ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα, πρόσφατα παρήγγειλα από κίνα ένα μεγάλο σχετικά δίκοπο μαχαίρι. Το δέμα θα περάσει κανονικά τελωνείο, ξέρει κανείς τι θα συμβεί αν εκεί κατασχέσουν το μαχαίρι ? ( ως αναφορά εμένα και το αν θα μπλέξω, γιατί για το μαχαίρι χέστηκα και αν το κατασχέσουν )
vamvakoolas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 ποσους ιππους εχεις; ειναι injection? εξαρταται απο τα εξτρα, αν για παραδειγμα εχεις ηλιοροφη, δερματινα καθισματα, εχει φορους...αλλα για μαχαιρι δυσκολο εκτος αν ειναι carbon 1
ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 μαλλον το λες λογο του του auto & moto, αλλα απο το να βαλω hardware ή softwar... δικοπα μαχαιρια δεν περνανε απο τα τελωνεια, κατασχονται, και ψαχνω να βρω τι συνεπιες θα εχει αυτο για μενα, πχ προστιμο οποιος ξερει τι μπορει να παιχτει ας απαντησει
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER είπε μαλλον το λες λογο του του auto & moto, αλλα απο το να βαλω hardware ή softwar... δικοπα μαχαιρια δεν περνανε απο τα τελωνεια, κατασχονται, και ψαχνω να βρω τι συνεπιες θα εχει αυτο για μενα, πχ προστιμο οποιος ξερει τι μπορει να παιχτει ας απαντησει Μπλα μπλα θα ήτο ταμάμ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να εχεις συνέπειες.Το μαχαίρι ειναι λειτουργικό ή display ?
ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 λειτουργικο σε κάθε περίπτωση , εγώ ένα θέλω να ξέρω, αν το κατασχέσουν ποιες είναι οι τυχών νομικές κυρώσεις σε βάρος μου
gorge18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Πιστευω θα μαθεις συντομα. Εμεις απο την αλλη θα μαθουμε αν δεν ξανα δουμε αναρτηση σου... Αν ειναι μεγαλο ισως και να το ψαξουν αν ειναι σχετικα μικρο δεν νομιζω να ασχοληθουν.
Nabuko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER είπε εγώ ένα θέλω να ξέρω Εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί το χρειάζεσαι?
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2021 στις 1:58 ΜΜ, ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER είπε ξέρει κανείς τι θα συμβεί 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Πιστευω θα μαθεις συντομα. Εμεις απο την αλλη θα μαθουμε αν δεν ξανα δουμε αναρτηση σου... Τον Σάκη Κεχαγιόγλου να πάρεις... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr
ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 ρε παιδιά, ρωτάω κάτι συγκεκριμένο, όποιοσ δεν ξέρει καλύτερα να μην απαντά
Nabuko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Ωπ, τι έχουμε εδώ? https://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?p=917877 1
Kostasallinone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αν σου πει κανείς τίποτα πες τους ότι είναι κουζινομάχαιρο και ότι σου αρέσει να κάνεις κινέζικες συνταγές.
Nabuko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER είπε ρε παιδιά, ρωτάω κάτι συγκεκριμένο, όποιοσ δεν ξέρει καλύτερα να μην απαντά Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και δεν απάντησες. Αν δεν απαντάς εσύ πως θέλεις απαντήσεις? Τι το θέλεις το μαχαίρι? το θέλεις για τη δουλειά σου? β. Μαχαίρια κάθε είδους, εκτός εκείνων που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, τέχνη, θήρα, αλιεία ή άλλη συναφή χρήση.
ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το μαχαίρι για διακόσμηση το θέλω Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από ΑντώνηςPC/LAPTOP/GAMER
duende Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 ενας συναδελφος που πριν κατι χρονια σε ταξιδι στη κινα εφερε κατι χατζαρες για να τις κρεμασει στον τοιχο του, τις κατασχεσαν στο αεροδρομιο και του ειπαν να βγαλει αδεια συλλεκτη για να τις παρει. ετρεχε στη γαδα και δε ξερω που αλλου, αλλα μετα απο καιρο τις πηρε. δε θυμαμαι κατι για προστιμο. αν θυμαμαι καλα παιζει και ρολο αν ειναι ακονισμενο και κοβει η οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα