papresa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Έχει κάνει κάποιος/-α παραγγελία από το papoutsia-online.com ; Κάναμε Κυριακή απόγευμα μία παραγγελία, με την μητέρα μου. Δεν λάβαμε κάποια επιβεβαίωση. Σκέφτηκα 2 πράγματα, ή ότι έγραψα λάθος το email μου ή ότι θα στείλουν κάτι όταν την δουν. Κατά τις 10:00 χθες Δευτέρα επικοινώνησα μαζί τους, σήκωσαν το τηλέφωνο. Μου είπαν να κάνω κατάθεση και θα προχωρήσει κανονικά. Ο βλάκας την έκανα. Μέχρι τώρα δεν λάβαμε ούτε email ούτε sms. Έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο e-shop. Πριν γράψω αυτό το post, τους έστειλα μήνυμα, λέγοντας πως αν σήμερα δεν λάβουμε αριθμό αποστολής ή οτιδήποτε, δυστυχώς αύριο το πρωί θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, papresa είπε έγραψα λάθος το email μου Πολύ πιθανό. Αυτό είναι το κατάστημα; https://www.skroutz.gr/shop/2396/Papoutsia-online Αν ναι, έχει μόνο δύο αρνητικές στις ~100 που έχει.
gianniz_k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, papresa είπε Δεν λάβαμε κάποια επιβεβαίωση Στα spam είδες;
Nabuko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Είναι κάτι τέτοιες φορές που συμπονώ τους καταστηματάρχες όταν μπλέκουν με τέτοιους πελάτες 1
papresa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει επικοινώνησα μαζί τους. Μου έδωσε κωδικό αποστολής και το δέμα είναι ήδη Αλεξανδρούπολη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα