Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 🙂 Είμαι φοιτητής. Έχω εργαστεί σε μια σεζόν σε ξενοδοχείο ωστόσο αυτό ήταν μέρος της πρακτικής μου ως ζαχαροπλάστης. Πλέον δεν με ενδιαφέρει αυτό και σπουδάζω κάτι που μου αρέσει πραγματικά. Απλώς θα ήθελα να εργαστώ ως βοηθός σερβιτόρου σε νησιά/Χαλκιδική τα καλοκαίρια. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και έχω καλό επίπεδο Γαλλικών. Από ότι βλέπω ωστόσο οι περισσότερες θέσεις ζητάνε προϋπηρεσία. Γνωρίζετε πως μπορεί κάποιος να βρει μια τέτοια εργασία χωρίς προϋπηρεσία στο σέρβις. Ευχαριστώ 👍

Δημοσ.

Προς το παρών ακόμα και αν υπήρχε η δυνατότητα δεν θα ήθελα να έχω μια 8ωρη εργασία. Επίσης από ότι είδα στις αγγελίες για ξενοδοχεία ζητάνε προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακό περιβάλλον ως σερβιτόρος. 

Δημοσ.

Έτσι λένε όλοι αλλά παίρνουν και χωρίς. Στείλε παντού, αν και ίσως είναι λίγο νωρίς και χαθεί το βιογραφικό σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Έτσι λένε όλοι αλλά παίρνουν και χωρίς. Στείλε παντού, αν και ίσως είναι λίγο νωρίς και χαθεί το βιογραφικό σου.

Ναι, ούτε σιαλως δεν με νοιάζει τι μισθό θα πάρω απλώς θέλω να εργαστώ τα καλοκαίρια. Το έχω ξανακουσει αυτό που είπες αλλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PanagiotisKara είπε

Ναι, ούτε σιαλως δεν με νοιάζει τι μισθό θα πάρω απλώς θέλω να εργαστώ τα καλοκαίρια. Το έχω ξανακουσει αυτό που είπες αλλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ. 

Να σε νοιάξει. Γιατί τότε, μάντεψε τι θα σου δώσει ο εργοδότης (ειδικά αν του το πεις).

Παρεμπιπτόντως, είναι ούτως ή άλλως / έτσι κι αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ.

Άσε τους να γράφουν ότι θέλουν στις αγγελίες, εσύ κάνε αίτηση όπου θέλεις και άσε τους αυτούς να ξεκαθαρίσουν.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, csontheline είπε

Να σε νοιάξει. Γιατί τότε, μάντεψε τι θα σου δώσει ο εργοδότης (ειδικά αν του το πεις).

Παρεμπιπτόντως, είναι ούτως ή άλλως / έτσι κι αλλιώς.

Ναι, έχεις δίκιο. Απλώς εννοούσα ότι εφόσον δεν έχω προϋπηρεσία δεν περιμένω κάτι το ιδιαίτερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...