MessengerOfGood Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE. Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά. Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο. Υπάρχει κάποια SIM που να κάνει αυτό όσο πιό φτηνά γίνεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 9:39 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE. Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά. Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο. Υπάρχει κάποια SIM που να κάνει αυτό όσο πιό φτηνά γίνεται? Το giga on the spot λαμβάνει sms αλλά δεν ξέρω εάν στέλνει
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ. Που το βρίσκω αυτό?
morticon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 10:41 ΠΜ, pan0s_ είπε Το giga on the spot λαμβάνει sms αλλά δεν ξέρω εάν στέλνει Το WiFi on the spot δεν υποστηρίζει αποστολή SMS καθώς έχει από προεπιλογή φραγή στην αποστολή των μηνυμάτων. Το ιδανικό είναι να πας να φτιάξεις ένα καρτοκινητό και να βάζεις μέσα 10€-12€ ανά δύο μήνες χωρίς την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 11/11/2021 στις 9:39 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE. Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά. Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο. Υπάρχει κάποια SIM που να κάνει αυτό όσο πιό φτηνά γίνεται? Εφοσον εχεις οικογενιακο πακετο μηπως συνφερει να βγαλεις μια σιμ εκει περαε που να μοιραζεται τα sms σου ?
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εφοσον εχεις οικογενιακο πακετο μηπως συνφερει να βγαλεις μια σιμ εκει περαε που να μοιραζεται τα sms σου ? Στο οικογενειακό έχω μια κάρτα δώρο, αλλά είναι DATA SIM και μοιράζεται μόνο DATA δεν μοιράζεται SMS. Θα τους ρωτήσω, αλλά νομίζω πρέπει να φτιάξω νέα σύνδεση που πάει ακριβά.
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Σε gps locator αυτοκινήτου έχω βάλει Inter telecom https://www.intertelecom.gr/mobile/rates Χρόνια τώρα, δεν χρειάστηκα κάτι άλλο κι έχω ξεχάσει ποτέ έκανα ανανέωση. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Doubt είπε Σε gps locator αυτοκινήτου έχω βάλει Inter telecom https://www.intertelecom.gr/mobile/rates Χρόνια τώρα, δεν χρειάστηκα κάτι άλλο κι έχω ξεχάσει ποτέ έκανα ανανέωση. Στέλνει SMS? Λαβαίνει SMS?
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στέλνει και λαμβάνει. Ρώτησε την εξυπηρέτηση τους για να είσαι 100%. Δεν θα είσαι ο πρώτος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα