Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί ένα κατάστημα να βάλει λάθος τιμή ρε παιδια, πρέπει να το φάμε; Μια χαρά είναι (δείτε τις κριτικές τους) και καλά έκαναν που τις ακύρωσαν. Μην είστε υπερβολικοί και στηρίξτε τα μαγαζιά που κάνουν καλή δουλειά αντί να τα κανιβαλιζετε

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κι εγώ δηλώνω ικανοποιημένος από το κατάστημα (after sales) και είναι και στην περιοχή μου. Όση αξία μπορεί να έχει αυτό τέλος πάντων, σίγουρα έχουν γίνει χειρότερα από "μεγαλύτερους" του χώρου.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είχα τηλεφωνική ενημέρωση ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η παραγγελία μου, λόγω διαθεσιμότητας. Η ερώτηση μου είναι η εξής, στην ομάδα εδω, εφόσον το παρήγγειλα από το δικό τους site σε αυτή την τιμή ενώ ήταν διαθέσιμο, γιατί να φάω άκυρο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν. Με κάλεσε ένα παλικάρι από το κατάστημα και μου εξήγησε την κατάσταση. Ήταν πραγματική η προσφορά όμως είχαν 5 τεμάχια για 45 περίπου παραγγελίες. 

Δυστυχώς δεν πρόλαβα για λίγο 😔, η δικιά μου ήταν η ~8η παραγγελία ( μέχρι να κάνω επαναφορά κωδικού εγώ καλησπέρα σας έχασα χρόνο ). 

Πολύ φιλική εξυπηρέτηση, ο υπάλληλος ειλικρινής, μάλιστα μου ζήτησε τέσσερις φορές συγνώμη για την αναστάτωση και ότι εάν το επιθυμώ και θέλω να αγοράσω κάποια άλλη οθόνη μπορώ να κάνω παραγγελία, στη συνέχεια να τους καλέσω ή να αποστείλω μειλ αναφέροντας το όνομα του συγκεκριμένου πωλητή και τον κωδικό της ακυρωμένης παραγγελίας ώστε να γίνει μια λίγο καλύτερη τιμή επιπλέον της προσφοράς.

Τίμια και ευγενική εξυπηρέτηση/επικοινωνία. Δυστυχώς δεν προλάβαμε. Καλή παραλαβή σε όσους στάθηκαν τυχεροί, πάμε παρακάτω μπας και βρούμε κάτι άλλο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ.

Καλα πηγε και αυτο. Απο skroutz εχει κανεις νεα; Σε εμενα εχει κολλησει στο " Σε αναζήτηση αντικατάστασης καταστήματος".

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Λοιπόν. Με κάλεσε ένα παλικάρι από το κατάστημα και μου εξήγησε την κατάσταση. Ήταν πραγματική η προσφορά όμως είχαν 5 τεμάχια για 45 περίπου παραγγελίες. 

Συγνωμη που παρεμβαινω στο τοπικ, αλλα αυτο πως γινεται; Νουμερακι σειρας προτεραιοτητας εκοβε οποιος εκανε παραγγελια ή συμβαση αγορας προιοντος οπως γινεται κανονικα; Φανταζομαι οχι.

Δεν μειωνεται το αποθεμα σε καθε υποβολη παραγγελιας μεχρι να φτασει στο μηδεν; Με status "κατοπιν παραγγελιας" παραγγειλατε; (δεν ειχα δει την σελιδα)

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αν είχα κάνει παραγγελία θα έβαζα μια ωραιότατη αρνητική τόσο στο skroutz όσο και στο google maps, όλη δική τους με πολύ αγάπη.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Συγνωμη που παρεμβαινω στο τοπικ, αλλα αυτο πως γινεται; Νουμερακι σειρας προτεραιοτητας εκοβε οποιος εκανε παραγγελια ή συμβαση αγορας προιοντος οπως γινεται κανονικα; Φανταζομαι οχι.

Δεν μειωνεται το αποθεμα σε καθε υποβολη παραγγελιας μεχρι να φτασει στο μηδεν; Με status "κατοπιν παραγγελιας" παραγγειλατε; (δεν ειχα δει την σελιδα)

Πολύ λίγα site αφαιρούν από το απόθεμα και μόνο αν έχει πληρωθεί η παραγγελία. Αν είναι με πληρωμή στην παράδοση ή με τραπεζική κατάθεση δεν το αφαιρούν από το απόθεμα για ευνόητους λόγους...

1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε

Προσωπικά αν είχα κάνει παραγγελία θα έβαζα μια ωραιότατη αρνητική τόσο στο skroutz όσο και στο google maps, όλη δική τους με πολύ αγάπη.

Γιατί όμως;

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πολύ λίγα site αφαιρούν από το απόθεμα και μόνο αν έχει πληρωθεί η παραγγελία. Αν είναι με πληρωμή στην παράδοση ή με τραπεζική κατάθεση δεν το αφαιρούν από το απόθεμα για ευνόητους λόγους...

Τι να σου πω, εδω και πολυ καιρο, μου τυχαινει πολλες φορες μολις παραγγειλω να πηγαινει σε "κατοπιν παραγγελιας" ενα προιον, τελευταια φορα πριν καποιες ημερες σε γνωστη αλυσιδα, προιον που μου παρεδωσε ο μεταφορεας την μεθεπομενη μερα. Πιστευα οτι εχουν λυθει αυτα τα θεματα λιγο πολυ.

(μιλω για απευθειας αγορα απο e-μαγαζι, οχι μεσω τριτου βεβαια)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι να σου πω, εδω και πολυ καιρο, μου τυχαινει πολλες φορες μολις παραγγειλω να πηγαινει σε "κατοπιν παραγγελιας" ενα προιον, τελευταια φορα πριν καποιες ημερες σε γνωστη αλυσιδα, προιον που μου παρεδωσε ο μεταφορεας την μεθεπομενη μερα. Πιστευα οτι εχουν λυθει αυτα τα θεματα λιγο πολυ.

Δεν είναι τεχνικό το θέμα. Απλά δεν μειώνουν το απόθεμα για παραγγελίες που δεν έχουν πληρωθεί γιατί δεν είναι σίγουροι ότι θα το πάρεις. Συνήθως το θέμα αντιμετωπίζεται με επιπλέον παραγγελίες από τον προμηθευτή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και τιμή είναι μάλλον αδύνατον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα κατάστημα που δεν είναι σε χωριό των 500 κατοίκων και θέλει να πουλάει πανελλαδικά ηλεκτρονικά, είναι ξεφτίλα να διαθέτει μόλις 5 κομμάτια και να το λέει προσφορά, λέγοντας οι υπόλοιποι 40 που παρήγγειλαν τρώνε άκυρο. Απέκτησε αμέσως αμέσως 40 δυσαρεστημένους αγοραστές.

Θέλεις και να είσαι εντάξει, και να κάνεις ντόρο? Γράψε εξαρχής ότι διαθέτεις 5 κομμάτια. Βάλε μετρητή στη σελίδα να λέει κάθε φορά πόσα υπολείπονται. Όταν γίνει 0 απόθεμα, τέλος. Δεν μπορεί να λένε πχ στον άλλο που παρήγγειλε μέσω του eshop " είστε 8ος στη σειρά" και να τρώει άκυρο μετά από 2 μέρες. Επιπρόσθετα, είναι το skroutz αργοκίνητο καράβι? Οκ, βγες από το "καλάθι μέσω skroutz" για τη συγκεκριμένη "προσφορά" ωστε να έχεις τον έλεγχο του αποθέματός σου. Απλό δεν είναι?

Όπως αναφέρθηκε, κάνεις κάποιου τύπου συμφωνία-σύμβαση αγοράς, δεν παίρνεις νουμερακι για ΙΚΑ.

