Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE.

Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά.

Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο.

Υπάρχει κάποια SIM που να κάνει αυτό όσο πιό φτηνά γίνεται?

Δημοσ.
Στις 11/11/2021 στις 9:39 ΠΜ, MessengerOfGood είπε

Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE.

Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά.

Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο.

Το giga on the spot λαμβάνει sms αλλά δεν ξέρω εάν στέλνει

Δημοσ.
Στις 12/11/2021 στις 10:41 ΠΜ, pan0s_ είπε

Το giga on the spot λαμβάνει sms αλλά δεν ξέρω εάν στέλνει

Το WiFi on the spot δεν υποστηρίζει αποστολή SMS καθώς έχει από προεπιλογή φραγή στην αποστολή των μηνυμάτων. Το ιδανικό είναι να πας να φτιάξεις ένα καρτοκινητό και να βάζεις μέσα 10€-12€ ανά δύο μήνες χωρίς την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 11/11/2021 στις 9:39 ΠΜ, MessengerOfGood είπε

Εφοσον εχεις οικογενιακο πακετο μηπως συνφερει να βγαλεις μια σιμ εκει περαε που να μοιραζεται τα sms σου ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Εφοσον εχεις οικογενιακο πακετο μηπως συνφερει να βγαλεις μια σιμ εκει περαε που να μοιραζεται τα sms σου ?

Στο οικογενειακό έχω μια κάρτα δώρο, αλλά είναι DATA SIM και μοιράζεται μόνο DATA δεν μοιράζεται SMS. Θα τους ρωτήσω, αλλά νομίζω πρέπει να φτιάξω νέα σύνδεση που πάει ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...