Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας στην πολυκατοικία μου έχει γίνει εγκατάσταση οπτικών ινών σε όλους τους ορόφους. Μπαίνοντας στο site sfbb μου βγάζει σαν δυνατότητα να βάλω μόνο τον οτε. Γνωρίζει κάποιος πότε θα ανοίξει για τους υπόλοιπους παρόχους;

Δημοσ.

Λογικα η περιοχη ειναι του ΟΤΕ, οποτε οι Παροχοι θα εμφανιστουν μονο οταν διασυνδεθουν με τον ΟΤΕ και ενημερωθουν τα συστηματα για διαθεσιμοτητα. Δεν ειναι κατι που γινεται συνηθως αμεσα και ενδεχομενως να μην επιλεξουν να συνδεθουν απο την αρχη. Γνωριζω περιοχες που εχει διαθεσιμοτητα ΟΤΕ (αναδοχος), Wind αλλα οχι Vodafone & Nova πανω απο 1 χρονο, μιας και δεν εχουν διασυνδεθει στα OLT / ΟΚΣΥΑ / ΣΥΜΕΦΣ του ΟΤΕ…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Vodafone προς το παρόν δεν δίνει πουθενά FTTH από υποδομές άλλων, οπότε πρακτικά μόνο τη Wind περιμένεις, και αν.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

- Και στην Πετρούπολη που μένω εγώ και υπάρχει ενεργό δίκτυο FTTH σχεδόν ένα χρόνο μπορείς να επιλέξεις μόνο μεταξύ Cosmote και Wind. Μάλιστα στην αρχή η Cosmote νόμιζε ότι «θα ξεπουλήσει» και κρατούσε «σκληρή» έως περιθωριακά νόμιμη εμπορική πολιτική με αποτέλεσμα να βάλουν ελάχιστοι. Τώρα κυριολεκτικά παρακαλάνε να μπεις στο νέο δίκτυο…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...