Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Α γειτονας εισαι κι εσυ. :D

ps

Εγω τα καταφερα χτες.

852 καμερες εχει, καταφερα και την εφαγα σε πεζοδρομιο.

afca6b82-8eff-4580-8a0c-d1543a6b8c83.jpeg

Ναι Π.Φ.

Κρίμα αλλά πλέον δεν κάθομαι να σκάω τον προφυλακτήρα που μου τον είχαν γρατσουνίσει ακόμη έτσι τον έχω

Πιστεύω με λίγο ξύσιμο και σπρέυ θα φτιάχνει αν την πας σε κανένα ζαντά

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α κοιτατε τις γρατσουνιες στις ζαντες σας εσεις;  😅

εμενα τις κοιταει ο επομενος υποψηφιος αγοραστης συνηθως 🤣

pass it by and move on

δε τα γλυτωνουμε αυτα!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, ειμαι στην διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου. Προέρχομαι από ένα polo του 2007 οπότε όλα φαίνονται διαστημικά σε σχέση με αυτό.

Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω το ford puma, στις 23,540 περίπου ( βασική έκδοση αλλά έχει ότι θα ήθελα) και μου είπε ο πωλητής τα γνωστά για άμεσο κλείσιμο μέχρι την Τρίτη -1000 ευρώ και δώρο συναγερμό.

Έχω ένα παιδί οπότε για τα επόμενα χρόνια θα έχω το καθισματάκι κλασσικά. Γενικά μου φάνηκε σαν πρώτη εικόνα άνετο εσωτερικά για τις ανάγκες μου ( συγκριτικά με το δίπορτο polo που έχω τώρα).

Με τραβάει πολύ και το επιτόκιο της Ford που αν δεν κάνω λάθος αυτήν την στιγμή είναι το χαμηλότερο που υπάρχει ( 3.99). Με προβληματίζει λίγο μόνο αυτό που διαβάζω για τις ζημιές δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν πλέον βέβαια σε αυτόν τον βαθμό και δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά που να μην ξεφεύγει οικονομικά. Επίσης έχει νόημα να πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία από αυτήν που πήγα αλλάζει κάτι σε προσφορές / παροχές ή όλες τα ίδια δίνουν; 

Δημοσ.
6 hours ago, Fravia said:

Καλησπέρα, ειμαι στην διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου. Προέρχομαι από ένα polo του 2007 οπότε όλα φαίνονται διαστημικά σε σχέση με αυτό.

Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω το ford puma, στις 23,540 περίπου ( βασική έκδοση αλλά έχει ότι θα ήθελα) και μου είπε ο πωλητής τα γνωστά για άμεσο κλείσιμο μέχρι την Τρίτη -1000 ευρώ και δώρο συναγερμό.

Έχω ένα παιδί οπότε για τα επόμενα χρόνια θα έχω το καθισματάκι κλασσικά. Γενικά μου φάνηκε σαν πρώτη εικόνα άνετο εσωτερικά για τις ανάγκες μου ( συγκριτικά με το δίπορτο polo που έχω τώρα).

Με τραβάει πολύ και το επιτόκιο της Ford που αν δεν κάνω λάθος αυτήν την στιγμή είναι το χαμηλότερο που υπάρχει ( 3.99). Με προβληματίζει λίγο μόνο αυτό που διαβάζω για τις ζημιές δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν πλέον βέβαια σε αυτόν τον βαθμό και δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά που να μην ξεφεύγει οικονομικά. Επίσης έχει νόημα να πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία από αυτήν που πήγα αλλάζει κάτι σε προσφορές / παροχές ή όλες τα ίδια δίνουν; 

To επιτοκιο ειναι βασικος λογος να πας σε φορντ

Κατα βαση τα προβληματα με τους ecoboost εχουν λυθει και εχεις αρκετη εγγυηση οποτε δεν θα το φοβομουν.

Αν δεν θελεις να πας σε ηλεκτρικο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fravia είπε

Καλημέρα

Εκτός απο προβλήματα συναρμογής (τριξίματα) και ένα θέμα που είχα με την μπαταρία (αν θυμάμαι καλά) , δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο για το πούμα απο σοβαρά προβλήματα.

Όλα κάτι βγάζουν πλέον οπότε αν σου αρέσει σε καλύπτει και είναι και στα λεφτά σου με το καλό να το πάρεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fravia είπε

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για προβλήματα. Εχουν λυθεί. Είσαι όμως βέβαιος ότι χώρας και ΘΑ χωρας; 

Το είχα δει για 2ο κ μου φάνηκε πιο στενό μέσα από το φιέστα - εξωφρενικά μικρό για τα δεδομένα μου…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για προβλήματα. Εχουν λυθεί. Είσαι όμως βέβαιος ότι χώρας και ΘΑ χωρας; 

Το είχα δει για 2ο κ μου φάνηκε πιο στενό μέσα από το φιέστα - εξωφρενικά μικρό για τα δεδομένα μου…

Αφου βασίζεται στην πλατφόρμα του fiesta , είναι όντως πολύ στενό 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αφου βασίζεται στην πλατφόρμα του fiesta , είναι όντως πολύ στενό 

Ναι βασίζεται απλά κατάφεραν και το έκαναν πιο στενό από το φιέστα 😕

μάλλον για χώρο αποσκευών αλλά κ πάλι απάλευτο 

το καμικ κ τα αδέρφια του με διαφορά πιο άνετα σε χώρους 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Fravia said:

Έχω το αυτοκίνητο από τον Νοέμβριο. Με ένα παιδί σχεδόν 2 χρονών, δεν έχουμε πρόβλημα από χώρους. Είμαι 1,91 σε πολύ άνετη θέση οδήγησης και η σύζυγος κάθεται πίσω μου άνετα (1,72). 

• Like 3
Δημοσ.

Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσει.

2 ώρες πριν, paylidis είπε

Προερχόμενος από το polo δεν μου φάνηκαν κακοί βέβαια δεν το είδα φορτωμένο με παιδικό καθισματάκι και πίσω επιβάτη για να κρίνω. Απλά σε αυτά που παρέχει δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο έστω και παραπλήσιο.

1 ώρα πριν, CrisCrisCris είπε

Έχω το αυτοκίνητο από τον Νοέμβριο. Με ένα παιδί σχεδόν 2 χρονών, δεν έχουμε πρόβλημα από χώρους. Είμαι 1,91 σε πολύ άνετη θέση οδήγησης και η σύζυγος κάθεται πίσω μου άνετα (1,72). 

Είμαστε στα ίδια σχεδόν 1.86 εγώ 1.70 η σύζυγος και εμείς ένα παιδί 2 χρόνων. 
επίσης αν και δεν θα ήθελα να ανέβω παραπάνω οικονομικά ή μετάβαση σε αυτόματο αξίζει; 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fravia είπε

επίσης αν και δεν θα ήθελα να ανέβω παραπάνω οικονομικά ή μετάβαση σε αυτόματο αξίζει; 

Εννοείται πως αξίζει απλά σου προσθέτει ένα άγχος για κάτι που μπορεί να χαλάσει

Δημοσ.
28 minutes ago, Fravia said:

Προερχόμενος από το polo δεν μου φάνηκαν κακοί βέβαια δεν το είδα φορτωμένο με παιδικό καθισματάκι και πίσω επιβάτη για να κρίνω. Απλά σε αυτά που παρέχει δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο έστω και παραπλήσιο.

Είμαστε στα ίδια σχεδόν 1.86 εγώ 1.70 η σύζυγος και εμείς ένα παιδί 2 χρόνων. 

Επειδή έχω και όγκο (110kg) σου παραθέτω φωτό από εμένα στο πίσω κάθισμα από τον οδηγό (ρυθμισμένο για εμένα)

Spoiler

backseat.jpg.bcf7eb8271c5a9ba6a393b903355a921.jpg

και στη θέση του συνοδηγού όπου πίσω είναι το παιδικό κάθισμα

Spoiler

front_passenger_seat.jpg.967b6abe8b946cd67ec02b6f911a5697.jpg

και bonus το παιδικό κάθισμα

Spoiler

backrow.jpg.ee5fa835ed41733d0e3a7343ba35b7cc.jpg

Επειδή πριν ήμουν με manual, για το αυτόματο θα σου έλεγα ότι αξίζει. Αλλά σίγουρα να κάνεις πρώτα test drive να το δεις και μόνος σου.

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Fravia είπε

Εχεις δει τα αντίστοιχα του group vag? Το Καμικ πχ που ανέφερα είναι με διαφορά πιο άνετο και στα ίδια λεφτά χονδρικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CrisCrisCris είπε

Επειδή έχω και όγκο (110kg) σου παραθέτω φωτό από εμένα στο πίσω κάθισμα από τον οδηγό (ρυθμισμένο για εμένα)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

backseat.jpg.bcf7eb8271c5a9ba6a393b903355a921.jpg

και στη θέση του συνοδηγού όπου πίσω είναι το παιδικό κάθισμα

front_passenger_seat.jpg.967b6abe8b946cd67ec02b6f911a5697.jpg

και bonus το παιδικό κάθισμα

backrow.jpg.ee5fa835ed41733d0e3a7343ba35b7cc.jpg

Επειδή πριν ήμουν με manual, για το αυτόματο θα σου έλεγα ότι αξίζει. Αλλά σίγουρα να κάνεις πρώτα test drive να το δεις και μόνος σου.

Σε ευχαριστώ πολύ είναι πολύ κατατοπιστικές οι φωτογραφίες. Θα πάω το απόγευμα να το ξανά δω με την σύζυγο. Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι και με την εγγύηση γιατί πήγα να κάνω μια δοκιμαστική διαμόρφωση και βλέπω πως τα 8 χρόνια εγγύηση τα έχουν με χρέωση τώρα (+1000)

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Εχεις δει τα αντίστοιχα του group vag? Το Καμικ πχ που ανέφερα είναι με διαφορά πιο άνετο και στα ίδια λεφτά χονδρικα

Δεν έχω πάει από κοντά από το configuration που έχει στο site της αν βάλω μερικά από αυτά που θα ήθελα στάνταρ ( αισθητήρες, κάμερα που τα θέλω σίγουρα) βλέπω πως ανεβαίνει. Αν το βάλω και με μερικά που έχει το puma ( virtual cockpit) πάω στα 26000 περίπου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fravia είπε

Σε ευχαριστώ πολύ είναι πολύ κατατοπιστικές οι φωτογραφίες. Θα πάω το απόγευμα να το ξανά δω με την σύζυγο. Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι και με την εγγύηση γιατί πήγα να κάνω μια δοκιμαστική διαμόρφωση και βλέπω πως τα 8 χρόνια εγγύηση τα έχουν με χρέωση τώρα (+1000)

Δεν έχω πάει από κοντά από το configuration που έχει στο site της αν βάλω μερικά από αυτά που θα ήθελα στάνταρ ( αισθητήρες, κάμερα που τα θέλω σίγουρα) βλέπω πως ανεβαίνει. Αν το βάλω και με μερικά που έχει το puma ( virtual cockpit) πάω στα 26000 περίπου.

Μη κοιτάς τον configurator. Πήγαινε από κοντά. 

• Δημιουργία νέου...