πρόσφατα ανακάλυψα οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις home version για επαγγελματική χρήση κάτι που πολλοί πίστευαν πως όχι (συμπεριλαμβανομένου εμένα)

Εκεί θα ξέρουν σίγουρα να σου πουν και θα είσαι και καλυμμένος

Εννοείται πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις home κανονικά, αρκεί να έχεις αγοράσει με τιμολόγιο. Αυτό είναι το βασικό! Δυστυχώς η Microsoft δεν είναι το πιο σωστό να ρωτήσω, καθώς ο έλεγχος αν γίνει θα γίνει από την εφορία και όχι από τη Microsoft.. Το πιο σωστό είναι να ρωτήσω στην εφορία, αλλά αφενός δε θέλω να τους σκαλιζω, αφετέρου σε αντίστοιχη περίπτωση για αγορα προγράμματος στο παρελθόν πήρα 2 διαφορετικές απαντήσεις από την ίδια εφορία.. Τι να πω!

1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Μια χαρά απάντηση είναι, για υπολογιστή δουλειάς. Σε υπολογιστή δουλειάς (που βγάζουμε το ψωμί μας) δεν κάνουμε πειράματα.

Τώρα για υπολογιστή για το σπίτι, δηλ. browsing, youtube, netflix, gaming, κλπ. κλπ. , ναι όντως πες πως ειναι βαρετή έως άσχετη απάντηση.

Από εκεί και πέρα, κανε ο,τι θες, δικό σου το πρόβλημα.

Σημείωση: Τα περισσότερα μου σχόλια/αναρτήσεις περιέχουν πληροφορίες, προτάσεις, tips, αρχεία, video κλπ., ανάλογα το θέμα, προσπαθώντας πάντα να βοηθάω. Και πολλοί άλλοι φίλοι του forum κάνουν το ίδιο. Δεν πληρώνομαι γι' αυτό, ούτε είμαι υποχρεωμένος να βοηθώ πάντα και να παρέχω technical support. Επίσης σε όποιον δεν αρέσουν οι συμβουλές/προτάσεις/πληροφορίες που δίνω, μπορεί απλά να τις αγνοεί.

Καλή συνέχεια.

Πολύ σωστός, κανείς μας δεν πληρώνεται εδώ μέσα, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Αν δεν έχει κανείς να πει κάτι εποικοδομητικο καλύτερα να μην πει τίποτα! Ευχαριστώ για την επισήμανση και πάλι, το θεώρησα αυτονόητο αλλά καλά είναι να γράφονται να τα βλέπουν και άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/10/2021 στις 8:48 ΠΜ, vins είπε

Καλημέρα παιδια, ό,τι λέει ο τίτλος.. Έχω αγορασμένη με τιμολόγιο άδεια windows 10 για pc δουλειάς. Σε περίπτωση ελέγχου είμαι καλυμμένος αν δουν στο pc windows 11 με τη δωρεάν αναβαθμιση από Microsoft? Θεωρητικά ναι, αλλά επειδή είμαστε και γνωστή μπανανία, έχει κάποιος εμπειρία σε αντίστοιχο θέμα; Ευχαριστώ πολύ!

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πιστεύω το κλειδί ενεργοποίησης θα περιμένει το ίδιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...