Επεξ/σία από iml
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iml είπε

Ένα κατάστημα που δεν είναι σε χωριό 500 κατοίκων και θέλει να πουλάει ηλεκτρονικά, είναι ξεφτίλα να διαθέτει μόλις 5 κομμάτια και να το λέει προσφορά λέγοντας οι υπόλοιποι 40 που παρήγγειλαν τρώνε άκυρο. Απέκτησε αμέσως αμέσως 40 δυσαρεστημένους αγοραστές.

Θέλεις και να είσαι εντάξει, και να κάνεις ντόρο? Γράψε εξαρχής ότι διαθέτεις 5 κομμάτια. Βάλε μετρητή στη σελίδα να λέει κάθε φορά πόσα υπολείπονται. Όταν γίνει 0 απόθεμα, τέλος. Δεν μπορεί να λένε πχ στον άλλο που παρήγγειλε μέσω του eshop " είστε 8ος στη σειρά" και να τρώει άκυρο μετά από 2 μέρες.

Όπως αναφέρθηκε, κάνεις κάποιου τύπου σύμβαση αγοράς, δεν περνεις νουμερακι για ΙΚΑ.

Το κατάστημα μπορεί να επικαλεσθεί ότι δεν έχει άλλο απόθεμα και να επιστρέψει κανονικά τα λεφτά. Το καλύπτει ο νόμος κανονικά. Τώρα επειδή δεν σας έκατσε κλαίγεστε όλοι μαζί. Αρρώστια ρε παιδιά για μία οθόνη. Εγώ δεν έχω μαγαζί αλλά μπορώ να καταλάβω πότε ζητάω κάτι λογικό και πότε όχι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Το κατάστημα μπορεί να επικαλεσθεί ότι δεν έχει άλλο απόθεμα και να επιστρέψει κανονικά τα λεφτά. Το καλύπτει ο νόμος κανονικά. Τώρα επειδή δεν σας έκατσε κλαίγεστε όλοι μαζί. Αρρώστια ρε παιδιά για μία οθόνη. Εγώ δεν έχω μαγαζί αλλά μπορώ να καταλάβω πότε ζητάω κάτι λογικό και πότε όχι.

Το να το κρεμάσει ο προμηθευτής του, ή να αλλάξει την τιμή, είναι πιθανό και για αυτό σωστα το καλύπτει ο παραπάνω νόμος που επικαλείσαι. Το παραπάνω ήταν προχειροστημένο πυροτέχνημα. Εε αφού περνάει και το δικαιολογούν μερικοί, καλά κάνουν και συνεχίζουν να τα κάνουν.

Ο χαρακτηρισμός "κλαιγεστε" είναι παραπανίσιος.

Επεξ/σία από iml
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Το να το κρεμάσει ο προμηθευτής του, ή να αλλάξει την τιμή, είναι πιθανό και για αυτό σωστα το καλύπτει ο παραπάνω νόμος που επικαλείσαι. Το παραπάνω ήταν προχειροστημένο πυροτέχνημα. Εε αφού περνάει και το δικαιολογούν μερικοί, καλά κάνουν και συνεχίζουν να τα κάνουν.

Ο χαρακτηρισμός "κλαιγεστε" είναι παραπανίσιος.

Πραγματικα θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως ακριβώς θα εξαργύρωναν αυτή την κίνηση. Δηλαδή τι είναι super market που πήγες να πάρεις γάλα και δεν βρήκες αυτό που ήθελες και πήρες άλλο; Δηλαδή πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω αν έχεις κάτι χειροπιαστό που θα μπορούσαν να επωφεληθούν ή είναι άλλη μία θεωρία "συνωμοσίας".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Πραγματικα θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως ακριβώς θα εξαργύρωναν αυτή την κίνηση. Δηλαδή τι είναι super market που πήγες να πάρεις γάλα και δεν βρήκες αυτό που ήθελες και πήρες άλλο; Δηλαδή πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω αν έχεις κάτι χειροπιαστό που θα μπορούσαν να επωφεληθούν ή είναι άλλη μία θεωρία "συνωμοσίας".

Δεν εγραψα για θεωρία συνωμοσίας. Έγραψα προχειροστημένο πυροτέχνημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...