paylidis Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ 32 λεπτά πριν, aris_rom είπε Όλα καλά και όλα ωραία για το Q3. Πολύ ωραίο, όμορφο ναι και κοκ. Αυτή η μαύρη "γρίλια" που ανεβαίνει από κάτω της μάσκας έως τα φώτα τί την θέλανε; Πραγματικά μου χαλάει όλο το κατα τ΄άλλα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Μου φαίνεται περιττό και άσχημο. Και προφανώς σόι τιμές είναι αστείες. Ο Χριστούλης και η Παναγία δλδ. 44κ; Sorry, too much. Προφανώς θα μοσχοπουλήσει, και μέσω leasing αλλά πολλά λεφτά. Προφανώς με τέτοια νούμερα η BMW φαίνεται και είναι ευκαιρία. Ετσι ακριβώς η bmw είναι ευκαιρία Κ στο κάτω κάτω άλλο bmw άλλο Audi (που είναι Vw κατά 90%) 2
Xvipes Δημοσ. χθες στις 03:20 μμ Δημοσ. χθες στις 03:20 μμ Βάζω μερικές που έβγαλα σήμερα. Πήρα σαν έξτρα και το Driving assistance professional package και έχω εντυπωσιαστεί. Ίσως βγάλω βίντεο άμα καταφέρω αλλά πρακτικά σε κίνηση πατάω ένα κουμπί και μπορώ να κάτσω στο κινητό μου. Σταματάει, ξεκινάει, κρατάει λωρίδα χωρίς καν να χρειάζεται να βάλω τα χέρια στο τιμόνι(μέχρι 15 χλμ/ώρα) και πάνω από 75 χλμ/ώρα αλλάζει και λωρίδα μόνο του αν χρειαστεί. Το μόνο που με έχει ξενερώσει είναι το lag στην εκκίνηση αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω. 15
tsofras Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) @Xvipes Καλοτάξιδο να το χαρείς μαν Φωτό εσωτερικού είναι υποχρεωτικές απο τους κανόνες της ομάδας Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από tsofras 1
Xvipes Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 36 minutes ago, tsofras said: @Xvipes Καλοτάξιδο να το χαρείς μαν Φωτό εσωτερικού είναι υποχρεωτικές απο τους κανόνες της ομάδας Ευχαριστώ πολύ και my bad! Και μια και οι κανόνες δεν διευκρινίζουν για ποιο εσωτερικό μιλάμε Βάζω και αυτήν την φώτο για όποιον μικρός έπαιζε όνομα-ζώο και στο χρώμα έβαζε λουλακί και τον κράζανε Spoiler 6 2
aris_rom Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Κουκλί! Καλοτάξιδο με ω]όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε! Και το εσωτερικό πανέμορφο με τιμονάρα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις