Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρονται στην παρουσίαση του Chaos, του «ελληνικού υπεραυτοκινήτου των 3.000 ίππων» παραβλέποντας σημαντικές ενδείξεις που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη σοβαρότητα του όλου εγχειρήματος.

Η παρουσίαση του «υπεραυτοκινήτου» πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακά, με τις υποσχέσεις του δημιουργού του (SP Panopoulos Automotive) να προκαλούν εντύπωση, αν και το όχημα δεν υπάρχει καν σε πρωτότυπη μορφή, τη στιγμή που η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει...το 2022. Αντί για κάποιο βίντεο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να δουν για πρώτη φορά το αυτοκίνητο σε δράση, όσοι κατόρθωσαν να συνδεθούν μετά από την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα, είδαν νέα τρισδιάστατα renderings που «αποκαλύπτουν» την τελική μορφή του αυτοκινήτου καθώς και τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Όμως, σύμφωνα με αναφορές χρηστών στο Twitter αλλά και μελών του Insomnia, προκύπτουν σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας ως προς το υλικό που παρουσιάστηκε, όπως φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, αεροτομές κ.α., καθώς καταγγέλεται πως αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την εταιρεία, καθώς έχουν αντληθεί από ιστοσελίδες του εξωτερικού. 

Σε άλλες υποσχέσεις που συνοδεύουν το Chaos τα τελευταία δύο χρόνια, από τη στιγμή της αρχικής ανακοίνωσης, συμπεριλαμβάνεται η παρουσίασή του από την ελληνική κυβέρνηση στο προσεχές μέλλον, η παρουσίασή του μέσω της εκπομπής Top Gear του BBC αλλά και η δημόσια εμφάνιση στο «νέο εργοστάσιο», για το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωρρας, Ελληνες αυτοχθονες ιθαγενεις, και τωρα το Χαος.

Στη μ@λ#κ$α και τα fake news τα παμε καλα τελικα.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 13
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε προσφατη συνεντευξη σε κρατικο ραδιοφωνο ειπωθηκε και οτι του εκλεψαν ηδη τη σχεδιαση στις ζαντες οποτε υποβαλλονται πατεντες για το νεο υπεραυτοκινητο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης οι άχρηστοι ούτε το chaos δεν μπορούσαν να κάνουν σωστά στο cad

Και εδώ το scan το έγραψαν με 2 nn. Ούτε ένα σωστό photoshop δεν μπορούν να κάνουν. Και οι αποθήκη είναι πραγματική από Αγγλία. Έφτιαξαν το αμάξι στο cad και το έκαναν αντιγραφή επικόλληση στις φωτογραφίες από την αποθήκη.

 

cahos.jpg.6560f475edf000db0b760be7557ac9d8.jpg

chaos-10.jpg

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Πανόπουλος έχει ολόκληρο βιογραφικό από πίσω του στον χώρο της αυτοκίνησης, όσοι τον ταυτίζετε με Σώρρες είστε απλά ανενημέρωτοι.

Επεξ/σία από stefstefan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...