Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Layono είπε

Ευχαριστω για την απαντηση. Και εγς εκει θα ηθελα να πουληθουν 180-200, για να μου φτασουν για τις αγορες μου. Καλες γιορτες!!

Δεν θα τα πουλησεις δεν βλεπω τον λογο αν μην  παει καποιος σε καινουρια και καλυτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν θα τα πουλησεις δεν βλεπω τον λογο αν μην  παει καποιος σε καινουρια και καλυτερα.

Παλιά μηχανήματα, που λειτουργούν μηχανές ή συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να εκσυγχρονιστούν ούτε να αλλάξουν περιβάλλον εργασίας, πρέπει πάση θυσία να "επιβιώσουν".

Έτοιμα στημένα μηχανήματα, που καταστρέφεται κάποιο κομμάτι hardware ή θέλουν να βάλουν το top notch cpu (αυτό ήταν ο 7700k σε αυτή τη γενιά) για να αποφύγουν την ολική αναβάθμιση, την επανεγκατάση κλπ κλπ.

Υπάρχουν λόγοι και γι΄αυτό υπάρχουν και sold items στο ebay (μπορείς να το διασταυρώσεις).

Προφανώς και δεν αφορά εσένα και τη μεγάλη μερίδα...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Παλιά μηχανήματα, που λειτουργούν μηχανές ή συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να εκσυγχρονιστούν ούτε να αλλάξουν περιβάλλον εργασίας, πρέπει πάση θυσία να "επιβιώσουν".

Έτοιμα στημένα μηχανήματα, που καταστρέφεται κάποιο κομμάτι hardware ή θέλουν να βάλουν το top notch cpu (αυτό ήταν ο 7700k σε αυτή τη γενιά) για να αποφύγουν την ολική αναβάθμιση, την επανεγκατάση κλπ κλπ.

Υπάρχουν λόγοι και γι΄αυτό υπάρχουν και sold items στο ebay (μπορείς να το διασταυρώσεις).

Προφανώς και δεν αφορά εσένα και τη μεγάλη μερίδα...

Αν τα βαλει στο Ebay μπορει εδω θα του πουν τι θελεις 100 για τον επεξεργαστη 70 εχει αυτος που ειναι καλυτερος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Αν τα βαλει στο Ebay μπορει εδω θα του πουν τι θελεις 100 για τον επεξεργαστη 70 εχει αυτος που ειναι καλυτερος.

Ebay μπορω να πουλησω ή θα παιζουν τελωνεια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Layono είπε

Ebay μπορω να πουλησω ή θα παιζουν τελωνεια?

Δεν εχω ιδεα αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι παιρνει ποσοστο απο τις πωλησεις δεν ειναι δωρεαν.

• Like 1
Δημοσ.

μου δωσε φιλος 20 κασεττες data cartridge  72 gb

και μιαDELL  ULTRIUM 6 Data cartridge lto 2.5TB/6.25 TB

χρησιμοποιημενες η ερωτηση μου ειναι αν πουλιουνται και σε ποια τιμη,σας ευχαριστω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Federacion είπε

Υπάρχει τοπικ πόσο να πουλήσω για αντικείμενα που δεν είναι hardware;

Κάποιος mod (υποθέτω), μετέφερε ήδη το μήνυμά σου σε αυτό.

Μπορείς να ρωτήσεις τι θες να πουλήσεις κι εφόσον κάποιος γνωρίζει σχετικά,  ίσως λάβεις εκτίμηση κόστους.

Πολλές φορές τα κριτήρια είναι υποκειμενικά κι άλλες αντικειμενικά.

Ότι διαβάσεις δεν είναι"ευαγγέλιο που πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα"

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/12/2024 στις 8:29 ΜΜ, benign είπε

Καλες γιορτες με υγεια και χαρα και καλες πωλησεις/αγορες.

Ένα xiaomi redmi note 10 pro πόσο μπορώ να το δώσω ?

Δημοσ.

καλησπέρα πόσο πιστεύετε θα μπορούσα να πουλήσω το παρακάτω pc

mobo: Asus Prime H610M-A D4

cpu: Intel Core i5-12500

ram: Kingston: 16GB FURY Beast DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 (x2)

psu: MSI MPG A650GF 650W Full Modular Gold Rated Power Supply

storage: Samsung 1TB NVMe SSD 980 Series M.2 PCI-Express

case: Cougar MX410 Mesh-G Mid-Tower RGB Windowed Case Tempered Glass

gpu: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB OC

monitor: Dell S2522HG Full HD 24.5¨ Wide LED IPS - 240Hz / 1ms with AMD FreeSync Premium - Nvidia G-Sync Compatible

(Έχει προστεθεί extra ψύκτρα για τον επεξεργαστή η Arctic Freezer 34 eSports Duo)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...