Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πότε θα πρέπει να φυλλάσουμε τις αποδείξεις από τις αγορές που κάνουμε; Υπάρχει κάποια επίσημη σχετική ενημέρωση;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Για 5 χρόνια δεν είναι? Τις κρατάω χωριστά για κάθε έτος και μόλις περάσει η 5ετία τις πετάω.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχω ελάχιστες λόγω πληρωμών με κάρτα 😄

• Like 1
Δημοσ.

κι εγώ νομίζω 5 χρόνια είναι. αλλά δε κρατάω τίποτα. Εκτός αν είναι μεγάλες αγορές που έχουν εγγύηση. πχ ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά

• Like 4
Δημοσ.

5 χρόνια είναι. Πολλοί που δεν είναι υποχρεωμένοι να τα μαζευουν ηλεκτρονικά συνεχίζουν και κρατάνε κανονικά τις αποδείξεις, ηλικιωμένοι κυρίως. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, zoranb said:

Μέχρι πότε θα πρέπει να φυλλάσουμε τις αποδείξεις από τις αγορές που κάνουμε; Υπάρχει κάποια επίσημη σχετική ενημέρωση;

τα χω πεταξει.κανεις δεν θα ασχοληθει με τις αποδειξεις μου και γενικα για 5000 10000  ευρω αγορες.εδω δεν εχουν ατομα να κανουν ελεγχους με μενα θα ασχοληθουν.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε που οι μισές και βάλε έχουν ξεθωριάσει και δεν μπορείς να δεις τιποτα (έλεγξα τις προάλλες κάτι σακούλες με αποδείξεις που είχα κρατημένες).

Επεξ/σία από yannis27gr
  • Like 1
Δημοσ.

Και να τις κρατάς δεν έχει νόημα, μετά από κάποιο διάστημα οι περισσότερες σβήνουν και δεν φαίνεται τίποτα.

Μόνο για εγγύηση κι αυτές θέλουν φωτογραφίας/σκανάρισμα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που πρεπει να ανοιξεις το thread για να ανακαλυψεις ποιες πρεπει να φυλασσουμε, νομιζω λεγεται clickbait.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά τις φυλάω μέχρι να γυρίσω σπίτι και βγάλω τα πράγματα από τη σακούλα. Αν από την άλλη εννοείς ποσο καιρό πρέπει να τις φυλάει ο επιχειρηματίας που τις εκδίδει, νομίζω είναι μια 8ετια. 

Δημοσ.

Για τους άνω των 70 είναι απαραίτητο. Ότι είναι με κάρτα μετράει μόνο και αυτό φαίνεται αυτόματα. Όλες πέταμα. Από φίλο λογιστή αυτό. Εκτός αυτές που θέλουμε για εγγυήσεις κλπ... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...