Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάηκε σήμερα μία λάμπα από τα φώτα πορείας και κοιτάω για αντικατάσταση. (H7 πέρνει)

Παλιότερα, για πολύ παλιότερα όμως που το είχα ψάξει το θέμα, όταν ήταν ακόμα στην μόδα τα xenon με είχαν αποτρέψει καθώς αφενώς προκαλούσαν εσφαλμένες βλάβες στο canbus του οχήματος αφετέρου η εγκατάσταση μετά από λίγο καιρό έκανε ένα θεόκουφο και έκαιγε το κομπιούτερ των υαλοκαθαριστήρων. 😮😮

Βλέπω τώρα ότι έχουν ανέβει πολύ οι λάμπες LED, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές και γενικά τις προτείνουν.
Αφενώς γνωρίζω ότι μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα με την παραγώμενη θερμότητα και να λιώσουν το φανάρι από μέσα αν και νομίζω ότι τα δικά μου είναι μεταλλικά και όχι πλαστικά αλλά ρωτάω εδώ τους ειδικούς αν τις προτείνουν ή καλύτερα όχι και να μείνω στις κλασσικές.

Τί λέτε ;;;; :)

Δημοσ.

Μπαίνουν κανονικά , ίσως με μια μικρή μετατροπή.Αν δε πιάνουν τα χέρια σου να απευθυνθείς σε συνεργείο / ηλεκτρολογείο.Υπάρχουν led με "κλέφτη" για το canbus.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει led osram που είναι street legal και φεγγουν σωστά. Ο ξάδερφος μου που είναι ηλεκτρολόγος άρχισε να πουλάει τέτοιες και μου λέει μια χαρά είναι, με κινεζικές δεν είχε ασχοληθεί ποτέ. Απλά κάνουν 95+ το ζευγάρι. Καλό είναι να τις περάσεις σε έναν σοβαρό ηλεκτρολόγο να σου κάνει και την ρύθμιση. 

Επεξ/σία από lary7
Δημοσ.

99% βέβαια το γεγονός οτι τα κάτροπτρα στο αμάξι σου είναι για πυρακτώσεως θα κάνουν τα φώτα να μην κόβουν στο σωστό σημείο και άρα θα σταβώνεις τον κόσμο απέναντι. Εγώ θα πρότεινα να βάλεις τις λάμπες για τις οποίες σχεδιάστηκε η μονάδα φωτισμού που έχεις.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Για τις Heleco τι γνώμη έχετε;

Μην μπλέκεις με κινεζιές, στην αρχή είναι καλές και μετά απο μερικούς μηνες φέγγουν σαν καντήλια. Οι μονες προς το παρόν εγκεκριμένες σε μερικές χώρες σαν λάμπες αντικατάστασης αλογόνου είναι οι Osram, οπότε είναι μονοδρομος για όποιον θέλει αξιοπιστία. https://www.osram.com/am/night-breaker-led.jsp

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα,

έβαλα led σε audi A3 2007 σε αντιπροσωπεία πριν 2 χρόνια.

όλα άριστα, ούτε καμμένο μοτέρ υαλοκαθαριστήρων , ούτε τύφλωμα στους απέναντι.

Δημοσ.

Οι Osram που αναφέρουν και οι υπόλοιποι παραπάνω φαίνεται να έχουν καλές κριτικές.

Για άλλους τύπους πας ψάχνοντας.

ΥΓ. Το led να λιώσει φανάρι που είναι φτιαγμένο για αλογόνου δεν παίζει...εκτός αν πάρει φωτιά.

Δημοσ.

Έχω βάλει led λάμπες στην μηχανή απο το 2018. 

Είχα βρει πιστό αντίγραφο (κινέζικες φυσικά) των night breaker (osram)..... Oslamb ! .... φυσικά γνώριζα τι έπαιρνα, τις έβαλα δοκιμαστικά  (περιμένοντας να τις αλλάξω εάν καούν ή εάν ενοχλούν τους άλλους οδηγούς κατά την νυχτερινή οδήγηση) τίποτα δεν συνέβη.

Μέχρι σήμερα, δουλεύουν άψογα κ το βράδυ η οδήγηση γίνεται απολαυστική

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...