Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθεια σας.. Φέτος δεν υπέβαλα φορολογική δήλωση (ούτε έχω υποβάλει ποτέ ούσα φοιτήτρια τα προηγούμενα χρόνια) επειδή μου είπε μια φίλη ότι δεν χρειάζεται εφόσον δεν είχα κανένα εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό) το 2020. Τώρα μου ζητάνε από μια υπηρεσία ε1 αλλά εγώ δεν έχω... Μπορώ να υποβάλω υπεύθυνη δήλωση  μη υποχρέωσης υποβολής δήλωσης ή πρέπει να κάνω εκπρόθεσμη δήλωση γιατί ήταν λάθος να μην κάνω;; 

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Margarita4534 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθεια σας.. Φέτος δεν υπέβαλα φορολογική δήλωση (ούτε έχω υποβάλει ποτέ ούσα φοιτήτρια τα προηγούμενα χρόνια) επειδή μου είπε μια φίλη ότι δεν χρειάζεται εφόσον δεν είχα κανένα εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό) το 2020. Τώρα μου ζητάνε από μια υπηρεσία ε1 αλλά εγώ δεν έχω... Μπορώ να υποβάλω υπεύθυνη δήλωση  μη υποχρέωσης υποβολής δήλωσης ή πρέπει να κάνω εκπρόθεσμη δήλωση γιατί ήταν λάθος να μην κάνω;; 

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. 

1) Υπεύθυνη δήλωση για μη υποβολή δήλωσης.

2) Αντίγραφο Ε1 του γονέα που σε δηλώνει σαν προστατευόμενο μέλος / φοιτήτρια (φαίνεσαι στη τελευταία σελίδα)

r.jpg.b72afb4e2912850eb90a2a66ce58e719.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1) Υπεύθυνη δήλωση για μη υποβολή δήλωσης.

2) Αντίγραφο Ε1 του γονέα που σε δηλώνει σαν προστατευόμενο μέλος / φοιτήτρια (φαίνεσαι στη τελευταία σελίδα)

r.jpg.b72afb4e2912850eb90a2a66ce58e719.jpg

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ♥️

Δημοσ.

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά για να ξέρεις για άλλη φορά, μπορείς να κάνεις κανονικά φορολογική δήλωση, απλώς δηλώνεις μηδενικό εισόδημα και προφανώς δεν πληρώνεις φόρους. Απλώς έχεις την δήλωση για να αποφεύγεις τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά για να ξέρεις για άλλη φορά, μπορείς να κάνεις κανονικά φορολογική δήλωση, απλώς δηλώνεις μηδενικό εισόδημα και προφανώς δεν πληρώνεις φόρους. Απλώς έχεις την δήλωση για να αποφεύγεις τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Αν κάνει δική της φορολογική δήλωση και δε φαίνεται στο Ε1 των γονιών της... θα έχουν πρόβλημα όταν πάνε στον ΕΦΚΑ να της ανανεώσουν την ασφάλεια υγείας προστατευόμενου μέλους. Ας τα αφήσει καλύτερα όπως είναι.

@Margarita4534

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
16 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά για να ξέρεις για άλλη φορά, μπορείς να κάνεις κανονικά φορολογική δήλωση, απλώς δηλώνεις μηδενικό εισόδημα και προφανώς δεν πληρώνεις φόρους. Απλώς έχεις την δήλωση για να αποφεύγεις τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον 

Έχετε δίκιο, ξέρω ότι μπορώ να κάνω μηδενική δήλωση απλά επειδή δεν ήμουν υπόχρεη δεν έκανα... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

16 ώρες πριν, marmagia είπε

http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/archive/5181/
άλλαξε τις ημερομηνίες πχ στην τελευταία και χρησιμοποίησε αυτή την υπεύθυνη δήλωση ως πρότυπο 

Ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...