shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ρε παιδιά έχω μια πολυυυυ μικρή εντύπωση οτι πιάστηκα κορόιδο στο νέο πρόγραμμα των New Day, που σε καλούν για δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου/υγείας και καταλήγεις μετα απο ασφυκτική πίεση να σου προσφέρουν προγράμματα που ίσως να μην χρειάζεσαι. Ας το πάρω απο την αρχή και ας ελπίσω ότι σώζεται η κατάσταση αν ξέρει να με συμβουλέψει κάποιος απο εδω μέσα. Με παίρνουν τηλ, μου λένε για το νεο τους πρόγραμμα που είναι εντελώς δωρεάν οτι επιλέχτηκα ΜΟΝΟ για σήμερα δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου, βιταμινών, ποιες τροφές με ενοχλούν και λέω δωρεάν είναι ας πάω, πήγα να κανονίσω για ημέρα, ΟΧΙ ήταν μόνο για την ημέρα που με πήρε τηλέφωνο, τι φάση ξέρω εγώ, ήμουν ελεύθερος εκείνο το απόγευμα και πήγα. Βρίσκουν οτι έχω φουλ σπλαχνικο λίπος (κάτι που ηδη ήξερα εγώ αλλα οχι σε τοσο βαθμό) και αρχίζει αυτή να μου λέει πως είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία και τοτε δεν θα έπρεπε να κάνω τοσο άσχημη διατροφή κτλπα και ειχαν ενα πρόγραμμα το οποίο μετα απο αρκετές συνεδρίες θα διαλύονταν το λίπος και θα το έβγαζα απο τα ουρά μου μετα, αποτελεσματικα και ακίνδυνα. Φουλ τρομοκρατημένος εγώ έτσι όπως έκανε εκείνη τη στιγμή αυτή, της λεω δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι τέτοιο ούτε ειμαι διαθετημενος να έδινα 420€ που ζηταγαν απο 1200(!!) ναι ήταν τρελη προσφορά και καλα μη χεσω, ε και αφού αυτή δεν σταμαει την ψυχολογική πίεση που μου ασκούσε ασταμάτητα εκείνη την ώρα, μου λέει κάπου μπορώ να τα βρω σίγουρα διότι πρόκειται για την υγεία μου και βολεύει και η πιστωτική καρτα φουλ, ε και σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή με πιστωτική αν εγκριθεί θα είναι μικρό το κακό, δεν ξέρω πραγματικά γιατί σκεφτόμουν τόσο σκατα ποτέ δεν με έχω ξαναπιασει έτσι να σκέφτομαι τόσο λάθος. Ε δίνω μια μικρή προκαταβολή, δυστυχώς υπογράφω και κάποια χαρτιά και επιτέλους έφυγα απο εκει. Αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, ερχεται η σημερινή ημέρα που μαθαίνω οτι δεν εγκρίθηκε πιστωτική στο όνομα χωρίς να καταλάβω ακριβώς το λογο, ξενερώνω οπότε πάω χαλαρός σήμερα να τους εξηγήσω οτι δυστυχώς δεν θα μπορέσω να προβούμε σε συνεδρίες κτλπα αλλα αυτή εκανε ΔΙΠΛΗ ψυχολογική επίθεση αυτή τη φορά. Μου έλεγε οτι δεν γίνεται να μην πληρωθεί το ποσό, εχω υπογράψει ηδη, δεν γίνεται να σπασει το συμβόλαιο με κανένα τρόπο και ότι τώρα είμαι υποχρεωμένος. Δεν μου εξηγούσε πως θα μου έπαιρνε τα λεφτα ή θα μας ανάγκαζαν για κάτι τέτοιο αλλα δεν δεχόταν κουβέντα. Τους εξήγησα ότι ούτε τα έχω τα λεφτα ούτε επιθυμώ να κάνω καμια συνέδρια, και μου λέει αν δεν πλήρωσω τα 375€ (ναι μου έκανε έξτρα έκπτωση για να με καλοπιασει) τότε θα αναγκαζόμουν να τους πληρώσω μετα τα 1200!! Τρελάθηκα εγώ απο μεσα μου, λέω δνε παίζει να την πάτησα τοσο άσχημα, της είπα οτι τξν αλλη βδομάδα θα ξαναπεράσω να το συζητήσουμε και ίσως να έχω τα λεφτα για να φύγω ψύχραιμος απο εκει πριν να τα έσπαγα ολα.. Και σας ερωτώ τώρα εγώ είμαι όντως κλειδωμένος στα χαρτιά που έχω υπογράψει, ή μου λέει αυτή παπαριες για να με αναγκάσει να πληρώσω? Μου έλεγε αυτή οτι νομικά είναι φουλ καλυμμένοι αυτοι κτλπα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπλεξω από όλο αυτο ώστε το πάθημα να μου γίνει μάθημα χωρίς να χάσω τα λεφτα που όντως δεν έχω να τους δώσω?! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη, δέκτα και τα βρισίδια διότι εχω (λιγο αργά πλέον) επίγνωση ότι εκανα μεγάλη μακακια τελικά.. 1
MrRush Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παπαριές σου λέει, μπλόκαρε τους από παντού και πες τους ότι θα πας συνήγορο του καταναλωτή αν συνεχίσουν 9 1
greekfragma Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 θα σου συστήσω να διαχειρίζεσαι από κοινού τα οικονομικά σου και το που υπογράφεις με κάποιο κοντινό σου έμπιστο άτομο. βάση περιγραφής έχεις, με το συμπάθειο, μαύρα μεσάνυχτα από τον έξω κόσμο. 23 3
AntiCambeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ζήτα υπαναχώρηση και επιστροφή της προκαταβολής. Επειδή πιθανότατα θα αρνηθούν, πες τους πως θα κάνεις καταγγελία στον Συνήγορο του καταναλωτή η όπου αλλού γίνεται. Αν και πάλι αρνηθούν, κάνε το πράξη.Αν ξεκινούσες ήδη κάποιο πρόγραμμα, θα έχανες μέρος των χρημάτων και θα σου επέστρεφαν το υπόλοιπο ποσό για τις υπηρεσίες που δεν έγιναν. Δεν ξέρω αν μπορούν να σε υποχρεώσουν νομικά να πληρώσεις όλο το ποσό του προγράμματος αν δεν κάνεις καταγγελία. Πόσο είναι το συνολικό ποσό; 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, shinigami είπε Ρε παιδιά έχω μια πολυυυυ μικρή εντύπωση οτι πιάστηκα κορόιδο στο νέο πρόγραμμα των New Day, που σε καλούν για δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου/υγείας και καταλήγεις μετα απο ασφυκτική πίεση να σου προσφέρουν προγράμματα που ίσως να μην χρειάζεσαι. Ας το πάρω απο την αρχή και ας ελπίσω ότι σώζεται η κατάσταση αν ξέρει να με συμβουλέψει κάποιος απο εδω μέσα. Με παίρνουν τηλ, μου λένε για το νεο τους πρόγραμμα που είναι εντελώς δωρεάν οτι επιλέχτηκα ΜΟΝΟ για σήμερα δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου, βιταμινών, ποιες τροφές με ενοχλούν και λέω δωρεάν είναι ας πάω, πήγα να κανονίσω για ημέρα, ΟΧΙ ήταν μόνο για την ημέρα που με πήρε τηλέφωνο, τι φάση ξέρω εγώ, ήμουν ελεύθερος εκείνο το απόγευμα και πήγα. Βρίσκουν οτι έχω φουλ σπλαχνικο λίπος (κάτι που ηδη ήξερα εγώ αλλα οχι σε τοσο βαθμό) και αρχίζει αυτή να μου λέει πως είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία και τοτε δεν θα έπρεπε να κάνω τοσο άσχημη διατροφή κτλπα και ειχαν ενα πρόγραμμα το οποίο μετα απο αρκετές συνεδρίες θα διαλύονταν το λίπος και θα το έβγαζα απο τα ουρά μου μετα, αποτελεσματικα και ακίνδυνα. Φουλ τρομοκρατημένος εγώ έτσι όπως έκανε εκείνη τη στιγμή αυτή, της λεω δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι