Προς το περιεχόμενο

Crocs.eu Black Friday Sale up to 50%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dj_neo είπε

Έχετε κάποιο update στο tracking; Το δικό μου από 26 Νοεμβρίου είναι σε κατάσταση: The parcel data was entered into the GLS IT system, the parcel was not yet handled over to GLS.

Καλημέρα

Ίδια κατάσταση και σε μένα και δεν ξέρω ποιός φταίει (gls ή acs)

Πάντως το track δε δουλεύει στην acs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κάποιοι έχουν απορίες αναφορικά με την πορεία της αποστολής τους, να ενημερώσω σχετικά με την δική μου:

1) Η παραγγελία έγινε 24/11

2) Στις 26/11 στάλθηκε 

3) Αφού ακολουθησε διαδρομή Ολλανδια-Γερμανια-Ρουμανια-Βουλγαρια, στις 06/12 μπήκε Ελλάδα (Θεσσαλονίκη)

4) Στην ανίχνευση της GLS από 06/12 γράφει και τον αριθμό ανίχνευσης της ACS

5) Στις 06/12 ήρθε mail και από την ACS σχετικά με την πορεία της αποστολής και από τότε ανιχνευεται και στην ιστοσελίδα τους

6) Ακόμα δεν έχω παραλάβει (Πατρα)

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Οταν εκανα παραγγελια τους εγραψα λαθος mail και τωρα απλα περιμενω. 

Τους εστειλα mail για το λαθος μου και ελπιζω να μου απαντησουν αλλιως δε με βλεπω να παραλαμβανω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

παρέλαβα. 2 ζευγη ιδιο νουμερα καμια σχεση μεταξυ τους. δυστυχως το ενα πηγε για δωρο.

και εγω το ιδιο επαθα 😅 το ενα ειναι μικροτερο 1.5cm απο το αλλο ιδιο νουμερο

ευτυχως το μικρο βολευει για θαλασσα να ειναι στενο και το μεγαλο για μεσα στο σπιτι με καλτσες σαν γερμανος

1 ώρα πριν, nk9 είπε

Επειδή κάποιοι έχουν απορίες αναφορικά με την πορεία της αποστολής τους, να ενημερώσω σχετικά με την δική μου:

1) Η παραγγελία έγινε 24/11

2) Στις 26/11 στάλθηκε 

3) Αφού ακολουθησε διαδρομή Ολλανδια-Γερμανια-Ρουμανια-Βουλγαρια, στις 06/12 μπήκε Ελλάδα (Θεσσαλονίκη)

4) Στην ανίχνευση της GLS από 06/12 γράφει και τον αριθμό ανίχνευσης της ACS

5) Στις 06/12 ήρθε mail και από την ACS σχετικά με την πορεία της αποστολής και από τότε ανιχνευεται και στην ιστοσελίδα τους

6) Ακόμα δεν έχω παραλάβει (Πατρα)

εγω 24 παραγγειλα, 25 το πηρε η gls, 3/12 μπηκε ελλαδα, 6 στο καταστημα στην αθηνα και 7 παραδοθηκε

οπου ναναι θα σου ρθει, εμενα πηρε 5 μερες απο οταν μπηκε ελλαδα

Δημοσ.

Αν γράψουν όλοι πότε έδωσαν παραγγελία, που είναι, εξελίξεις κτλ, το θέμα θα φτάσει στον θεό.

Τα παπούτσια θα έρθουν σε χρόνο διαφορετικό για τον καθένα προφανώς.

Δημοσ.
5 minutes ago, liakjim said:

Αν γράψουν όλοι πότε έδωσαν παραγγελία, που είναι, εξελίξεις κτλ, το θέμα θα φτάσει στον θεό.

Τα παπούτσια θα έρθουν σε χρόνο διαφορετικό για τον καθένα προφανώς.

Το post σου έιναι ελαφρώς πιο ασήμαντο και επιβαρυντικό για το μέγεθος του θέματος σε σχέση με την εξέλιξη των παραγγελιών.Για να αναφέρουν τόσα μέλη καθυστέρηση ίσως υπάρχει πρόβλημα.

Το δικό μου δέμα δεν φαίνεται να το έχει παραλάβει καν η GLS και στο live chat δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος.

Άσε μας λοιπόν στην ησυχία μας να φουσκώσουμε το topic μήπως βρούμε κάποια λύση.

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία 28/11 και 9/12 έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις της glc ......ένα ζευγάρι πήρα με δωρεάν μεταφορικά, οποτε κ κάποια καθυστέρηση λογική είναι.....βέβαια με το νέο χρόνο τα βλέπω να έρχονται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...