Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε ποτε πρεπει να κάνει κανείς rapid test για την εργασία του οταν αυτη ειναι 5ήμερο με σπαστό ωράριο πρωϊ απόγευμα;;;

η λογιστρια ειναι αστροπελέκι και δεν ειναι σιγουρη για το τι πρέπει να γίνετε.

η εβδομαδιαία εργασία ξεκινάει δευτέρα πρωϊ και σταματαει παρασκευή βράδυ.

ποτε λοιπόν πρέπει να διενεργηθεί rapid test???

2 φορές την εβδομάδα λεει ο νομος, σωστά;;;

αρα;;;  δευτέρα πρωϊ και τετάρτη αργά το απόγευμα;;;

ξέρει κανείς;;  εχει παρει απαντησει γιαυτο τον γριφο;;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Κυριακή & Τετάρτη λένε όλοι για αυτές τις περιπτώσεις.

Λένε κάπου για τις ημέρες; Γιατί εγώ που ρώτησα τον λογιστή μας, και στο φαρμακείο, μου είπε για 5ήμερο είναι δύο την έβδομαδα, χωρίς όμως να αναφέρεται κάτι για τη μέρα, συνεπώς εγώ έχω επιλέξει Τρίτη και Παρασκευή ώστε να μην γίνεται χαμός και να περιμένω. Επίσης αν το κάνεις Κυριακή βράδυ πχ  για να το έχεις Δευτέρα πρωί, χάνεις την Κυριακή σαν μέρα από το 2ημερο που είναι ενεργό το rapid...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Λένε κάπου για τις ημέρες; Γιατί εγώ που ρώτησα τον λογιστή μας, και στο φαρμακείο, μου είπε για 5ήμερο είναι δύο την έβδομαδα, χωρίς όμως να αναφέρεται κάτι για τη μέρα, συνεπώς εγώ έχω επιλέξει Τρίτη και Παρασκευή ώστε να μην γίνεται χαμός και να περιμένω. Επίσης αν το κάνεις Κυριακή βράδυ πχ  για να το έχεις Δευτέρα πρωί, χάνεις την Κυριακή σαν μέρα από το 2ημερο που είναι ενεργό το rapid...

Δε το λεει καπου επισημα για τον ιδιωτικο.

Για το δημοσιο εχει βγει οδηγία του εσωτερικών, Δευτερα Τεταρτη ή Τριτη Πεμπτη ή Τεταρτη Παρασκευη.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Λένε 24 ώρες πριν την εργασία σου. Άρα Κυριακή το πρώτο αν δουλεύεις την Δευτέρα. Οι ώρες δεν παίζουν τόσο ρόλο για το σύστημα αλλά πάει ανά ημέρα. Δηλαδή αν το κάνεις Κυριακή, 48 ώρες σε καλύπτουν να πας και στην εργασία σου και την Τρίτη (άσχετα αν δεν περάσει το qr code, ισχύουν οι ώρες σε περίπτωση ελέγχου). Αλλά την Τετάρτη πρέπει να ξανακάνεις για να σε πιάσει μέχρι το Σάββατο.

Δεν μπορούν να πουν συγκεκριμένες ημέρες στην ΚΥΑ , γιατί δεν θα ισχύει για όλους, ο καθένας έχει δικό του πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω τα άκουσα στον Παπαδάκη ένα πρωί από την εφαρμογή τους, όταν ζήταγε διευκρινίσεις από τους υπουργούς.

• Like 1
Δημοσ.

Η απόφαση δεν αναφέρει πουθενά ποιές μέρες οφείλεις να προβείς σε διενέργεια τεστ.

Αναφέρει ότι είσαι υποχρεωμένος σε 2 τεστ την εβδομάδα αν είσαι πλήρη απασχόληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...