τέτοιο ούτε ειμαι διαθετημενος να έδινα 420€ που ζηταγαν απο 1200(!!) ναι ήταν τρελη προσφορά και καλα μη χεσω, ε και αφού αυτή δεν σταμαει την ψυχολογική πίεση που μου ασκούσε ασταμάτητα εκείνη την ώρα, μου λέει κάπου μπορώ να τα βρω σίγουρα διότι πρόκειται για την υγεία μου και βολεύει και η πιστωτική καρτα φουλ, ε και σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή με πιστωτική αν εγκριθεί θα είναι μικρό το κακό, δεν ξέρω πραγματικά γιατί σκεφτόμουν τόσο σκατα ποτέ δεν με έχω ξαναπιασει έτσι να σκέφτομαι τόσο λάθος. Ε δίνω μια μικρή προκαταβολή, δυστυχώς υπογράφω και κάποια χαρτιά και επιτέλους έφυγα απο εκει. Αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, ερχεται η σημερινή ημέρα που μαθαίνω οτι δεν εγκρίθηκε πιστωτική στο όνομα χωρίς να καταλάβω ακριβώς το λογο, ξενερώνω οπότε πάω χαλαρός σήμερα να τους εξηγήσω οτι δυστυχώς δεν θα μπορέσω να προβούμε σε συνεδρίες κτλπα αλλα αυτή εκανε ΔΙΠΛΗ ψυχολογική επίθεση αυτή τη φορά. Μου έλεγε οτι δεν γίνεται να μην πληρωθεί το ποσό, εχω υπογράψει ηδη, δεν γίνεται να σπασει το συμβόλαιο με κανένα τρόπο και ότι τώρα είμαι υποχρεωμένος. Δεν μου εξηγούσε πως θα μου έπαιρνε τα λεφτα ή θα μας ανάγκαζαν για κάτι τέτοιο αλλα δεν δεχόταν κουβέντα. Τους εξήγησα ότι ούτε τα έχω τα λεφτα ούτε επιθυμώ να κάνω καμια συνέδρια, και μου λέει αν δεν πλήρωσω τα 375€ (ναι μου έκανε έξτρα έκπτωση για να με καλοπιασει) τότε θα αναγκαζόμουν να τους πληρώσω μετα τα 1200!! Τρελάθηκα εγώ απο μεσα μου, λέω δνε παίζει να την πάτησα τοσο άσχημα, της είπα οτι τξν αλλη βδομάδα θα ξαναπεράσω να το συζητήσουμε και ίσως να έχω τα λεφτα για να φύγω ψύχραιμος απο εκει πριν να τα έσπαγα ολα.. Και σας ερωτώ τώρα εγώ είμαι όντως κλειδωμένος στα χαρτιά που έχω υπογράψει, ή μου λέει αυτή παπαριες για να με αναγκάσει να πληρώσω? Μου έλεγε αυτή οτι νομικά είναι φουλ καλυμμένοι αυτοι κτλπα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπλεξω από όλο αυτο ώστε το πάθημα να μου γίνει μάθημα χωρίς να χάσω τα λεφτα που όντως δεν έχω να τους δώσω?! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη, δέκτα και τα βρισίδια διότι εχω (λιγο αργά πλέον) επίγνωση ότι εκανα μεγάλη μακακια τελικά.. 5 χρονων είσαι;Τι ψυχολογική πίεση και σαχλαμάρες λες;Σοβαρεψου λίγο και φέρσου σαν ενήλικας.Κορόιδα ψάχνουν και εσύ πας απο εκει εθελοντής. Πες τους να πάνε να κουρευτούν. 11 3
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Πώς είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις λεφτά για υπηρεσίες που ακόμα δε σου παρασχέθηκαν;🤔😉 2
shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Συμφωνώ μαζι σας στο κράξιμο, δεν έχω κάποιο ελαφρυντικο, αν θα μου έδινα κάτι θα ήταν ότι διανύω μια πολύ άσχημη περίοδο προσωπικά που σίγουρα δεν θα έπαιρνα τέτοιες αποφάσεις υπο άλλες συνθήκες. Το σκέφτηκα να τους αγνοήσω τελείως αλλα σκεφτόμουν μήπως έχουν να πιαστούν κάπως νομικά μετα απέναντι μου, γιαυτό προσπαθώ να βρω ποια είναι η καλύτερη λύση, να τους αγνοήσω από παντού ή να πάω για τελευταία φορά και να τους αναφέρω οτι αν δεν μου δώσουν και την προκαταβολή τότε θα στείλω τον συνήγορο του καταναλωτή? Το ποσό που θα διεκδικήσουν αυτοι μετα θα είναι 1200€ όπως μου ανάφερε αυτη, το αρχικό ποσο δηλαδή πριν την "προσφορά" που μου έκαναν, λόγο μη τήρησης συμβολαίου?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, shinigami είπε Συμφωνώ μαζι σας στο κράξιμο, δεν έχω κάποιο ελαφρυντικο, αν θα μου έδινα κάτι θα ήταν ότι διανύω μια πολύ άσχημη περίοδο προσωπικά που σίγουρα δεν θα έπαιρνα τέτοιες αποφάσεις υπο άλλες συνθήκες. Το σκέφτηκα να τους αγνοήσω τελείως αλλα σκεφτόμουν μήπως έχουν να πιαστούν κάπως νομικά μετα απέναντι μου, γιαυτό προσπαθώ να βρω ποια είναι η καλύτερη λύση, να τους αγνοήσω από παντού ή να πάω για τελευταία φορά και να τους αναφέρω οτι αν δεν μου δώσουν και την προκαταβολή τότε θα στείλω τον συνήγορο του καταναλωτή? Το ποσό που θα διεκδικήσουν αυτοι μετα θα είναι 1200€ όπως μου ανάφερε αυτη, το αρχικό ποσο δηλαδή πριν την "προσφορά" που μου έκαναν, λόγο μη τήρησης συμβολαίου? Μην πας μονος σου.Πάρε και κάποιον άλλον μαζί σου.Και μην παρεις πορτοφόλι ,ούτε και ο άλλος. Πόσα έχεις δωσει ήδη;
shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20αρικο ειχα δώσει προκαταβολή. Θα πάω με φίλο αν είναι ναι, και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από shinigami
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, shinigami είπε 20αρικο ειχα δώσει προκαταβολή. Θα πάω με φίλο αν είναι ναι, και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Ευχαριστώ. εγω δεν θα πήγαινα για 20€.Πες ότι έφαγες μια πίτσα. Χ3στους. 7
shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Έχω ενα προαίσθημα ότι δεν θα με "συμφέρει" να ξαναπάω. Πιστεύω θα είναι πιο προετοιμασμενη η τύπισσα αυτή τη φορά με κανα δήθεν δικηγόρο, με δήθεν κατηγορίες και πράσινα άλογα οπότε όντως με βλέπω να μην πηγαίνω και να μην σηκώνω για ενα διάστημα τηλέφωνα που δεν γνωρίζω. 1
csontheline Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Αντίγραφο από ότι υπέγραψες, δεν έχεις; Γιατί δεν κάνεις μία ερώτηση στον συνήγορο, με email; 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Και υπογραφετε μερικοι οπου να'ναι, και δεν παιρνετε αντιγραφα. Δεν νομιζω οτι καποιος απο εδω την εχει πατησει με την Scam Day, οποτε δεν ξερουμε τι εχεις υπογραψει.
Dante80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Είναι πολύ γνωστές οι τακτικές της συγκεκριμένης επιχείρησης, όπως και η στοχευμένη εκπαίδευση των πωλητών της στον ψυχολογικό εξαναγκασμό. Αν οι τακτικές αυτές δεν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος, η εταιρία θα είχε κλείσει πολλά χρόνια τώρα (και ειδικά στα χρόνια της κρίσης). Μείνε μακριά. 4
sugarfree Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ρίξε μια ματιά και σε παλαιότερο θέμα που είχε ανοίξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις